# Eidur Gudjohnsen

Cevap: # Eidur Gudjohnsen

Iyide bu kolayligi saglayacaksa zaten 1-2 Milyona bize de satabilir Laporta oyuncuyu..Kiralamaya ne gerek var seneye malimiz olacaksa?

Madem böyle bir formüle tamam dedi, al Gudjohnsen sana hediyem olsun de diyebilir..Pek inandirici gelmedi bana...

Yav zaten can ciğer dostumuz değil miydi Laporta ? Al üstüne de bi Hleb paket halinde, tepe tepe kullanın demez mi ? :o

Şu laporta mevzusu kabak tadı vermeye basladı cocuk kandırır gibi b.ku cıktı:D

Ne zaman su mevzu dönse yazdıgım laf geliyor aklıma tabi lann butun katalunya arkamızda:o:)

Hleb de zor be hocam bonservisi pahali, barca onu dusunmuyor olabilir yeni sezonda ama yine de en az 8-9 isterler gibime gelior:confused:

Zaten Gudjohnsen'i istemediğim için öyle bir sallamasyon yazdım,yoksa Hleb'i almamız tabi ki çok zor.

Gudjohnsen belki iyi bir oyuncudur ancak Rijkaard'ın stiline uymaz.Çünkü kanatlara doğru akan bir forvet değil,stilini zaten beğenmem.Ümit Karan'dan bir farkı yoktur hatta benim için:)

Zaten Gudjohnsen'i istemediğim için öyle bir sallamasyon yazdım,yoksa Hleb'i almamız tabi ki çok zor.

Gudjohnsen belki iyi bir oyuncudur ancak Rijkaard'ın stiline uymaz.Çünkü kanatlara doğru akan bir forvet değil,stilini zaten beğenmem.Ümit Karan'dan bir farkı yoktur hatta benim için:)

anladim hocam, bence de Gudjohnsen aradigimiz Aslan degil, alabilsek Araouna Kone ilac olur, Gomis ismi gecmisti forumda ama onun kanata akip akmadigini bilmiyorum pek izleme sansim olmadi

aslinda Yattara da iyi olur ama..... işte ama sı var..

Bana Gudjohnsen alınırsa orta saha için alınacak gibi geliyor ama bilemem. bu sene Barca'da genelde orta sahada oynatıldı rotasyon dahilinde forma şansı bulduğu zaman. Zaten 4-3-3 oynayacaksak ve ikisini de forvet için düşünüyorsak; ya Baros ya Gudjohnsen yedek kalacak, ya da biri daha verimsiz olacağı kanada geçecek ve bu sefer de Arda orta sahaya kaydırılacak ki bu benim tercihim olmaz...

Sag acıkta görev alır diye tahmin ediyorum illa 4-3-3 oynıcaksak

Ben Gudjohnsen'in sağ açıkta çok iyi olacağını sanmıyorum ama oynar mı oynar o ayrı. Ancak bu sefer Kewell geçemeyeceğine göre Arda orta saha üçlüsüne geçecek ki bu benim tercihim değil.

bende 4-2-3-1 den yanayım hem temelini bu sene attık bizim takımın 4-3-3 oynayacagını zannetmiyorum hemde taktigi oturmak için bayada sancı cekeriz gibime gelio 4-3-3 de hiç ugrasmadan bir baska varyasyonu olan 4-2-3-1den yanayım

Ama yazdıgım gibi illa 4-3-3 olursa kewell 90 dk cıkaramaz zaten arda kewell oynarken iniesta görevi görür kewel cıkıncada sol acıga gecer

bende 4-2-3-1 den yanayım hem temelini bu sene attık bizim takımın 4-3-3 oynayacagını zannetmiyorum hemde taktigi oturmak için bayada sancı cekeriz gibime gelio 4-3-3 de hiç ugrasmadan bir baska varyasyonu olan 4-2-3-1den yanayım

Ama yazdıgım gibi illa 4-3-3 olursa kewell 90 dk cıkaramaz zaten arda kewell oynarken iniesta görevi görür kewel cıkıncada sol acıga gecer

Kewell bence 4-3-3'de forvet olarak 90 dakikayı çıkartır. Bu sene zorlandı biliyorum ama 4-2-3-1'de ortadaki çift ön libero ortayı kapatmaya konsantre olduğundan iki kanat oyuncumuz bildiğin 4-4-2 gibi beklere yardım etmek ve ileri geri çalışmak zorunda kalıyordu, yani bizim 4-2-3-1 maç içinde oyunu tam oturtamadığımız anlarda 4-4-1-1'e benzedi zaman zaman. Ayrıca, sık sık 4-4-2 de oynadık özellikle ligin ikinci yarısı. Skibbe ile oynadığımız 3-5-2'leri 4-1-3-2'leri saymıyorum bile. Dediğin gibi 4-3-3 zor da olsa oturduktan sonra kanat forvetlerin o kadar ileri geri çalışmasına gerek olmayacak. Tabi, özellikle yoğun programın olduğu dönemlerde Gudjohnsen kanada geçip orta sahaya daha mücadeleci bir isim alınabilir skor avantajımız da varsa. Aynen bahsettiğin Iniesta'nın forvete geçmesi gibi. Yani kısaca bence 4-3-3 oynarsak Kewell bu seneye göre daha rahat edecek ve ekstra olarak Arda'nın ofansif etkinliği çok artacak.

Kewell bence 4-3-3'de forvet olarak 90 dakikayı çıkartır. Bu sene zorlandı biliyorum ama 4-2-3-1'de ortadaki çift ön libero ortayı kapatmaya konsantre olduğundan iki kanat oyuncumuz bildiğin 4-4-2 gibi beklere yardım etmek ve ileri geri çalışmak zorunda kalıyordu, yani bizim 4-2-3-1 maç içinde oyunu tam oturtamadığımız anlarda 4-4-1-1'e benzedi zaman zaman. Ayrıca, sık sık 4-4-2 de oynadık özellikle ligin ikinci yarısı. Skibbe ile oynadığımız 3-5-2'leri 4-1-3-2'leri saymıyorum bile. Dediğin gibi 4-3-3 zor da olsa oturduktan sonra kanat forvetlerin o kadar ileri geri çalışmasına gerek olmayacak. Tabi, özellikle yoğun programın olduğu dönemlerde Gudjohnsen kanada geçip orta sahaya daha mücadeleci bir isim alınabilir skor avantajımız da varsa. Aynen bahsettiğin Iniesta'nın forvete geçmesi gibi. Yani kısaca bence 4-3-3 oynarsak Kewell bu seneye göre daha rahat edecek ve ekstra olarak Arda'nın ofansif etkinliği çok artacak.

Her kosulda cift yönü oynayabilen bir ortasaha sart bunu burdan anlıyoruz:)

4-3-3 ü her babayigit uyguluyamaz barca bile uygulamaya kalkarken neler yasadı biliyoruz kume dusme potasına girmişlerdi ama oturtuncada neler oldugunu gördük cok riskli bi sistem inşallah sans yanımızda olurda oturturuuz. Yoksa basımız agrıcak gibime geliyor ben yanılırım inş

Her kosulda cift yönü oynayabilen bir ortasaha sart bunu burdan anlıyoruz:)

4-3-3 ü her babayigit uyguluyamaz barca bile uygulamaya kalkarken neler yasadı biliyoruz kume dusme potasına girmişlerdi ama oturtuncada neler oldugunu gördük cok riskli bi sistem inşallah sans yanımızda olurda oturturuuz. Yoksa basımız agrıcak gibime geliyor ben yanılırım inş

biraz zaman gerekir evet, sabirli olmaliyiz.

sistem oturduktan sonra ligi alt üst ederiz ama, avrupayi da insallah :D:D

Geri
Üst Alt