Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

:D Bu hiç gazete okumuyor anlaşılan.Acaba gazetelerin salladığı isimleri görse ne yapar:D

ama bojan bi ara inandırıcı şekilde gündeme alındı bizim haberlerde gelmiyeceği düşük ihtimaldi sadece sorayım dedim :D

şu an gscimbom forumunda sen konuşuluyorsun her girdiğinde böyle oluyor en azından haftada bir bir saat ayırsan olmazmı

kim sordu la :D:D

Gençler nereden soruyorsunuz yahu bi aydınlatıverin. Eksi üzerindense benim de üyelik var. 2 soruda ben attırayım. :)

ogan tarhanı nasıl bilirsiniz?:) scout'sunuz diye biliyorum sizi, doğru mu? by etigul

-acaip tanıyorum dersem yalan olur. ben futbolcu izliyorum ama çok farklı bir sistem. profesyonel bir olay değil. danışmanlık yaptığım ekip türkiye kökenli değil ama türkiye için çalışıyor. asli işim bu değil yani. türkiyede scout sistemi sadece antrenörler üzerinden yürütülüyor ve çoğunu siz tanımıyorsunuz.

Ogan Tarhan diye tahmin ediyordum...

Yok abi Kallströme cevap vermiyor demekki hayal olur bu iş

Hacı Romalı Mexes bize gelme ihtimali varmıdır... Gece Gece sordum bak soru merak ettim Cevaplamasan küserim

Soruya bak yaa:D:D

Hacı Romalı Mexes bize gelme ihtimali varmıdır... Gece Gece sordum bak soru merak ettim Cevaplamasan küserim.

hacı demiş ya :D

tek ihtimalli bu forumu takip ediyo olmalı yoksa bu saatte neden soruları cevaplasın; en son 1.5 ay önce cevaplamış

Aga Lost izliyonmu... Doktor transferi Dc.Shephard'ı öneriyorum yöneticileri işet..

yok izlemedim. bi gün bol bol vaktim olunca izlerim belki:)

bu bizden işte serkan candır kesin :D

Puhahaa:D Birini fena azarladı.3 nokta koymuş.Alemdar abi mi acaba:D

Bu seneki Orta saha oyuncuları... Sert ve Mücadeleri oyunculardan kurulucakmı.

yahu arkadaş, kusura bakma. nasılsa ismin cismin yok diye ulu orta söylüyorum bunu. 2 cümle kurmuşsun ama evlere şenlik. tamam burası internet, sanal alem ama türkçeye biraz daha özen gösterin lütfen. kendim için söylemiyorum, her yerde geçerli bu. yine de siz bilirsiniz

Bende sorumu sordum ama hala çıkmadı sayfada önce onaylayıp sonra mı cevap veriyor.

az önce söyledi 2000 küsür soru birikmiş sıra gelir heralde :D

3.kez soruyorum Kallström veya onun ayarında biriyle görüşülüyor mu?

Ben duymadım. Olmaz demiyorum, ama şu an böyle bir görüşme olmadığını gayet iyi biliyorum.

Geri
Üst Alt