Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siddetin bir önemi yok ki
Sen önlemini almiyorsun devlet olarak
Ama 20 yildir insanlardan deprem vergisi diye harac kesiyorsun
Bu paralar nerelere gidiyor
Depreme dayanikli binalar neden insa edilmiyor
Buna uymayan müteahhitler neden ceza almiyor
Neden kimse cikip konusmuyor
7 siddetinde depremlerde bile insanlar yok oluyor bu ülkede
Cok cok cok üzücü bir durum ya

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
O kdr vergi toplanıyor. Elazig depreminden sonra yardim kampanyalari duzenlediler yaw. Daha onceki van depreminde de yapmislardi aynisini.

Deprem vergisini baska alanlarda kullanmislar sanirim. Yol falan yapmislar.

Almanya’da deprem olmuyor deprem bölgesi değil.Ama biz 2007 yılındaki deprem yönergesini birebir almancadan çevirip yürürlüğe koymuşuz.

Fıtratta var. Ecelin önüne gecemezsin. Vakti o kadarmış vefat eden vatandaşlarımızın. Görecek günleri bitmis. Yaradan yanına almış hepsini.

Bu kafa ve bu kafayı destekleyenlerle aynı havayı solumak bile istemiyorum. Dogru demiş, en cok bugunlerde konusulmalı siyaset.

Bu arada konudan atiyorlar siyaset yapanı haberin olsun.

Yıllarca deprem vergisi toplandı; nerede acaba o vergiler. Bazı inşaatçıları zengin etme ya da oy toplama amaçlı Toki projeleri dışında acaba vatandaş hiç düşünüldü mü?

Deprem oluyor, insanlar ölüyor, yaralanıyor ve ülkeyi öyle başkalaştırdılarki öyle ayrıştırdılari hastalıklı zihniyetler gavur İzmir'e müstehak diyor. İstanbul da gavur Van da gavur ya da Elazığ da gavurdu Gölcük de Düzce de Erzincan da.

Suç bunlarda değil ama bu zihniyeti yetiştirenler de.

Söylenecek çok şey yok tiksiniyorum artık bir çok şeyden.

Bir insan enkaz altında kaç saat dayanabilir ? neredeyse 24 saat geçti ve epey insan enkaz altında.

Yıllarca deprem vergisi toplandı; nerede acaba o vergiler. Bazı inşaatçıları zengin etme ya da oy toplama amaçlı Toki projeleri dışında acaba vatandaş hiç düşünüldü mü?

Deprem oluyor, insanlar ölüyor, yaralanıyor ve ülkeyi öyle başkalaştırdılarki öyle ayrıştırdılari hastalıklı zihniyetler gavur İzmir'e müstehak diyor. İstanbul da gavur Van da gavur ya da Elazığ da gavurdu Gölcük de Düzce de Erzincan da.

Suç bunlarda değil ama bu zihniyeti yetiştirenler de.

Söylenecek çok şey yok tiksiniyorum artık bir çok şeyden.
Erdoğan: Deprem vergilerini harcanması gereken yere harcadık

Bir insan enkaz altında kaç saat dayanabilir ? neredeyse 24 saat geçti ve epey insan enkaz altında.
Kardesim yillar once haberlerde duymustum epey oldu ama 2-3 gun felan (Indonesya miydi ulkenin adi) altinda kalmisti. Tabi ama zaman boyle felaket durumlarda senin dusmanin oluyor. Sabir diliyorum herkese, Allah yardimcisi olsun herkesin...

Erdoğan: Deprem vergilerini harcanması gereken yere harcadık

Siyaset yapmamak mumkun degil ama bazi arkadaslarimiz maalesef ana avrat giriyor sonra. Zaten su forumda ben hukumet adamiyim demiyor bi kac hollandali arkadaslarimiz haric. Bu forumda ne anlatsak bos zaten, gidip o kesimlere anlatmak lazim ama onlarda nasil anlatacaksin anlamasi icin...

Siyaset yapmamak mumkun degil ama bazi arkadaslarimiz maalesef ana avrat giriyor sonra. Zaten su forumda ben hukumet adamiyim demiyor bi kac hollandali arkadaslarimiz haric. Bu forumda ne anlatsak bos zaten, gidip o kesimlere anlatmak lazim ama onlarda nasil anlatacaksin anlamasi icin...
Iki cümle konusturmuyorlar ki seni. CAHAPA zihniyetini mi destekliyorsun diyip sözü dünya liderine getirip kavga cikariyorlar veya gidiyorlar.

Zalime karşı ses çıkarmayan zulmüne ortak olur.

Iki cümle konusturmuyorlar ki seni. CAHAPA zihniyetini mi destekliyorsun diyip sözü dünya liderine getirip kavga cikariyorlar veya gidiyorlar.
Yok kardesim konussan konusabilsen ne ala. Ben hala o dedigim alt kesimlere nasi anlatacagamizi bile anlamiyorum. Bi kadina soruyorlar kitap okuyormusun diye yok diye ama AKP'yi cok seviyorum diyo. Yapacak bisey yok. Demografinin degismesi lazim bazi degisikler icin bence, zaman gosterecek bunlari. Kuresellesme AKP'nin aleyhine olacak diye dusunuyorum.

Yok kardesim konussan konusabilsen ne ala. Ben hala o dedigim alt kesimlere nasi anlatacagamizi bile anlamiyorum. Bi kadina soruyorlar kitap okuyormusun diye yok diye ama AKP'yi cok seviyorum diyo. Yapacak bisey yok. Demografinin degismesi lazim bazi degisikler icin bence, zaman gosterecek bunlari. Kuresellesme AKP'nin aleyhine olacak diye dusunuyorum.
40-65 yas arasinda olanlar simdi gelecek olan 2 jenerasyonun ömründen bile ömür yedi.

söylenene göre sadece deprem vergisi adı altında toplanan para 40 milyar dolarmış.

O da araya kaynadı altın takmayı düşünüyorduk evlendik diye tren garı fotoğrafları paylaşınca anladık hani ilaç kutusu şeklinde davetiyeler???

Valla abi bizimde elimiz kolumuz baglandi resmen. 500 kisilik dugun oldu en sonunda 100 kisilik. Tarih 3 sefer falan degisti. Evlenmenin disinda inan hicbirsey planladigimiz gibi olmadi :D Var olasin abi! @Emrah Duvar abi senden ornek alsin. Oda bir ara altin falan takacagim demisti

Orasi oyle tabi bu her ulkede mevcut ama Turkiye'de daha cok mevcut. O kusaklarin verdigi kararin bazi acilarini simdiki nesil cekiyor. Ekonomi'dede oyle mesela.
Dünyanin ve yasam standartinin degistiginden haberleri yokmus gibi davraniyorlar. Öyle insallahla, masallahla, sükürle, namazla, abdestle bu egitim sistemi, dolar molar düzelmez. Ezik büzük oturup hic bir sey yapmayip her seyi kabullenirsen bir sey degismez. Adamlar daha günlük korona tablosunu bile VERMIYOR. Bir de bu tiplere güvenmemiz bekleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt