- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Az bile yapıyor reisHalkın aynası aslında
Adamların suratına çay fırlatıyor, hala seviniyorlar
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az bile yapıyor reisHalkın aynası aslında
O kdr vergi toplanıyor. Elazig depreminden sonra yardim kampanyalari duzenlediler yaw. Daha onceki van depreminde de yapmislardi aynisini.Siddetin bir önemi yok ki
Sen önlemini almiyorsun devlet olarak
Ama 20 yildir insanlardan deprem vergisi diye harac kesiyorsun
Bu paralar nerelere gidiyor
Depreme dayanikli binalar neden insa edilmiyor
Buna uymayan müteahhitler neden ceza almiyor
Neden kimse cikip konusmuyor
7 siddetinde depremlerde bile insanlar yok oluyor bu ülkede
Cok cok cok üzücü bir durum ya
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Fıtratta var. Ecelin önüne gecemezsin. Vakti o kadarmış vefat eden vatandaşlarımızın. Görecek günleri bitmis. Yaradan yanına almış hepsini.![]()
30 ekim 2020 ege denizi depremi
beklenen bir depremdi. neden? çünkü izmir'in üç tarafı fay hatları ile çevrili ve bu fayların 7 civarında deprem üretme kapasitesi olduğu yıllardır biliniyor. ege denizinin altı yapboz gibidir. yunan…eksisozluk.com
Erdoğan: Deprem vergilerini harcanması gereken yere harcadıkYıllarca deprem vergisi toplandı; nerede acaba o vergiler. Bazı inşaatçıları zengin etme ya da oy toplama amaçlı Toki projeleri dışında acaba vatandaş hiç düşünüldü mü?
Deprem oluyor, insanlar ölüyor, yaralanıyor ve ülkeyi öyle başkalaştırdılarki öyle ayrıştırdılari hastalıklı zihniyetler gavur İzmir'e müstehak diyor. İstanbul da gavur Van da gavur ya da Elazığ da gavurdu Gölcük de Düzce de Erzincan da.
Suç bunlarda değil ama bu zihniyeti yetiştirenler de.
Söylenecek çok şey yok tiksiniyorum artık bir çok şeyden.
Kardesim yillar once haberlerde duymustum epey oldu ama 2-3 gun felan (Indonesya miydi ulkenin adi) altinda kalmisti. Tabi ama zaman boyle felaket durumlarda senin dusmanin oluyor. Sabir diliyorum herkese, Allah yardimcisi olsun herkesin...Bir insan enkaz altında kaç saat dayanabilir ? neredeyse 24 saat geçti ve epey insan enkaz altında.
Siyaset yapmamak mumkun degil ama bazi arkadaslarimiz maalesef ana avrat giriyor sonra. Zaten su forumda ben hukumet adamiyim demiyor bi kac hollandali arkadaslarimiz haric. Bu forumda ne anlatsak bos zaten, gidip o kesimlere anlatmak lazim ama onlarda nasil anlatacaksin anlamasi icin...Erdoğan: Deprem vergilerini harcanması gereken yere harcadık
![]()
Erdoğan: Deprem vergilerini harcanması gereken yere harcadık
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, deprem vergilerinin nereye harcandığı sorusuna "Harcanması gereken yere harcadık" şeklinde yanıt verdiwww.birgun.net
Iki cümle konusturmuyorlar ki seni. CAHAPA zihniyetini mi destekliyorsun diyip sözü dünya liderine getirip kavga cikariyorlar veya gidiyorlar.Siyaset yapmamak mumkun degil ama bazi arkadaslarimiz maalesef ana avrat giriyor sonra. Zaten su forumda ben hukumet adamiyim demiyor bi kac hollandali arkadaslarimiz haric. Bu forumda ne anlatsak bos zaten, gidip o kesimlere anlatmak lazim ama onlarda nasil anlatacaksin anlamasi icin...
Yok kardesim konussan konusabilsen ne ala. Ben hala o dedigim alt kesimlere nasi anlatacagamizi bile anlamiyorum. Bi kadina soruyorlar kitap okuyormusun diye yok diye ama AKP'yi cok seviyorum diyo. Yapacak bisey yok. Demografinin degismesi lazim bazi degisikler icin bence, zaman gosterecek bunlari. Kuresellesme AKP'nin aleyhine olacak diye dusunuyorum.Iki cümle konusturmuyorlar ki seni. CAHAPA zihniyetini mi destekliyorsun diyip sözü dünya liderine getirip kavga cikariyorlar veya gidiyorlar.
40-65 yas arasinda olanlar simdi gelecek olan 2 jenerasyonun ömründen bile ömür yedi.Yok kardesim konussan konusabilsen ne ala. Ben hala o dedigim alt kesimlere nasi anlatacagamizi bile anlamiyorum. Bi kadina soruyorlar kitap okuyormusun diye yok diye ama AKP'yi cok seviyorum diyo. Yapacak bisey yok. Demografinin degismesi lazim bazi degisikler icin bence, zaman gosterecek bunlari. Kuresellesme AKP'nin aleyhine olacak diye dusunuyorum.
Orasi oyle tabi bu her ulkede mevcut ama Turkiye'de daha cok mevcut. O kusaklarin verdigi kararin bazi acilarini simdiki nesil cekiyor. Ekonomi'dede oyle mesela.40-65 yas arasinda olanlar simdi gelecek olan 2 jenerasyonun ömründen bile ömür yedi.
Deprem oluyor, adam 3 cocuk yapin, 5 milyon yabanciya bakiyoruz diyor.söylenene göre sadece deprem vergisi adı altında toplanan para 40 milyar dolarmış.
O da araya kaynadı altın takmayı düşünüyorduk evlendik diye tren garı fotoğrafları paylaşınca anladık hani ilaç kutusu şeklinde davetiyeler???
Dünyanin ve yasam standartinin degistiginden haberleri yokmus gibi davraniyorlar. Öyle insallahla, masallahla, sükürle, namazla, abdestle bu egitim sistemi, dolar molar düzelmez. Ezik büzük oturup hic bir sey yapmayip her seyi kabullenirsen bir sey degismez. Adamlar daha günlük korona tablosunu bile VERMIYOR. Bir de bu tiplere güvenmemiz bekleniyor.Orasi oyle tabi bu her ulkede mevcut ama Turkiye'de daha cok mevcut. O kusaklarin verdigi kararin bazi acilarini simdiki nesil cekiyor. Ekonomi'dede oyle mesela.
Ondan da çok emin olma
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi