# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

İyi o zaman şu gizli kalmak isteyen siteden Ruud ile ilgili mesajı buraya alıntılayabilir misin? Tabi kendin sallamadan.

Google'dan aratıp siteyi bulmamızdan çekineceksen bulamayız, gizli kalmak isteyen site neden kendini Google'a tanıttırsın ki.

Bu mesajdaki söz sanatları bilinen konular.İma yaparak salladığımı belirtmişsin.

He tabii bilemeyeceğim, Türkçeyi takip edemediğim son zamanlarda, edebiyat dünyasında yeni bir söz sanatı varsa takibinden dolayı seni takdir ve tebrik ediyorum.

Konu Gudjohnsen daha fazla dağıtmıyım.Rahatsız olan arkadaşlardan da ayrıca özür dilerim.

İyi akşamlar herkese.

@Özgür Aşık

Görmeden yazmışım çok özür dilerim.Belirttiğim gibi konudaki son mesajım.

Yalan oldu gibi Gudjohnsen :)

Gündüz,akşama transfer açıklacak diyen eleman facebooka neler yazmış?Bakabilecek renkdaş var mı?

Burak ve Oğuzhan konuda sukunet istiyorum ve tartışacaksanız size ayrı bi konu açayım orda tartışın ama lütfen burayı daha fazla kirletmeyin ikili tartışmanızdan ötürü rahatsız olan kişileride düşünün...

Sizlere konu üzerinden uyarımı yapıyorum kişisel tartışma istemiyorum....

Konu kaldığı yerden devam...

Eidur Gudjohnsen buyrun arkadaşlar...

Saat 20:45 ide geçti demekki neymiş öyle duyumlara inanmamak gerekiyormuş..

Serhat Bey;

Bende 20:45 yazdım.Ama ironik anlamda.Ben kimim ki yönetimin gizli yürüttüğü şeyler hakkında bir yorumda bulunayım hatta bilgim olsun.Ben zaman veren, zaman alan, ayar veren, ayar alan sisteme ironik bir yaklaşımda bulundum.Ayrıca böyle saat olaylarına falanda inanmam.Mümkün olan en iyi saatte ve kendilerine en uygun zaman da açıklar yönetim.

Saygılar.

Gudjonsen Galatasarayımızın sistemine uymaz , o gelcegıne sivastan kamanan gelsın daha çok faydalı olur

Kimse üzülmesin , Gudjonsen bizim kadromuz icin yeterli bir oyuncu degil . Yönetimimiz bizleri hedeflerimize tasıyacak transferleri zamanında yapacaklardır . Benim son derece içim rahat tek yapacagımız takımımız tek yürek tek bilek olarak sonuna kadar desteklemektir. Suan ki kadromuzun bile gelecek sene rijkaardla birlikte sampiyonlugu kesindir . Bundan sonra yapılacak transferler bize avrupa ligi icin artı olacaktır . Kadromuzda suan bir şişme oldugunu düsünüyorum . Yeni transferler degil kadro da daralmaya gitmemiz makul olup 22-23 sayısında sınırlı tutmanının faydalı olucagını düsünmekteyim .

Arkadaşlar Haldun Üstünel saman altından su yürütüyor kimse olmadan öğrenemez transferleri.Medya geçen yıl ve bu yıl resmen zar atıyor, toto oynuyor ya tutarsa diye.Bir düzine teknik direktör ismi yazdıktan sonra aralarından bir tanesi tutunca muteber bir haber yaptık diye göğsünü gere gere biz bildik diye poz kesiyorlar!

Aslında medyada çok yorulmasın hergün hergün bir isim sallayacaklarına "Galatasaray Barcelona'yı komple satın aldı"diye bir başlık atsınlar onlar rahat, biz rahat.Hiç olmazsa yalan olduğunu biliriz Barcelona kaynaklı transfer palavraları olacağına göre gözede batmaz ;) Ntv yapmazdı onlarda kapıldılar yalan rüzgarlarına...

Kimse üzülmesin , Gudjonsen bizim kadromuz icin yeterli bir oyuncu degil . Yönetimimiz bizleri hedeflerimize tasıyacak transferleri zamanında yapacaklardır . Benim son derece içim rahat tek yapacagımız takımımız tek yürek tek bilek olarak sonuna kadar desteklemektir. Suan ki kadromuzun bile gelecek sene rijkaardla birlikte sampiyonlugu kesindir . Bundan sonra yapılacak transferler bize avrupa ligi icin artı olacaktır . Kadromuzda suan bir şişme oldugunu düsünüyorum . Yeni transferler degil kadro da daralmaya gitmemiz makul olup 22-23 sayısında sınırlı tutmanının faydalı olucagını düsünmekteyim .

renktaşım sana sonuna kadar katılıyorum tek yürek tek bilek her zaman tam destek

Gudjonsen Galatasarayımızın sistemine uymaz , o gelcegıne sivastan kamanan gelsın daha çok faydalı olur

4-3-3 te cuk diye oturur sisteme Barcelonada orta sahada İniestanın görevini üstleniyordu oynadığı maçlarda ve çok iyi performans sergiliyordu ..

Arkadaşalar Beni bilirsiniz Barça'nın bütün maçlarını izlerim ve çok uzun zamandır Gudjohnsen'in alınmasını söylüyordum .

Eger bu haber doğru ise Gudjohnsen orta sahada oynayacaktır ...

-------Baros---------

Arda-----------Kewell

----Gudj--Ayhan-----

-------M.Topal-------

Bu adamın asıl mevkisi forvet oldugunu biliyorum ama bu sene izledigin her maçda bu mevkide görev yaptı .

Tekrardan yazma geregi duydum

Arkadaşalar Beni bilirsiniz Barça'nın bütün maçlarını izlerim ve çok uzun zamandır Gudjohnsen'in alınmasını söylüyordum .

Eger bu haber doğru ise Gudjohnsen orta sahada oynayacaktır ...

-------Baros---------

Arda-----------Kewell

----Gudj--Ayhan-----

-------M.Topal-------

Bu adamın asıl mevkisi forvet oldugunu biliyorum ama bu sene izledigin her maçda bu mevkide görev yaptı .

Tekrardan yazma geregi duydum

Gudjohnsen,Barça'da ofansif ortasaha oynuyordu ve çok başarılıydı. Pas ortalaması çok yüksekti. Xavi ve İniesta kadar olmasa da başarılıydı bence. Ayrıca savaşcı bir yapıya sahip. Son günlerde moda olan sözü söylemek istiyorum: Rijkaard'ın sistemine cuk oturur. :)

Hala açıklamadılar ya :D

Bari reddetselerde bpşuna beklemesek :D

-------Baros---------

Kewell-----------XxXx

-----Gudj--Arda------

-------M.Topal-------

Acaba böyle çok mu ofansif olur :)

Rijkaard perşembe günü geliyormuş.Bana kalırsa cumadan önce birşey olmaz.

Geri
Üst Alt