Efendi Beşiktaş'ın Efendi Oyuncularının Maç Sonu Görüntüleri

Ekranlardaki tek agresifce laflar eden isim Evren bizim lehimize. Tamam isin show-business kismina prim veriyor ama soz konusu net biz olunca her daim sari-kirmizi. Anlamadim neye itirazin.
sevmiyorum abi adamı. primcinin teki o yüzden. kulisin arka odasında senaryo yazıp canlı yayında emre bol u göt ettiği videoları bizim taraftar hesaplarını etiketleyerek paylasan biri. karakter olarak en sevmediğim insan tipi. seni övecekse seni paylasacaksa bırak taraftar yapsın. popülaritesini arttırmak ekranlarda yer bulabilmek için yapıyor bunu doğallığından değil.
bak emre bol vb adamları ne kadar sevmiyorsam bunu da o kadar sevmiyorum. içten pazarlıklı samimiyetsiz geliyor o yüzden sevmiyorum.

Sergen bunun motivasyonunu bulur gerek yok zaten böyle şeye

Adam ömer erdoganın normal konusmasını ateşledi takıma, zaten bitmişler zihin olarak 2 maçtır imkan vermiyelim tam kadro gitsinler elleri ayakları dolaşsın.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ceza vermezler. Bu sene bjk çok kollandı. Yoksa bu patlak kadro ile buraya kadar gelemezlerdi. Ama kimyaları bozuldu. Göztepe maçını kazanamazlar.

sevmiyorum abi adamı. primcinin teki o yüzden. kulisin arka odasında senaryo yazıp canlı yayında emre bol u göt ettiği videoları bizim taraftar hesaplarını etiketleyerek paylasan biri. karakter olarak en sevmediğim insan tipi. seni övecekse seni paylasacaksa bırak taraftar yapsın. popülaritesini arttırmak ekranlarda yer bulabilmek için yapıyor bunu doğallığından değil.
bak emre bol vb adamları ne kadar sevmiyorsam bunu da o kadar sevmiyorum. içten pazarlıklı samimiyetsiz geliyor o yüzden sevmiyorum.

Orasi oyle, aralarinda net medyatik anlasma var. Benim tek soyledigim, yeri geldiginde hakkimizi savunmasi oyle sustugunu gormedim. Zaten cok izlemiyorum ama bana denk gelmiste olabilir tabi cok iddiali degilim ama gorduklerimde canhiras savunuyordu.

dun gece gümrüklü ve tinerci yöneticiler arasında bol 0lı bir çekle sorun çözüldü bana göre gümrüklü yöneticilerden tek kelime cıkmadı zaten

medyada cok yankı buldu ama bence ceza filan gelmez

f terim olsa son maça çıkamazdı muhtemelen de konu bunlar olunca bir şey çıkmaz buradan. zaten mağdur havası yaratmasınlar çıksınlar tam kadro.

sakat cenk tosuna bak o bile kavgaya karismis
keske dövseydiler sunu

Geri
Üst Alt