Hakan Kağan
10 Numara!
Ndao ya dikkat ettiyseniz ghezzalin menejeri deniken kisiyi polisler gotururken takim otobusunden gelio adama vurmaya kalkiyo ciddi bisey olmuski sinirlenmis herife ..Ndao ya salidranlardan biri o adam sanirim
O değil de Karagümrük açıklama yaptı mı.? Galatasaray olsa üst üste açıklama yaparlardı.
Denizli başkanı bile bizim aleyhimize açıklama yapıyor hiçbir şey yokken. Bjk stadında oyuncularına meydan dayağı çekiyorlar adamlardan tek ses yok. Ben Karagümrük oyuncusu olsam sözleşmemi fesh eder giderdim.O açıklamaları kimin yaptığı hepimiz biliyoruz. Biz yarışta olmasaydık yaptırırlardı yine.
Öyle sacma bisey olabilir mi neyin ertelemesi sampiyonluk maciysa sampiyonluk maci kimse onlara zorla bu olaylara karisin demedi futbol bu yenmekte var yenilmekte Cimbomun altinda ezilmekte.Erteleme yaparlar, ceza vereceklerini sanmıyorum bu şampiyonluk arefesinde
Maç sonu büyük ihtimalle tiner yonetimiyle anlaştılar çünkü maçtan sonra tek kişi bile konuşmadı iyi para verdiler demekkiO değil de Karagümrük açıklama yaptı mı.? Galatasaray olsa üst üste açıklama yaparlardı.
Olabilir burası TürkiyeÖyle sacma bisey olabilir mi neyin ertelemesi sampiyonluk maciysa sampiyonluk maci kimse onlara zorla bu olaylara karisin demedi futbol bu yenmekte var yenilmekte Cimbomun altinda ezilmekte.
Montajda olurYokmu ghezzalin yumruk salladigi bir vidyo
fenerli kanı var sanırımMontajda olur
Sende Galatasarayli kanı olmadığı gibi arada olabilirfenerli kanı var sanırım
beni deplasmanlara sor sami yene sor anlatırlar daSende Galatasarayli kanı olmadığı gibi arada olabilir
Sucuk reklamı mi yapıyorsun ordabeni deplasmanlara sor sami yene sor anlatırlar da
seni kim anlatır bilemem
sanırım klavye![]()
Yalanları sırala sonra yorumları kapat. Ne güzel dünya.tinerci it
onlar, biz ve beşiktaş kaybetsek bile kendilerinin de kayseriye yenileceğini biliyor o yüzden pek ses çıkarmıyorlarYalnız olay sadece bizi değil feneri de etkiliyor. Adamların da hala ikincilik hatta şampiyonluk şansı var. Onların da bu olaya ses çıkarmaları gerekiyor.
Onlarin tek derdi şuan Galatasatay sampiyon olmasın.Yalnız olay sadece bizi değil feneri de etkiliyor. Adamların da hala ikincilik hatta şampiyonluk şansı var. Onların da bu olaya ses çıkarmaları gerekiyor.