ekrem imamoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş makineleri çalışırken mi bunu diyor?

Bu arada eleştirmiyorum. Bitti gitti diyor ama hala ihanet ediyorlar. Atatürk Havaalanı bitti gitti. Engelleyecekmiş gibi konuşmayı bıraksın. Atı alan Üsküdar'ı geçti.
Üstad ak partili olduğunu ne zaman açıklayacaksın.

Anaplı ekrem imamoğlu kendini iyice bitirmiş gibi görünüyor. Mansur Yavaş'ın adaylığından başka çare kalmadı sanki. @Oğuzhan Liboş
Ekrem'in HDP fanatiği olup üstüne şovmen olması kendini bitirmesinde ki en büyük nedenlerden oldu. Mansur Yavaş belediye başkanı olduğundan beri Cumhurbaşkanı olması gerektiğini sayısız kez deklare ettik.

Ekrem'in HDP fanatiği olup üstüne şovmen olması kendini bitirmesinde ki en büyük nedenlerden oldu. Mansur Yavaş belediye başkanı olduğundan beri Cumhurbaşkanı olması gerektiğini sayısız kez deklare ettik.
Ona sufle verenler hangi kafayı yaşıyor bilmiyorum ama akp'nin karadenizli ekrem'i mansur'a tercih edeceğini varsayıyorum. koltuğa oturdu, yolsuzlukların üstüne mansur yavaş'ın çeyreği kadar gitmedi. istanbul'dan çok orada burada geziyor zaten. kıçı kırık hdp'ye yanlayacağım diye iyi parti'ye oy vermiş %10 seçmeni yok sayıyor. "vız gelir tırıs gider" lafını anketlerde yedirirler adama.

Olay bu
FTNCsMqXEAAs6Tc

bilet satılan şey için benim vergim muhabbetini niye yapıyor bahrein midir nedir
Ülkenin çivisi çıktı. Devletin yargılamadigi insanlara insanlar kafasına göre cezalandırıyor.

Adamın birinin adlî sicil kaydı temiz ama İBB terörist işe aldı diye yaygara koptu

Mecliste milletvekilligi yapan insanlar, devletin resmi vekili dokunulmazlık kalkmış olmasına rağmen haklarında dava yok. Mecliste diğer partiler onlarla çalışıyor diye terörist ilan ediliyor

Şarkıcının biri parasıyla salon kiralıyor konser veriyor diye belediye terörist ilan ediliyor.

Bu asalaklar kafayi yemis, bunlar hedef göstermeyi çok severler. Yarın bir grup it sürüsü konseri basıp insanlara zarar verirse bunlar keyif sigarası yakar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt