# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Alemin kralıııı geliyoooorrr geliyorrrr geliyoooooorrrr muuuuuu???? :D

Yahu sınavlarım var projelerim var şu transfer sezonu en azından 1 hafta sonra başlayamaz mıydı kalpten götürecekler adamı. Zaten sol sallayıp sağ vuruyor Üstünel ooofff ooffff :D Yalnız bana Gudjohnsen değilde başka biri gelicek gibi geliyor kaç gündür bu adamın üstüne gidiyor medya hayırdır inşallah. :)

Mustafa Sarp'ın yarın imza töreni varmış.Yavaş yavaş şekle giriyo transferler.

İnşallah alırız Gudjohnseni.Deli kapak olur kuşlara :D

Tercihi bize bıraksalar ben de David Villa'yı tercih ederim :D

Öyle düşünmemin sebebi Baros'la birbirlerine yakın bir tarzları var hemde bu tip santrafor pivot santrafora kıyasla daha kolay bulunabiliyor.Çeşitlilik olsun diye pivot santrafor daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Öyle düşünmemin sebebi Baros'la birbirlerine yakın bir tarzları var hemde bu tip santrafor pivot santrafora kıyasla daha kolay bulunabiliyor.Çeşitlilik olsun diye pivot santrafor daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

haklısın renkdaş da,napalım.Bütçemiz bu kadar.

Onlar da Baros ile ikisi;bi elin nesi var,iki elin sesi var yaparlar,olur biter :D

Gudjohnsen renkdaş,Gudjonhsen onun adı.Valla rakip görse dakika 1 den tırsar.adı yeter süper ligde ;)

Eğer bu transfer gerçekleşirse,tüm forum da aynı anda bu transferi desteklerse,Gudjonhsen'in gelişini destekleyen kesimden biri olarak inanın daha çok sevinirim bu birlik beraberliğe..

haklısın renkdaş da,napalım.Bütçemiz bu kadar.

Onlar da Baros ile ikisi;bi elin nesi var,iki elin sesi var yaparlar,olur biter :D

Gudjohnsen renkdaş,Gudjonhsen onun adı.Valla rakip görse dakika 1 den tırsar.adı yeter süper ligde ;)

Eğer bu transfer gerçekleşirse,tüm forum da aynı anda bu transferi desteklerse,Gudjonhsen'in gelişini destekleyen kesimden biri olarak inanın daha çok sevinirim bu birlik beraberliğe..

Üst düzey bir futbolcu olduğunda hem fikiriz.Chelsea'de de yedek kalırdı çoğunlukla, Barcelona'ya gitti oradada yedek kaldı kadro genişliğinin kurbanı oldu ama esasen iyi bir futbolcu.

Üst düzey bir futbolcu olduğunda hem fikiriz.Chelsea'de de yedek kalırdı çoğunlukla, Barcelona'ya gitti oradada yedek kaldı kadro genişliğinin kurbanı oldu ama esasen iyi bir futbolcu.

Daha önce de söyledim,yineliyim.Sayın Haldun üstünel'in taktiği dikkatimi çekti.

Büyük kulüplerde artık kadroya giremeyen futbolcuları takımımıza kazandırdı.Çünkü o futbolcular,futbola açtı.Kewell,Baros...

Gudjohnsen de aynı durumda şuan.Bu nedenle bu transferin olabilirliği benim gözümde daha da artıyor.

Alınırsa,bence hiç pişman olmayız.Hakkımızda hayırlı olsun.Allah yöneticilerimize güç kuvvet dirayet ve ikna kabiliyetlerinin 5 katını versin :D

Geri
Üst Alt