Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

bu sene baya bi sönük geçiyor......

Temmuz 5 olmadan, en az 1 tane yabancı transfer olacak beyler bekleyin.

ArkadaşLar G.Saray Yasin pehLivan , Mustafa Pektemek ve veLi kavLak Transferini Çoktan bitirdi... Daha Sezon Bitmeden 2 hafta Önce Bitirdi... Fakat Yasin PehLivan Şuan'da Avusturya'da Asker oLduğu için Bu 3 Transfer açıkLanmıyor... Yasin PehLivan AskerLiğini Bitirdiği an itibariyLe Direkt oLarak Resmi Site AçıkLıcak Ve 3 oyuncuda İstanbuLa GeLecek... Ve Mustafa Pektemek ise Şuan'da İstanbuL'da tatiL yapıyor biLe...

ArkadaşLar G.Saray Yasin pehLivan , Mustafa Pektemek ve veLi kavLak Transferini Çoktan bitirdi... Daha Sezon Bitmeden 2 hafta Önce Bitirdi... Fakat Yasin PehLivan Şuan'da Avusturya'da Asker oLduğu için Bu 3 Transfer açıkLanmıyor... Yasin PehLivan AskerLiğini Bitirdiği an itibariyLe Direkt oLarak Resmi Site AçıkLıcak Ve 3 oyuncuda İstanbuLa GeLecek... Ve Mustafa Pektemek ise Şuan'da İstanbuL'da tatiL yapıyor biLe...

Kaynak sağlam mı? :coffee:

Adnan Sezgin SağLam Adamsa Evet...

iLLa Adres'mi Verim... Yoksa Sahibi oLduğum Siteyimi...

Ayrıca Fanatik G.SarayLıysan G.Saray Divan KuruLu ÜyeLerinin en yaşLısı Erdem Abi iLe ' de Sohbet Edersin.. ;) Ve Konuşmak Yaşta değiL Baştadır Cnm beniM..

Doğukan nereden biliyorsun kardeşim.

Ayrıca yazım kurallarına dikkat et ve büyüklerine saygılı ol.

TSNSPOR aL site sahibi benim... alper abi floryada oturuyorsan bilirsin ;) tabi fanatik cimbomluysan ve taraftarlık görevlerinide yapıyorsan.

TSNSPOR aL site sahibi benim... alper abi floryada oturuyorsan bilirsin ;) tabi fanatik cimbomluysan ve taraftarlık görevlerinide yapıyorsan.

Ne yazıkkı sadece Florya'da oturmuyorum.

Diğer dediklerini yapıyoruz ama bilmiyoruz işte.

Ben Adnan abiyle tek başıma çok nadir konuşuyorum zaten ;) genelde G.Saray Dernekleri başkanlarıyla beraber bir araya gelip konuşuyoruz. bunu 3 hafta'da bir yapıyoruz. Florya Çiçekçilik'te gerçekleşiyor tabi bu toplantılar...

Fanatik CimbomLuysan Yaparsın... Adnan Sezginden yapıLan Ve yapıLacak TransferLeri öğrenirsin... fLorya'da antrenmanlara gidersin. Ali samiyende maçlara gidersin. antrenman sonrası futbolcularla konuşursun... yaparsın ' da yaparsın... Ve doğal olarakta yaptığımız toplantılarda öğrenirsin...

Bi de çiçekçilikdemi oluyo xD

Yaw coluk cocugun diline düstük arkadas 15 yasinda Adnan Sezginle toplanti yapiyormus :(

Geri
Üst Alt