Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Hangi nickte? Ziyaretçi mi yoksa?

la o benim sorum bak nasıl da kıvırmış terbiyesiz :D

Adres değiştirdiğinizi söyleyen birisine denk geldik ama siz olmadığınızı düşünüyoruz umarım burdan da yorum yapar bizi bilgilendirirsiniz hayırlı geceler .

Ev adresim mi?

Steven Gerrard (tekihtimaliolan) | formspring.me

şu an gscimbom forumunda sen konuşuluyorsun her girdiğinde böyle oluyor en azından haftada bir bir saat ayırsan olmazmı by perit07

Ayırmaya çalışırım ama söz veremem.

bunu diyorum, geldi mi? Hangi nicktedir kendileri? Ziyaretçi mi bunu merak ettim :animation:

şu an gscimbom forumunda sen konuşuluyorsun her girdiğinde böyle oluyor en azından haftada bir bir saat ayırsan olmazmı by perit07

Ayırmaya çalışırım ama söz veremem.

bunu diyorum, geldi mi? Hangi nicktedir kendileri? Ziyaretçi mi bunu merak ettim :animation:

Yok hocam buraya gelmedi kendi mekanında takılıyor ağır abi modunda yani:D

bu yasin pehlivan ve veli kavlak transferleri ne oldu acaba? bugün gazetelerde ikisininde bittiği söyleniyor bi bilgin varmı acaba ?hıııı birde mehmet batdal ?

Mehmet Batdal işinden haberim yok. Ama uzun süredir hep gündeme gelir, sanmam bi şey çıkacağını. iki gurbetçi hakkında artık yorum yapmayacağım. zaman göstersin.

gelecekler bence ikiside :D

bu yasin pehlivan ve veli kavlak transferleri ne oldu acaba? bugün gazetelerde ikisininde bittiği söyleniyor bi bilgin varmı acaba ?hıııı birde mehmet batdal ?

Mehmet Batdal işinden haberim yok. Ama uzun süredir hep gündeme gelir, sanmam bi şey çıkacağını. iki gurbetçi hakkında artık yorum yapmayacağım. zaman göstersin.

gelecekler bence ikiside :D

Çakması mı orjinali mi bu soru cevap :D malum, sormak lazım:asd:

bu orjinal işte kesin şüphesiz de biraz bilgi eksikliği var uyanamamış heralde :D fake hesapsa neyine müdahele edeyim demiş haha

Gio galatasaray neden almıyor rijkaard da istiyor gazetelerde yazdıgı gibi bonservisi 8 milyon dolar felanmı ilk geldiginide 4 5 milyon dolar arası değşiyordu bonservisi almamız lazım eger alamazsan dünya kupasından sonra cok pişman oluruz

Giovani'nin kalması için önce Rijkaard'ın kalması lazım. Bence oraya odaklanın.

rijkaard giderse cok büyük hata yapmis oluruz

Gio galatasaray neden almıyor rijkaard da istiyor gazetelerde yazdıgı gibi bonservisi 8 milyon dolar felanmı ilk geldiginide 4 5 milyon dolar arası değşiyordu bonservisi almamız lazım eger alamazsan dünya kupasından sonra cok pişman oluruz

Giovani'nin kalması için önce Rijkaard'ın kalması lazım. Bence oraya odaklanın.

Resmi siteye bir gözat diye mesaj yazdım ;)

galatasaray.org un tasarımcısı ve yöneticisi olduğunuz konusu doğru mu _?

Web sitesi tasarlama gibi bir yeteneğim olsa önce kendi bloğumu tasarlarım. Yöneticisi olsam, manchester united'ın sitesini kopyalamazdım. Bilgisayar işlerinden pek anladığım söylenemez.

bu mesajtan sonra süper gitmiş o resmi site olayı :D

Akıllı eleman bu yav dünkü kuş beyinliydi:D

galatasaray.org un tasarımcısı ve yöneticisi olduğunuz konusu doğru mu _?

Web sitesi tasarlama gibi bir yeteneğim olsa önce kendi bloğumu tasarlarım. Yöneticisi olsam, manchester united'ın sitesini kopyalamazdım. Bilgisayar işlerinden pek anladığım söylenemez.

bu mesajtan sonra süper gitmiş o resmi site olayı :D

Biraz bozmuş olduk sanırım :D

abi tomas rosicky gündemimizde var mı?

Yok ama müzmin sakat olduğu için transfer edilme ihtimali yüksek.

:asd:

bence konuyu okuyan 4 ziyaretçiden biri :D

Sorumu cevaplamış :

Rijkaard ın kalması lazım demişsin de , Başkan ın açıklaması var resmi sitede. Bir bak istersen.

E bana sormayın öyleyse. Resmi siteyi takip edin. Oturup burda Adnan beyi mi yalanlayacağım. Başkan dediyse doğrudur

:D :D

haha rosicky hakkinda iyi cevap vermis :D

Geri
Üst Alt