- 1 Ağustos 2014
- 62.976
- 73.234
- 4.218
15.30 dan sonra izleyin
Hadi o öyle diyelim
Roco mevzuu ne olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15.30 dan sonra izleyin
sevmiyorum abi adamı. primcinin teki o yüzden. kulisin arka odasında senaryo yazıp canlı yayında emre bol u göt ettiği videoları bizim taraftar hesaplarını etiketleyerek paylasan biri. karakter olarak en sevmediğim insan tipi. seni övecekse seni paylasacaksa bırak taraftar yapsın. popülaritesini arttırmak ekranlarda yer bulabilmek için yapıyor bunu doğallığından değil.Ekranlardaki tek agresifce laflar eden isim Evren bizim lehimize. Tamam isin show-business kismina prim veriyor ama soz konusu net biz olunca her daim sari-kirmizi. Anlamadim neye itirazin.
sevmiyorum abi adamı. primcinin teki o yüzden. kulisin arka odasında senaryo yazıp canlı yayında emre bol u göt ettiği videoları bizim taraftar hesaplarını etiketleyerek paylasan biri. karakter olarak en sevmediğim insan tipi. seni övecekse seni paylasacaksa bırak taraftar yapsın. popülaritesini arttırmak ekranlarda yer bulabilmek için yapıyor bunu doğallığından değil.
bak emre bol vb adamları ne kadar sevmiyorsam bunu da o kadar sevmiyorum. içten pazarlıklı samimiyetsiz geliyor o yüzden sevmiyorum.
Ndao ne yemişNdao değil roco dayak yemiş ikisinden. Ndao olayı başka
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi