Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer yandan sadece 20 bina yıkıldı durum çok iyi demenin bir manası bulunmuyor. 20 bina yıkıldı, bazı vatandaşlarımız hayatını kaybetti ama binlerce oturulamaz hale gelen bina ve sokakta kalan insanlar da var. Asıl sıkıntı enkaz aramaları bittikten sonra başlayacak.
Allah yardımcısı olsun İzmir'in.

Son düzenleme:
Alsancak taki 40 senelik binalar dayanmis tebrik ediyorum onunden gecerken bile baktikca bir depremde neler olur diye gecerdi aklimdan ama allah tan gorundugunden saglammis o yapilar duzeltilmez ise bir dahaki depreme allah korusun

bu bakanlar depremden sonra, c.başkanımızın talimatıyla hemen izmire geçiyoruz gibi garip 1 açıklamada yaptı.

talimat gelmese geçmeyecekler mi. bir bana mı garip geliyor illa c.başkanını her açıklamada anmaları yoksa normal bi durum mu

bu bakanlar depremden sonra, c.başkanımızın talimatıyla hemen izmire geçiyoruz gibi garip 1 açıklamada yaptı.

talimat gelmese geçmeyecekler mi. bir bana mı garip geliyor illa c.başkanını her açıklamada anmaları yoksa normal bi durum mu
Başkumandan başbuğ reyisi her konusmalarında on kere anıp sekiz kere tşk etmezlerse kelleleri vurulur.

Görev tanımları cumhurbaşkanının - politika kurullarının talimatına uygun ... şeklinde

Görevleri bakımından da cumhurbaşkanına karşı sorumlu oldukları anayasa maddesi.

Görev dışı haller için izin gerekmiyor haliyle ama bilemiyorum.

her fırsatta tek adam kültünü vurguluyorlar işte, kesinlikle normal değil

Prefabrik evden şaşmayacaksınız abi...Kıyamette kopsa bak rahatına

bit artık 2020 git artık tarih seni hiç iyi hatırlamayacak

Alsancak taki 40 senelik binalar dayanmis tebrik ediyorum onunden gecerken bile baktikca bir depremde neler olur diye gecerdi aklimdan ama allah tan gorundugunden saglammis o yapilar duzeltilmez ise bir dahaki depreme allah korusun
Hakkaten ben de beklemiyordum demek ki düşünüldüğü kadar çürük değil yapılar.

Ulan 2020de olmayan şey kalmadı hepsinin üstüne fenerinde tüm pislikleri ortaya çıksın küme filan dussunler biraz bari teselli olur şu boktan yila

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt