Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.107
- 25.436
- 3.183
iyi finanse ediyorlar bunları
aynı zamanında ünder'in parası diye diye başak'ı ettikleri gibi
aynı zamanında ünder'in parası diye diye başak'ı ettikleri gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli Out, Edin Visca İn?
Malum feghouiliyi satiyoruz.Feghouliden sonra takimda akliyla oynayacak skor uretebilcek mariano ile anlasabilcek sag kanat orjinli topcu ihtiyaci dogacak.Ben Viscanin bu boslugu dolduracagina inaniyorum.Siz ne dusunuyorsunuz?www.gscimbom.com
Vay be. Konunun ilk postuna bakarak fegden neden hala kurtulamadigimizi anlayabilirsiniz
Kanatlarda Henry Garry olacak ama alternatifleri kalmayacak Feghouli gidince.
Oynamadigi zaman sorun çıkarmayacak oynayincada parçalayacak adam lazım.
O isimde Kerim Frei
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Memleketin en kariyerli hocası asgari ücretle mi çalışacaktı ? Kaldı ki ilk alıntıladığım postta kurduğunuz korelasyon zaten başlı başına yanlış hocanın paracı olup olmayışından bağımsız olarak. Futbolcunun kendisiyle ilgili bir durum çünkü devamlılık. Visca'nın istikrarlı bir futbolcu olmasının hocasının kim olduğuyla bir ilgisi yok , iş ahlakı ile ilgisi var. Yıllık 3.5 milyondan 5 yıllık sözleşme verilmiş adamın önüne ne hedef koyacaksın da motive olacak bir de üstüne kuzey afrikalı. FT eleştirisi yapacağım diye fazla kasıyorsunuz , ortada onca mantıklı malzeme varken hem de.Kimin transfer ettirdiğinden ziyade çalışma yaşamına yaklaşımını diyorum,transfer örneği isterseniz de babel vs bi çok örnek var.
Yüksek ücretten ziyade bundan ne kadar verim alabiliyorsunuz bu önemli !
Mustafa Alp DemirciErman Yaşar?
Bilgileri Murat Durmazdan aldikVisca iyileşmiş ve şu an Hazırlık Maçı'nda da oynuyo..
Milli Ara 1 bizim takıma iyi gelmedi reis yavBilgileri Murat Durmazdan aldik
Virüs olmadan deli gibi sampiyonluga gidiyorduk sonrasi malum. Simdide boyle. Istanbul sivasi yenip fenerle berabere kalalim sampiyonuz netMilli Ara 1 bizim takıma iyi gelmedi reis yav![]()
Bi sakin ol lağ. Icardi giderse 5 adım geriye gidiyoruz. Bence diğer takımlardan çok da önde değiliz şuan, takım kurgusu daha sağlam değil olabilir amaVirüs olmadan deli gibi sampiyonluga gidiyorduk sonrasi malum. Simdide boyle. Istanbul sivasi yenip fenerle berabere kalalim sampiyonuz net
Bi sakin ol lağ. Icardi giderse 5 adım geriye gidiyoruz. Bence diğer takımlardan çok da önde değiliz şuan, takım kurgusu daha sağlam değil olabilir ama