Ege'de Deprem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elp3T0yWoAIOhkG

son 15 seneyi özetleyin deseler bunu gösteririm @Rahmi Y. Sever @Demir Y. Sever @Hidayet Sarıdağ
Depremle ilgili tam 1 dakika konuştu. Deprem 1 buçuk dakika sürdü

Vikipedi'de depremin süresi 15 saniye sürdü yazıyor. 15 saniye olamaz lan. Bayağı bayağı yarım dakika sürdü. Deprem esnasında düşünecek zaman bile buldum, dışarı atsam yoksa yaşam üçgeni mi kursam diye.

Geçmiş olsun yaşayan herkese, çok tedirgin edici bi durum.

15 saniye işini kim söylüyorsa yalan konuşuyor, 1 dakikanın altında değildi bu deprem.

Vikipedi'de depremin süresi 15 saniye sürdü yazıyor. 15 saniye olamaz lan. Bayağı bayağı yarım dakika sürdü. Deprem esnasında düşünecek zaman bile buldum, dışarı atsam yoksa yaşam üçgeni mi kursam diye.
30 saniye sürdü diyorlardı dün deprem uzmanları

Bayraklı tarafında yaklaşık 1 sene çalışmıştım. 5 civarındaki depemler de bile beşik gibi sallandığımızı hatırlıyorum. Binalardan ziyade zeminle ilgili bir durum sanırım.

Valla abi bizimde elimiz kolumuz baglandi resmen. 500 kisilik dugun oldu en sonunda 100 kisilik. Tarih 3 sefer falan degisti. Evlenmenin disinda inan hicbirsey planladigimiz gibi olmadi :D Var olasin abi! @Emrah Duvar abi senden ornek alsin. Oda bir ara altin falan takacagim demisti
Bana taktılar pandemi boyunca ibo.

2011 yilinda japonyada yasanan olay felaketleri gibi bir sey yasansa türkiyede insan kalmaz malesef
Su görüntülere bakin binalar nasil hasarsiz kaliyorlar 9 siddetinde bir depreme ragmen
Burada serefsiz müteahhitler hakkinda bir kisi bile konusmuyor
Olaylari din allah kitap gibi seylere bagladigimiz sürece daha cok canimiz yanacak bizim malesef

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

1. gökdelenler depreme maruz kaldığında belirli bi enerjiyi dışa vururlar ve bu dışa vurum gökdelenin sallanmasıdır. çelik konstrüksiyon ile gökdeleni yaparsan orta şiddetli bir deprem olduğunda genelde böyle bir görüntü ile karşılaşırsın bu durum şilide de böyle türkiyede de böyle japonyada da böyledir. asıl bina sallanmaz ise bir sıkıntı var demektir.

2. japonya ile türkiyeyi karşılaştırmak saçma. biz yıllardan beri depreme karşı hazırlıklı bir ülke olmadık olamayızda. şili kadar bile değiliz

3. müteahhitler bu ülkenin kanayan yarası

AFAD ve diğer birimler akut vs yardım konusunda hem iyi hem bilinçli ekşi sözlük denen sümük beyinlileri ciddiye almayın embesil herif evde 31 çekerken yorum yazıyor
Gelsin burada görsün insanlar nasıl özenle çalışıyor nasıl insanları kurtarıyor
AFAD konusunda sadece depremin büyüklüğüne inanmam devlet kurumu olduğu için daha düşük gösteriyorlar bariz

AFAD ve diğer birimler akut vs yardım konusunda hem iyi hem bilinçli ekşi sözlük denen sümük beyinlileri ciddiye almayın embesil herif evde 31 çekerken yorum yazıyor
Gelsin burada görsün insanlar nasıl özenle çalışıyor nasıl insanları kurtarıyor
AFAD konusunda sadece depremin büyüklüğüne inanmam devlet kurumu olduğu için daha düşük gösteriyorlar bariz
Düşük göstermesi dezavantaj değil mi? Bence yüksek göstermeleri daha işlerine yarar cunku düiük depremde binalar yıkıldı demek daha dramize bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt