Koray Sarıoğlu
Parçalı Üye
- 8 Mayıs 2009
- 3.285
- 1
- 1.308
Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?
Geldi
Geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adres değiştirdiğinizi söyleyen birisine denk geldik ama siz olmadığınızı düşünüyoruz umarım burdan da yorum yapar bizi bilgilendirirsiniz hayırlı geceler .
Ev adresim mi?
Steven Gerrard (tekihtimaliolan) | formspring.me
şu an gscimbom forumunda sen konuşuluyorsun her girdiğinde böyle oluyor en azından haftada bir bir saat ayırsan olmazmı by perit07
Ayırmaya çalışırım ama söz veremem.
bunu diyorum, geldi mi? Hangi nicktedir kendileri? Ziyaretçi mi bunu merak ettim :animation:
bu yasin pehlivan ve veli kavlak transferleri ne oldu acaba? bugün gazetelerde ikisininde bittiği söyleniyor bi bilgin varmı acaba ?hıııı birde mehmet batdal ?
Mehmet Batdal işinden haberim yok. Ama uzun süredir hep gündeme gelir, sanmam bi şey çıkacağını. iki gurbetçi hakkında artık yorum yapmayacağım. zaman göstersin.
gelecekler bence ikiside![]()

Gio galatasaray neden almıyor rijkaard da istiyor gazetelerde yazdıgı gibi bonservisi 8 milyon dolar felanmı ilk geldiginide 4 5 milyon dolar arası değşiyordu bonservisi almamız lazım eger alamazsan dünya kupasından sonra cok pişman oluruz
Giovani'nin kalması için önce Rijkaard'ın kalması lazım. Bence oraya odaklanın.
galatasaray.org un tasarımcısı ve yöneticisi olduğunuz konusu doğru mu _?
Web sitesi tasarlama gibi bir yeteneğim olsa önce kendi bloğumu tasarlarım. Yöneticisi olsam, manchester united'ın sitesini kopyalamazdım. Bilgisayar işlerinden pek anladığım söylenemez.
bu mesajtan sonra süper gitmiş o resmi site olayı![]()

Rijkaard ın kalması lazım demişsin de , Başkan ın açıklaması var resmi sitede. Bir bak istersen.
E bana sormayın öyleyse. Resmi siteyi takip edin. Oturup burda Adnan beyi mi yalanlayacağım. Başkan dediyse doğrudur