Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.085
- 9.115
- 2.238
Depremle ilgili tam 1 dakika konuştu. Deprem 1 buçuk dakika sürdü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Depremle ilgili tam 1 dakika konuştu. Deprem 1 buçuk dakika sürdü
Yaptığı yatırımları altı sıfır atılmamış rakamlarla söyleyen birilerinin ülkenin canının yandığı yerde taş binaların altından cesetlerin çıkarıldığı yerde değil de saçmasapan bir yerde şu kadar çevre düzenlemesi yaptık diye goy goy yapması ne kadar acı.
30 saniye sürdü diyorlardı dün deprem uzmanlarıVikipedi'de depremin süresi 15 saniye sürdü yazıyor. 15 saniye olamaz lan. Bayağı bayağı yarım dakika sürdü. Deprem esnasında düşünecek zaman bile buldum, dışarı atsam yoksa yaşam üçgeni mi kursam diye.
forumun bilim kurulu da vardi abiDune kadar Turkiyede bircok kisi viroloji uzmaniydi, ayni kesim biranda jeoloji uzmanligina dusmus farkettigim kadariyla. TVde herkesten bir ses cikiyor.
En buyuk sorunumuz cok bilmislik
Bana taktılar pandemi boyunca ibo.Valla abi bizimde elimiz kolumuz baglandi resmen. 500 kisilik dugun oldu en sonunda 100 kisilik. Tarih 3 sefer falan degisti. Evlenmenin disinda inan hicbirsey planladigimiz gibi olmadiVar olasin abi! @Emrah Duvar abi senden ornek alsin. Oda bir ara altin falan takacagim demisti
Freudcum, Belçika ya alın la beniDune kadar Turkiyede bircok kisi viroloji uzmaniydi, ayni kesim biranda jeoloji uzmanligina dusmus farkettigim kadariyla. TVde herkesten bir ses cikiyor.
En buyuk sorunumuz cok bilmislik
2011 yilinda japonyada yasanan olay felaketleri gibi bir sey yasansa türkiyede insan kalmaz malesef
Su görüntülere bakin binalar nasil hasarsiz kaliyorlar 9 siddetinde bir depreme ragmen
Burada serefsiz müteahhitler hakkinda bir kisi bile konusmuyor
Olaylari din allah kitap gibi seylere bagladigimiz sürece daha cok canimiz yanacak bizim malesef
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Düşük göstermesi dezavantaj değil mi? Bence yüksek göstermeleri daha işlerine yarar cunku düiük depremde binalar yıkıldı demek daha dramize bir durumAFAD ve diğer birimler akut vs yardım konusunda hem iyi hem bilinçli ekşi sözlük denen sümük beyinlileri ciddiye almayın embesil herif evde 31 çekerken yorum yazıyor
Gelsin burada görsün insanlar nasıl özenle çalışıyor nasıl insanları kurtarıyor
AFAD konusunda sadece depremin büyüklüğüne inanmam devlet kurumu olduğu için daha düşük gösteriyorlar bariz
bunu yazacaktim adasDüşük göstermesi dezavantaj değil mi? Bence yüksek göstermeleri daha işlerine yarar cunku düiük depremde binalar yıkıldı demek daha dramize bir durum
Kızılay yardim baslatti yine. Deprem yaz 2868e gonder.
Devlet nerede yaw. Devlet neden yardim etmiyor da bu kurumlar surekli yardim kampanyalari baslatiyor. Vergi deyince vatandasa yapisiyorsunuz.