Edin Visca Trabzonspor’da

iyi finanse ediyorlar bunları

aynı zamanında ünder'in parası diye diye başak'ı ettikleri gibi

Vay be. Konunun ilk postuna bakarak fegden neden hala kurtulamadigimizi anlayabilirsiniz

👇

Kanatlarda Henry Garry olacak ama alternatifleri kalmayacak Feghouli gidince.
Oynamadigi zaman sorun çıkarmayacak oynayincada parçalayacak adam lazım.
O isimde Kerim Frei

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başak Feghouli’yi almaz bence, Emre bizim maçları izliyordur…

Kimin transfer ettirdiğinden ziyade çalışma yaşamına yaklaşımını diyorum,transfer örneği isterseniz de babel vs bi çok örnek var.
Yüksek ücretten ziyade bundan ne kadar verim alabiliyorsunuz bu önemli !
Memleketin en kariyerli hocası asgari ücretle mi çalışacaktı ? Kaldı ki ilk alıntıladığım postta kurduğunuz korelasyon zaten başlı başına yanlış hocanın paracı olup olmayışından bağımsız olarak. Futbolcunun kendisiyle ilgili bir durum çünkü devamlılık. Visca'nın istikrarlı bir futbolcu olmasının hocasının kim olduğuyla bir ilgisi yok , iş ahlakı ile ilgisi var. Yıllık 3.5 milyondan 5 yıllık sözleşme verilmiş adamın önüne ne hedef koyacaksın da motive olacak bir de üstüne kuzey afrikalı. FT eleştirisi yapacağım diye fazla kasıyorsunuz , ortada onca mantıklı malzeme varken hem de.

1641488177526.webp

1641488227659.webp

Visca iyileşmiş ve şu an Hazırlık Maçı'nda da oynuyo..

Virüs olmadan deli gibi sampiyonluga gidiyorduk sonrasi malum. Simdide boyle. Istanbul sivasi yenip fenerle berabere kalalim sampiyonuz net
Bi sakin ol lağ. Icardi giderse 5 adım geriye gidiyoruz. Bence diğer takımlardan çok da önde değiliz şuan, takım kurgusu daha sağlam değil olabilir ama

serbest kalabileceği söyleniyor , bizimkiler rashicada cidden tıkandıysa direkt viscaya döner.

bu arada ben serbest kalacağını sanmam rashicanında alınmasını çok istiyorum max 7'ye.

hala trabzonda gezebiliyor ha :d

Geri
Üst Alt