ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaç gayet açık ama siz anlamıyorsunuz. Bugün akp gidince yargılanmaktan korkan milyonlar var, bu adamlar kuzu kuzu teslim mi olacak. Bu adamlara güveni vermez isen sonuçlarının ne olacağı kestirebiliyor mu?
Yeni hükümet elinde bomba gibi mülteci ve ekonomi sorununu bulacak. Bir de bu devletin her kademesini örümcek ağı gibi örmüş insanlar. Bu oyun değilki bunları at yerine yeni insan koy. Bunların hepsi bir süreç içinde olmalı, bu insanların bazıları dönecek bu insanlara fırsat verilmek zorunda çarkın işleyebilmesi için. Nagihan bir tetikçi onun gibileri bu süreçte kullanmak zorundasın.

Bana kalsa, ben hepsini İstiklal mahkemeleri kurar asarım ama devlet bana kalsalar ile yönetilmiyor.
Yargilanma falan olmayacak olm. Ne yargilamasi. Ilerleyen gunlerde gorecegin tablolar bu ruyadan uyandirir seni.

Mansur Başkan. Ümit Özdağ da onun zaten az olan şansını bitirdi kanımca. Eko ve Mansur Başkan'a operasyon çekildi Saray eliyle diyenler de var, komplo teorisi ama olmaz olmaz dememek lazım. Kim derdi ki Nagehan A. Eko'nun itibarını yerle bir edecek.

Nagehan Hanım kadar Ertuğrul Özkök faktörü de var. En az N. kadar midemi bulandırır kendisi.

Bu kafayla devri sabık falan yaratamazsın. Nagehan da simge bir isim bir tetikçiden çok daha fazlası. Ergenekon kumpası yüzünden hayatları kararanların, intihar edenlerin kanları elinde , bizim gençliğimizi çalan hırsızlardan biri. AKP gittiğinde tabi ki yargılanacaklar. Karşı devrim yapanlardan üç beş oy alacaksın diye sana güvenip oy verenlerin oyundan olacaksın bu ne kadar mantıklı ? Süreç içinde yapacaklarının garantisi ne ayrıca ? Senin dediğin gibi döneklerden faydalanıp sonra qandırdım xd yapıp yargılayacaklar mı ? Adam bir de Fırat Tanış'ın dandik çıkışına geri vites yapıp özür dilemiş bir adam , kendi seçmenine gelince de posta koyuyor. İstiklal Mahkemeleri'ni kuran da devlet idi bana kalsa diye yorumlayan sıradan insanlar değil. Bunları yargılayacağım diyerek arkana aldığın insanları daha rahat yekvücut edersin. Max 3-5 gericiden oy alacağım diye yanlamaya gerek yok, hiçbir Akp seçmeni de Nagehan vesilesiyle oy moy vermez bunlara hayal görmeyin.
Belediye seçimlerinin çoğu 3–5 gerici oy ile kazanıldı bu küçümseniyor. Muhalefet birleştirici olduğu için seçimi kazandılar eski usül saldırının en son kaybedeni İnce oldu işte. Hala akıllanılmadı mı?

Muhalef kısmı dediğin zaten çoğunluğu akpden ayrılan ya da eski ülkücü tayfa kim kimi yargılayacak. Yargılama işi o kadar kolay mı bugün sen yargılarsın yarın onlar, tekerlek gibi süreç böyle dönerek devam eder.

Ülkenin iki büyük sorunu var mülteciler ve ekonomi ona çözüm üretecek gelmeli. İntikam alacak değil. Önce bir refahı sağla sonra intikam için uğraş.

Siyaset te olmazsa olmazdir döneklik

Zamaninda erdogan ve bahceli birbirine sövmedikleri kalmisti,simdi ise ittifak

Siyaset = kendi menfaatine göre hareket etmek

Insanlarin hayal kirikligina ugramasi normal

Bu adam İstanbul B.B oldu öttürmediği adam kalmadı. Taksicisi,balıkçısı,vakıfı,cemaati,kafecisi... Adamlar tarihi eserlerin içine kafe açmış, hepsini kaldırttı. Daha sayamacağım onca halka yarar iş yaptı. Cumhuriyet tarihinde bir belediye başkanı ile bu kadar uğraşıldığı,engellendiği görülmüş mü. Biliyorlar tek kaybedecekleri adam bu. Yani yarın Cumhurbaşkanı olduğunda herkese kucak açmayacak tabi. Ama bundan önce düzeltmesi gereken sorunlar var.

Adamın arkasına ajan takmışlar, sıçtığı yere kadar takip ettiriliyor. O yetmiyor mobese ile takip ediyorlar. Bu adam ben varım demek için kendini yırtıyor. İmamoğlu'nu batı çok istemiyor aksine Kılıçdar'ı istiyorlar. Boşuna adam büyükelçi kovalmıyor görüşmek için. Adam zaten geldiğinden beri sorunlar ile çarpışıyor bir de bizim muhalefet üstüne biniyor. En sonunda isyan etmiş işte. O 'bu kardeşiniz'' konuşmasında 'bu insan ne yapmak istiyor bir anlasınlarda'' diyor. Ama linç kültürü zaten biniyorlar tepesine. Adamı tuttuğu takım üzerindne bile vuruyorlar. Özellike Uğur Dündar tayfa var fanatizmden gözleri kör olmuş boşuna vurmuyorlar bu kadar twitterda filan.

Şuan zaten muhalefet öfke kusuyor, Akp bunu istese bu kadar başaramazdı.

Bu adam İstanbul B.B oldu öttürmediği adam kalmadı. Taksicisi,balıkçısı,vakıfı,cemaati,kafecisi... Adamlar tarihi eserlerin içine kafe açmış, hepsini kaldırttı. Daha sayamacağım onca halka yarar iş yaptı. Cumhuriyet tarihinde bir belediye başkanı ile bu kadar uğraşıldığı,engellendiği görülmüş mü. Biliyorlar tek kaybedecekleri adam bu. Yani yarın Cumhurbaşkanı olduğunda herkese kucak açmayacak tabi. Ama bundan önce düzeltmesi gereken sorunlar var.

Adamın arkasına ajan takmışlar, sıçtığı yere kadar takip ettiriliyor. O yetmiyor mobese ile takip ediyorlar. Bu adam ben varım demek için kendini yırtıyor. İmamoğlu'nu batı çok istemiyor aksine Kılıçdar'ı istiyorlar. Boşuna adam büyükelçi kovalmıyor görüşmek için. Adam zaten geldiğinden beri sorunlar ile çarpışıyor bir de bizim muhalefet üstüne biniyor. En sonunda isyan etmiş işte. O 'bu kardeşiniz'' konuşmasında 'bu insan ne yapmak istiyor bir anlasınlarda'' diyor. Ama linç kültürü zaten biniyorlar tepesine. Adamı tuttuğu takım üzerindne bile vuruyorlar. Özellike Uğur Dündar tayfa var fanatizmden gözleri kör olmuş boşuna vurmuyorlar bu kadar twitterda filan.

Şuan zaten muhalefet öfke kusuyor, Akp bunu istese bu kadar başaramazdı.
Bunla tepki gelince 200-300 kişiler, vız gelir tırıs giderin alakası ne onu anlamadım

Halk tepki göstermeyecek mi

İktidar napsa tepki göstermeyen halktan ne farkı kalıyor bu durumda

İmamoğlu, "vız gelir tırıs gider" sözleri için özür diledi

"Ben çiftçi çocuğuyum, benden kibir doğmaz. Bu yakıştırmaları yapan arkadaşlardan sadece 'vız gelir tırıs gider' lafından dolayı özür diliyorum"

Dün gece en son baktığımda 7.074.735 takipcisi vardı. Şuan 7.059.050

Amaç gayet açık ama siz anlamıyorsunuz. Bugün akp gidince yargılanmaktan korkan milyonlar var, bu adamlar kuzu kuzu teslim mi olacak. Bu adamlara güveni vermez isen sonuçlarının ne olacağı kestirebiliyor mu?
Yeni hükümet elinde bomba gibi mülteci ve ekonomi sorununu bulacak. Bir de bu devletin her kademesini örümcek ağı gibi örmüş insanlar. Bu oyun değilki bunları at yerine yeni insan koy. Bunların hepsi bir süreç içinde olmalı, bu insanların bazıları dönecek bu insanlara fırsat verilmek zorunda çarkın işleyebilmesi için. Nagihan bir tetikçi onun gibileri bu süreçte kullanmak zorundasın.

Bana kalsa, ben hepsini İstiklal mahkemeleri kurar asarım ama devlet bana kalsalar ile yönetilmiyor.
Bu konuda asla aynı fikirde olamayacağız. Kullanacağın bir sürü gazeteci var. Popüler isim istiyorsanız Hande Fırat derim. Onu al yanına. Ahmet Hakan; evet Ahmet Hakan. Her devrin adamı Ahmet. Ertuğrul Özkök'ü almışsın. Kabul. Ama Nagehan olmaz arkadaşım. Nagehan herhangi biri değil. Hedef gösteren tetikçinin tekidir!

Virz gelir tirz gider lafından dolayı özür dilemiş beyefendi. Özrünü hareketleriyle gösterirse affedebiliriz.

Arkadaşlar neyi anlamıyorsunuz hayret ediyorum. Adam çok büyük skandala imza attı o fotoğrafla. Kızdık sinirlendik. Özür dileyeceği yerde virz gelir tirz gider diyor. Basın sozcusu 300-400 kişi diyor. Bunlar öfkeyi haklı olarak arttırdı. Oldu olacak "üç beş çapulcu" deseydi

Kusura bakmayın kendisine operasyon falan yok. Öyle olsaydı olay fotodan ibaret kalırdı. Sikko bir duyar gösteren Fırat Tanış'tan özür diledi adam; onu sevenlerden dilemedi. Bugün Ekrem İmamoğlu'nun başına gelenlerin tek suçlusu KENDİSİ. Büyük resim kursunda yanlış eğitim almışsınız.

Belediye seçimlerinin çoğu 3–5 gerici oy ile kazanıldı bu küçümseniyor. Muhalefet birleştirici olduğu için seçimi kazandılar eski usül saldırının en son kaybedeni İnce oldu işte. Hala akıllanılmadı mı?

Muhalef kısmı dediğin zaten çoğunluğu akpden ayrılan ya da eski ülkücü tayfa kim kimi yargılayacak. Yargılama işi o kadar kolay mı bugün sen yargılarsın yarın onlar, tekerlek gibi süreç böyle dönerek devam eder.

Ülkenin iki büyük sorunu var mülteciler ve ekonomi ona çözüm üretecek gelmeli. İntikam alacak değil. Önce bir refahı sağla sonra intikam için uğraş.
Sarı akp gitsin laciverti gelsin , aynen. Aklı başında bildiğimiz insanlar bile böyle yorumlar yapıyor , vay halimize. Nagehan'ı iteledik diye seviniyor akpliler aç bak biraz sağa sola. Kimse Nagehan'ı yanında gezdirdi diye oy moy vermez Eko'ya. Sen refahı sağlayana kadar intikam alman gerekenler kuvvetle muhtemel kaçmış olacak. Yıllardır acı çeken milyonlardan utanmıyor musunuz şunları yazarken yahu ? Lan kaç tane vatansever askerin hayatını kararttılar , ülkenin yıllardır inşa ettiği savunma planları Nagehan gibiler yüzünden çalındı. Birazcık size yaşatılanları hatırlayın. İnsanlar ilkeli olmak yerine kaypak olduğu sürece ne düzen değişir ne düzülen değişir. Bu memlekette sözde endişeli yobazlar olduğu kadar bizim gibiler de var kılpayı aldı herif referandumu ne çabuk unuttunuz ? Muhalefetin çoğunluğu Akp'den ayrılan dediğin adamların max alacağı oy %2 , eski ülkücülerin ayrılma sebepleri de zaten belli. Eski ülkücüler zaten muhalifti kim onlar yargılansın diyor ? Çok yanlış okuyorsun durumu. Bu kafayla sizin inisiyatif alarak oyunuzla getirdiğiniz , makam sahibi yaptığınız adamlardan posta yemeye devam edersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt