Ekmeğe Yüzde %15 Zam

Daha bugün 60 gr.lık 8 li paket KEPEKLİ hamburger ekmeğini 1 paket alana, 1 paket bedava 3.75 e aldım..

Konu kilit. Her şey çok ucuz, her şey çok mükemmel.

Daha bugün 60 gr.lık 8 li paket KEPEKLİ hamburger ekmeğini 1 paket alana, 1 paket bedava 3.75 e aldım..
Son tüketim tarihi dolmak üzeredir, arada sırada yapılan bu türlü indirimler ekmeğin ucuz olduğunu yada zam olmadığını göstermez. Bu verdiğin örneği al bi yerine sok, cebine falan.

Son tüketim tarihi dolmak üzeredir, arada sırada yapılan bu türlü indirimler ekmeğin ucuz olduğunu yada zam olmadığını göstermez. Bu verdiğin örneği al bi yerine sok, cebine falan.
Günlük üretim.. Mağazanın kendi bünyesindeki fırından öğlen evveli çıkma.

ben türkiyede yasasam net ac kalirim lan
girtlagima kadar da borc icinde olurum
bana mutlaka araba sart bir kere
ikincisi ben hazir yemeyi cok seviyorum
bu iki sey de cok standart seyler aslinda
sirf su iki seyin maliyeti 3000 lirayi bulurdu bende
sonra bir de kira ödedigimi düsündüm de yok la kesin ac kalirdim
daha bunun kilik kiyafeti var, digiturku cep telefonu interneti var
daha aklima gelmeyen tonca sey var
ps4 oynamayi birakmam gerekirdi
heves ettigim tvyi alacak gücüm olmazdi
evde bir alet bozulsa, özellikle buz dolabi veya camasir makinesi gibi cok önemli bir sey, asardim herhalde kendimi
İyiki türküyede yaşamıyorsun ahbap

Ekmeği alır almaz naylon ambalajdan çıkartıp havadar veya hafif rüzgarlı yerde 1 -2 gün bekleterek bayatlattıktan sonra buzdolabında 1 hafta 10 güne kadar bayat olarak tüketebilirsin.
Yeter ki tazeyken veya, bayatlatmadan evvel, sıcak ve nemli ortamda uzun süre (mesela1-2 gün) kalmasın ki maya devreye girip erken bozulma yapmasın.. Aslında bu sürede bozulup küflenmeye başlaması ekmeğin katkısız olduğunu gösterir..

Ne krizi yav deyip her hafta krizle mücadele programı açıklanmasını nasıl değerlendirmeliyiz

Krizle mücadele programlarının aslında, bu ateş varmış gibi Fırsatçılar stokçular vs.vs. gibi körüklemeye gayret edenleri frenleme tedbirleri olduğunun farkında değil çoğu kimse...

Güncel kampanyaya bile at gözlüğü diyorsan; o gözlüğün kimde olduğunu tekrar düşünmelisin. derim şahsen...
Toplymun aklıyla alay edildiği gibi sen de bizim aklımızla alay ediyosun galiba. O mesajı yazmadaki derdini kampanyadan haberdar olmamız olarak anlamamızı mı bekliyosun. Not: bana özel cevap yazma artık.

Halk pazarında 70-80 yıllık köklümarkalaşmış fırın veya hamurişi markalarının arabalarında sabah üretimi kilosu 5 TL den kepekli, tam buğday, karışık un, trabzon, ısparta, ekşi maya vs vs ekmekleri tartı ile de satılır diyabetliler için yada isteyene....

Geri
Üst Alt