Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

beyler transfermarkt'e göre 3.000.000 euro olarak görünüyor transfer bedeli, 9.000.000 euro lafı dolaşıyordu forumda... kafam karıştı... tam bileniniz var mı?

10/11 07.2010 FC Chelsea Fenerbahce Istanbul 3.000.000 €

09/10 06.2010 FC Twente Enschede FC Chelsea war -

09/10 07.2009 FC Chelsea FC Twente Enschede ist 800.000 €

07/08 07.2007 FC Chelsea U18 FC Chelsea -

06/07 07.2006 FC Nitra FC Chelsea U18 ablösefrei

05/06 07.2005 FC Nitra U19 FC Nitra -

Miroslav Stoch - Spielerwechsel, Spielertransfers - transfermarkt.de

eger 3 olsaydı 50 kere alırdık biz onu..yani 3 milyonluk adamı 9 milyona kakaladılar..

parayla alakası var tabi ama 2 katına adam aldılar volkan şen bundan daha başarılı olur tslde iddia ediyorum volkan şeni alacağız elanoyu satarız alayını alırız

ntvspor 2.5 sterlin artı futbolcuya 4 yıllık 9 milyon euro dedi şaka gibi...

ntvspor 2.5 sterlin artı futbolcuya 4 yıllık 9 milyon euro dedi şaka gibi...

o paraya verecek olsalar 1 aydır bizim derdimiz neydi

2.5 milyon sterlin 3 milyon euro eder

ne yani biz 2 milyona falan mı almak için pazarlık yapıp durduk

bence bonservisinin 9 milyon olduğu haberleri doğrudur

ntvspor neyi doğru söylemiş ki onu da doğru söylesin...

başkanımız bizim teklifin 2 katını önerdiklerini söyledi haldun üstünel gece durumu bildirmiş başkanımızda verdiğimiz fiyatın üzerine çıkmam demiş ligtv'de röportajı var.

buda 9 milyon euro bonservis haberini doğrular

misilleme yapacağız dedi semih yada tuncay gelse ne misilleme olurdu ama

Bence o kisi forumun cilgin kisiliklerinden Ugur-BLT

Ntv Spor'un başında, Ferit Şahenk var.Onlar alehine haber yapmaları mümkün değil.Rakamları bu şekilde servis etmeleri gayet normal.

ntvspor için, fener 9 milyona alır başarı olur, Galatasaray aynı adamı 4 milyona alır pahalı olur.

İlla bir sol açık alınacaksa Stoch'dan çok daha iyi bir isim Tuncay olurdu.

Yabancı değil, güçlü, hırslı futbolcu, çok gol atar, bir o kadar attırır.

Ama hala söylüyorum sol açıkta Arda oynamalı. Tutturduk bir total futbol gidiyoruz. İspanya milli takımının sol açığında çoğu maç İniesta oynuyor. Keza Barcelona'da da çoğu maç İniesta oynuyor. Şimdi biz Stoch'u alınca daha mı iyi total futbol oynayacaz İspanya milli takımından?

Alın bakalım İniesta topu nerden alıyor, nereye gidiyor, nasıl paslaşılmış?

İspanyollardan çılgın paslaşma - Diğer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV

Bu tam Arda'nın oyun tarzı değil mi?

Önemli olan kadro yapınızdır.

Kadro yapınıza uygun dizilişi ve taktiği belirlersiniz. Total futbol denen şey pasa dayalı futboldur İster 4-4-2 oynayın, ister 4-3-3, ister çok da farklı değil ama 4-5-1

Bu takımın çok acil iyi orta saha oyuncularına ihtiyacı var. Forvet ve bekler de dahil kanatlarda zaten Türkiye'nin en iyisiyiz. İlla bir transfer yapılacaksa Caner takımda tutulsun. Başka da bir adama gerek yok kanatta. Görüyoruz Elano nasıl oynuyor Brezilya'da o bölgede. Arda var, kalırsa Caner var, Keita var. Serdar da transfer edildi. Daha Sabri kanatta oynar. Üst düzey kanat oyuncumuz çok.

İyi adam değil doğru adam bize başarıyı getirecektir.

başkanımız bizim teklifin 2 katını önerdiklerini söyledi haldun üstünel gece durumu bildirmiş başkanımızda verdiğimiz fiyatın üzerine çıkmam demiş ligtv'de röportajı var.

buda 9 milyon euro bonservis haberini doğrular

misilleme yapacağız dedi semih yada tuncay gelse ne misilleme olurdu ama

Tuncay kendisini misiileme konusu yaptırmaz. Tugay bile ikna edemez şu sıralar onu..

GizemLi Adam :D:D Son Enrty`sinde Bunu yamış...

konunun başlığı aynen şöyle: --ekşi sözlük'teki gizemli adam haldun üstünel mi ?--

kimmiş bu gizemli adam diye bakıyorum, şöyle bir girişle karşılaşıyorum:

--ekşi sözlük'te bir yazar var, nick'i "tek ihtimali olan insanların hikayesi". bu kişi ya galatasaray yönetiminde ya da yönetime çok yakın biri.--

ardından daha önceden yazmış olduğum bazı entry'leri alt alta sıralayıp, sonuçlarıyla ilgili olarak kim olduğum hakkında fikir yürütmüşler. bunlardan en popüler olanı; haldun üstünel kimliğim. onu, 'haldun üstünel'in bir yakını ya da arkadaşı' olmam takip ediyor. yönetici olduğum tahmini de ağır basan seçeneklerden.

hatta bununla ilgili olarak şöyle bir istek almışım: --ya şu entryleri yazan arkadaşa rica etsek de bize colloccini'yi getirse.--

bir de benim çoktan unuttuğum bir entry'de (bkz: #14182833) kullandığım üslup ve rijkaard'dan bahsediyor oluşum dikkat çekmiş, haldun üstünel'in arkadaşı olduğum fikrinin ötesine geçilmekle birlikte, 'osman tanburacı' kimliğine büründürülmüşüm. ben ve osman tanburacı! gerekçe de, benim de, tıpkı onun gibi 'ilginç' yazılar yazıyor olmam ve lugano için '30 senedir galatasaray'da görmek istediğim tek fenerbahçeli' ifadesini kullanmam. yahu son 30 senedeki fenerbahçeli futbolcuları bilmek için 50 yaşında mı olmak gerek? hatta birisi, "yahu bu adam hem sagopa dinliyor hem de age of oynuyor, osman tanburacı olamaz" demiş, ona muhalif olarak da, "osman tanburacı enteresan adamdır, o da sagopa dinler ve age of oynar" diye yorum yapmış.

devamında başka internet sitelerinde yorum yapan kişilerle özdeşleştirilmişim. ama hepsinden öte, tatilde olduğum sürede entry girmiyor oluşumdan mütevellit yazılan şu son yazı, kesinlikle olayın finali olmuş. bunları yazarken bile hâlâ gülüyorum:

--adam 2 haftadır ekşide entry girmedi walla

b.. var gibi paylaşıp gizemin içine ettik.

kim paylaştı lan bunu ?--

hehehehe.. sırf senin için, transferin son gününde john terry'yi yazacağım, ama o da yeni kontrat uzattı be..

Var Bu işte birşeyLer yaa... Hade hayırLısı :):)

GizemLi Adam :D:D Son Enrty`sinde Bunu yamış...

konunun başlığı aynen şöyle: --ekşi sözlük'teki gizemli adam haldun üstünel mi ?--

kimmiş bu gizemli adam diye bakıyorum, şöyle bir girişle karşılaşıyorum:

--ekşi sözlük'te bir yazar var, nick'i "tek ihtimali olan insanların hikayesi". bu kişi ya galatasaray yönetiminde ya da yönetime çok yakın biri.--

ardından daha önceden yazmış olduğum bazı entry'leri alt alta sıralayıp, sonuçlarıyla ilgili olarak kim olduğum hakkında fikir yürütmüşler. bunlardan en popüler olanı; haldun üstünel kimliğim. onu, 'haldun üstünel'in bir yakını ya da arkadaşı' olmam takip ediyor. yönetici olduğum tahmini de ağır basan seçeneklerden.

hatta bununla ilgili olarak şöyle bir istek almışım: --ya şu entryleri yazan arkadaşa rica etsek de bize colloccini'yi getirse.--

bir de benim çoktan unuttuğum bir entry'de (bkz: #14182833) kullandığım üslup ve rijkaard'dan bahsediyor oluşum dikkat çekmiş, haldun üstünel'in arkadaşı olduğum fikrinin ötesine geçilmekle birlikte, 'osman tanburacı' kimliğine büründürülmüşüm. ben ve osman tanburacı! gerekçe de, benim de, tıpkı onun gibi 'ilginç' yazılar yazıyor olmam ve lugano için '30 senedir galatasaray'da görmek istediğim tek fenerbahçeli' ifadesini kullanmam. yahu son 30 senedeki fenerbahçeli futbolcuları bilmek için 50 yaşında mı olmak gerek? hatta birisi, "yahu bu adam hem sagopa dinliyor hem de age of oynuyor, osman tanburacı olamaz" demiş, ona muhalif olarak da, "osman tanburacı enteresan adamdır, o da sagopa dinler ve age of oynar" diye yorum yapmış.

devamında başka internet sitelerinde yorum yapan kişilerle özdeşleştirilmişim. ama hepsinden öte, tatilde olduğum sürede entry girmiyor oluşumdan mütevellit yazılan şu son yazı, kesinlikle olayın finali olmuş. bunları yazarken bile hâlâ gülüyorum:

--adam 2 haftadır ekşide entry girmedi walla

b.. var gibi paylaşıp gizemin içine ettik.

kim paylaştı lan bunu ?--

hehehehe.. sırf senin için, transferin son gününde john terry'yi yazacağım, ama o da yeni kontrat uzattı be..

Var Bu işte birşeyLer yaa... Hade hayırLısı :):)

Bu yazılalı 1 yıl oldu..

:):) Ben daha yeni bu olaylara bakıyorum valla ne bileyim. :):):):)

Tamam... Kusura Bakma...

joris mathijsen

oldukça sağlam stoper, bundesliga tecrübesi ona çok şey kattı. hollandalı olması da güzel bir detay. vardır sevenleri..

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 11.06.2010 15:46)

Servet - Mathijsen takası olur mu ?

Geri
Üst Alt