- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Twitter'dan siyasetten halk TV'den bir süre uzak dur. Ciddiyim.canım sıkılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter'dan siyasetten halk TV'den bir süre uzak dur. Ciddiyim.canım sıkılıyor.
tv izlemiyomTwitter'dan siyasetten halk TV'den bir süre uzak dur. Ciddiyim.
Üstad ak partili olduğunu ne zaman açıklayacaksın.İş makineleri çalışırken mi bunu diyor?
Bu arada eleştirmiyorum. Bitti gitti diyor ama hala ihanet ediyorlar. Atatürk Havaalanı bitti gitti. Engelleyecekmiş gibi konuşmayı bıraksın. Atı alan Üsküdar'ı geçti.
sayın başkan bu doğru mu
Ekrem'in HDP fanatiği olup üstüne şovmen olması kendini bitirmesinde ki en büyük nedenlerden oldu. Mansur Yavaş belediye başkanı olduğundan beri Cumhurbaşkanı olması gerektiğini sayısız kez deklare ettik.Anaplı ekrem imamoğlu kendini iyice bitirmiş gibi görünüyor. Mansur Yavaş'ın adaylığından başka çare kalmadı sanki. @Oğuzhan Liboş
Ona sufle verenler hangi kafayı yaşıyor bilmiyorum ama akp'nin karadenizli ekrem'i mansur'a tercih edeceğini varsayıyorum. koltuğa oturdu, yolsuzlukların üstüne mansur yavaş'ın çeyreği kadar gitmedi. istanbul'dan çok orada burada geziyor zaten. kıçı kırık hdp'ye yanlayacağım diye iyi parti'ye oy vermiş %10 seçmeni yok sayıyor. "vız gelir tırıs gider" lafını anketlerde yedirirler adama.Ekrem'in HDP fanatiği olup üstüne şovmen olması kendini bitirmesinde ki en büyük nedenlerden oldu. Mansur Yavaş belediye başkanı olduğundan beri Cumhurbaşkanı olması gerektiğini sayısız kez deklare ettik.
2007'den beri bunu anlatıyorumOlay bu
![]()
Aynur Doğan konseriyle ilgisi nedir bu konunun ?
Ülkenin çivisi çıktı. Devletin yargılamadigi insanlara insanlar kafasına göre cezalandırıyor.bilet satılan şey için benim vergim muhabbetini niye yapıyor bahrein midir nedir
Sanırım PKK ve Apocu olduğu hususunda bir sinir var ahbertbilet satılan şey için benim vergim muhabbetini niye yapıyor bahrein midir nedir
Sanırım PKK ve Apocu olduğu hususunda bir sinir var ahbert
Vergi konusuna akıl sır erdiremedim.ewt de bu herifin vergisi ne alaka anlamadım beleşe verilmior nihayetinde concert.