Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Haha en son benim soruyu cevaplamış :cool:

Adam Rijkaard karşıtı çıktı iyi mi :D

Olmadı şimdi tek ihtimalli, bu kadar şeyi bilipte Rijkaard karşıtı çıkman üzdü bizi.

Tek bir soru sorduğun iyi olmuş. 3 tane soru işareti var :D iyi sıkıştırıyor arada lafları ve gitti tüh yakalarız yine seni :)

Rijkaard giderse süpriz olmasın demeye getirdi sanırım, son cevabında.

sözleşmesi nasıl ki tazminatı falan yani

hep destek tam destek ben bunu bir yerlerden hatırlıyorum yahu yok yok yanlış gördüm

5 mi 2 mi arkadaşlar :) Galatasaray bu Rijkaardı kovamaz yönetimle beraber giderler bakın görün

ben rijkaard ın kalmasından yanayım sistem çok önemli kalıcı iyi olmamız için lazım sistem dediğim 4-3-3 felan değil sistem dediğim ne oyadığını bilmek guardiola,ferguson bugün takımlarının başından ayrılsa hiçbişey farketmez çünki oyuncular ne oynayacağını biliyor muorinho bugün inter den gitse farklı olur durum ama chelsea de öyle ancelotti gitse büyük kayıpları olur ki onlarda artık beraber oynaya oynaya takım oldular ama. sistem çok gerekli bizee fatih terim dönemini hatırlayın sistem bırakmadan gitti bittik.

Milan'a falan gitse aslında çok iyi olur. Biz tazminat isteriz onlardan hem.

ben rijkaard ın kalmasından yanayım sistem çok önemli kalıcı iyi olmamız için lazım sistem dediğim 4-3-3 felan değil sistem dediğim ne oyadığını bilmek guardiola,ferguson bugün takımlarının başından ayrılsa hiçbişey farketmez çünki oyuncular ne oynayacağını biliyor muorinho bugün inter den gitse farklı olur durum ama chelsea de öyle ancelotti gitse büyük kayıpları olur ki onlarda artık beraber oynaya oynaya takım oldular ama. sistem çok gerekli bizee fatih terim dönemini hatırlayın sistem bırakmadan gitti bittik.

Fatih Terim'in sistemi vardı.Şuan o sistemi yakalamak için kadro kuruyoruz.

Fatih Terim'in sistemi, bugün Mourinho'nun oynattığı 4-3-1-2'ydi.

Fatih Terim'in sistemi vardı.Şuan o sistemi yakalamak için kadro kuruyoruz.

ben Fatih terimden sonra süreklilik göremedim kendisi başındayken elbet bi sistemi vardı sen ne demek istediğimi anlamadın hocam galiba. takıma bi düzen bırakıp gitmedi yani onu demek istiyorum.

5 mi 2 mi arkadaşlar :) Galatasaray bu Rijkaardı kovamaz yönetimle beraber giderler bakın görün

Benim bahsettiğim tazminat, Rijkaard'ın gitmek istediğinde bize ödeyeceği tazminat. Bir yerde okumuştum tabi sözleşme elimde olmadığı için kesin böyledir diyemem. :)

Benim bahsettiğim tazminat, Rijkaard'ın gitmek istediğinde bize ödeyeceği tazminat. Bir yerde okumuştum tabi sözleşme elimde olmadığı için kesin böyledir diyemem. :)

rijkaard in yillik aldigi netto para 2.5 milyon euro.

bonus olarak 1 milyon euro avrupa kupasi ve 1 milyon euro lig sampiyonlugu ve 500 bin euro turkiye kupasi ödulu var.

yanii rijkaardin bizden bu yil aldigi para 2.5 milyon euro.

kontratta yazan maksimum 5 milyon euro oldugu icin Rijkaardi isteyen bir kulup bize kesinlikle 5 milyon euro vermesi lazim.

yanii 2.5 milyon euro kar yapmis oluyoruz RIJKAARD in sirf isminden.

MARKA adam kendisi!

seçim bitti çok şükür 2 sene kafamız rahat. geldi sıra o takıma koymaya. maçta mısın? hangi tribün

evet süper oldu. maça gidip gitmemeye karar vermedim. son 10 senede kapalı üstten başka yerde maç izlemedim izlemem de. ama 3 hafta kadar önce eve acaip bi sistem kurduk. hayatımızda almadığımız zevki alıyoruz dostlarımızla. bi de maç kazanabilsek daha güzel olacak:) yeni sistemle ilk derbi zaferini yaşama arzusu ağır basabilir. günün konusu bu zaten:) ağır basan seçenek ev gibi görünüyor:)

Eskı mesajlarında buldum ılgınc

Geri
Üst Alt