Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Bence UĞUR BULUT.

Cocuk=Internet kullanmak ve ya eksisozluk'e yazmak. Ne alaka?

Sadece çocuklar mı Internet ortamında takılır? Yoksa Ekşisözlük'un kullanıcı kitlesi çocuklardan mı oluşuyor?

Bence söylenmek istenen Haldun Üstünel'in böyle tuzaklar kurup işler çevirecek bir veled-i hırbo olmadığı.

Sadece çocuklar mı Internet ortamında takılır? Yoksa Ekşisözlük'un kullanıcı kitlesi çocuklardan mı oluşuyor?

Hayır.Ama sadece çocuklar ya da fazla boş zamanı olanlar Formspring açıp milletin transfer dedikodularına oturup cevap yazarlar.

Bana bunu da açıklattırdınız ya ne desem boş...

1,5 yıl oldu beyler hala bulamadınız mı adamın kim olduğunu ?

Benim konu yine hortlamış :)

Geçen sene resmi sitenin webmasteri olduğuna dair tahminler vardı ve en mantıklı ihtimalde bu görünüyor.

Transferleri yada transfer çalışmalarını bu kişi önceden bilmek zorunda çünkü ona göre tasarım yapıyor, haber hazırlıyor vs.

Fakat işin birde diğer boyutu varki haldun üstünel gidince kendiside küser gibi geri çekildi ekşiye bile 2 ay girmedi.

Webmaster olsa adnan sezgin ilede irtibatı olacaktı sonuçda.

Ben konuyu açtığım günde haldun üstünel olabilir diyordum şimdide diyorum ama sadece ihtimal dahilinde olduğunu düşünüyorum :)

O yada değil artık haldun üstünel'e nefes kadar yakın birisi olduğu hemen hemen kesin gibi.

Flood olacak ama bunu ayrı yazmak istedim.

Hayri F. Cund'un anlatmak istediği mantıken düşününce doğru gibi görünüyor aslında ama tekihtimalli en son 1.5 ay önce bir soruya cevap vermiş ondan önceki tüm cevapları 4 ay önceye ait.

Cumhurbaşkanımızın bile twitter hesabı var oradan yorum yapıyor haldun üstünelin ekşiye yada arada bir Formspring'e girip yorum yapması hiç anormal olmaz.

Benim bu konuda kişisel deneyiyimde mevcut çokda hoşbir anı konu açlmıken kısaca ondanda bahsedeyim.

99 senesinde mırc'da kiminle tanıştım dersiniz ?

Serhan Kurtulmuş

Bu ismi çoğunuz bilirsiniz o efsane sezonlarımızdaki kulüp doktorumuz.

Adam akşam 9'dan gecenin 3'üne kadar benimle chat yapmıştı ben böyle bir adamın benimle saatlerce chat yapacağına inanmadım için kendisiyle geyik yaptım o da hem tanışmak hemde kanıtlamak için beni ertesi gün kulübe çağırdı ve 1 hafta sonra oynanacak dortmund deplasmanında 2-0 kazandığımız o efsane maça davet etti.

Tabi ben tesislerde kendisi tarafından kapıda karşılanınca ... olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşamıştım :) Futbolcuların odalarına girdim hepsiyle resim çektirdim müthiş bir ortamdı yaşamanızı isterdim doğrusu.

Bülent kaptan masaj yaptırıyormuş ben serhan abiye rahatsız etmeyelim hiç dedim tuttu beni kolumdan kaptanın yanına soktu.

Kaptana olm sı.tırma masajına arkadaşım geldi birazdan gidicek bir resim çekinin dedi :D

Bülent kaptanı bilirsiniz zaten sinirlidir içimden dedim şimdi sanada arkadaşınada diye düz gidecek :=

Neyseki ses çıkarmadı ama suratı asıldı baya :D

Bunları niye anlatıyorum kimliği her ne olursa olsun sanal ortamda herkes karşımıza çıkabilir

sabahlara kadar sizinle başı boş aylaklar gibi chat yapabilir sizinle benim gibi görüşebilir

belkide forumumuzda ne ünlü şahsiyetler var mesaj yağmuruna tutulmamak yada görüşlerini özgürce ifade edebilmek için farklı kimliklerle takılıyor bunun aksini kim iddaa edebilirki ?

Ali Kırca Başkanımıza çoğu galatasaray forumunu güncel takip ettiğini söylemişti, onunda burada kaydı olmadığını yada bu topik içerisinde mesajının bulunmadığını kesin olarak kanıtlayabilecek birisi varmı ?

Flood olacak ama bunu ayrı yazmak istedim.

Hayri F. Cund'un anlatmak istediği mantıken düşününce doğru gibi görünüyor aslında ama tekihtimalli en son 1.5 ay önce bir soruya cevap vermiş ondan önceki tüm cevapları 4 ay önceye ait.

Cumhurbaşkanımızın bile twitter hesabı var oradan yorum yapıyor haldun üstünelin ekşiye yada arada bir Formspring'e girip yorum yapması hiç anormal olmaz.

Benim bu konuda kişisel deneyiyimde mevcut çokda hoşbir anı konu açlmıken kısaca ondanda bahsedeyim.

99 senesinde mırc'da kiminle tanıştım dersiniz ?

Serhan Kurtulmuş

Bu ismi çoğunuz bilirsiniz o efsane sezonlarımızdaki kulüp doktorumuz.

Adam akşam 9'dan gecenin 3'üne kadar benimle chat yapmıştı ben böyle bir adamın benimle saatlerce chat yapacağına inanmadım için kendisiyle geyik yaptım o da hem tanışmak hemde kanıtlamak için beni ertesi gün kulübe çağırdı ve 1 hafta sonra oynanacak dortmund deplasmanında 2-0 kazandığımız o efsane maça davet etti.

Tabi ben tesislerde kendisi tarafından kapıda karşılanınca ... olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşamıştım :)

Bunu niye anlatıyorum kimliği her ne olursa olsun sanal ortamda herkes karşımıza çıkabilir

sabahlara kadar sizinle başı boş aylaklar gibi chat yapabilir belkide forumumuzda ne ünlü şahsiyetler var mesaj yağmuruna tutulmamak yada görüşlerini özgürce ifade edebilmek için farklı kimliklerle takılıyor bunun aksini kim iddaa edebilirki ?

Ali Kırca Başkanımıza çoğu galatasaray forumunu güncel takip ettiğini söylemişti, onunda burada kaydı olmadığını yada bu topik içerisinde mesajının bulunmadığını kesin olarak kanıtlayabilecek birisi varmı ?

Serhan Kurtulmuş 1. dereceden akrabam olur :) Galatasarayda doktorluk yaptı ama o kadar ünlü olduğunu bilmiyordum :) O da normal sıradan bi insan nihayetinde ;)

Serhan Kurtulmuş 1. dereceden akrabam olur :) Galatasarayda doktorluk yaptı ama o kadar ünlü olduğunu bilmiyordum :) O da normal sıradan bi insan nihayetinde ;)

Gerçekdenmi ?

Süper ya serhan abiye çok selam söyle gerçi çok zaman geçti ama hatırlar belki :)

Sen şimdiden bahsediyorsun o kadar mütevazı davranma dostum o zamanlar bir galatasaraylı için çok ünlü olmasada ünlü birisiydi televizyonlara çıkardı röportaj yapardı ben o zamanları kastediyorum zaten :)

O efsane dönemlerimize şahit olanlar Serhan Kurtulmuş adını bilmiyorsa galatasaraylıyım demesin.

Anlatmak istediğimde bu o da tıpkı haldun üstünel gibi sıradan bir insan ve o kadar yoğun bir iş ortamında onlarda bizim gibi esnek davranabiliyor :)

Haldun üstüneli sıradan görmek istemememizin nedeni bizim için ilah gibi bir adam olması onun ne işi olur bizimle filan diyoruz :=

Neyse ben kaçar ama serhan abiye mutlaka selamımı söyle bir ara chat yapalım yine geyiğimi özlemiştir belki :D

Adam Haldun Üstünel olsa resmi siteden yayınlanacak çok ciddi açıklamalarını 1 saat önce ekşisözlük'den yazmaz herhalde. Koskoca Galatasaray yöneticisi bu işin ciddiyetinin farkındadır. Zaten neden yazsın bir de? O kişinin açıklama metnini ekşide resmi sitede yayınlanmadan yazmasının tek amacı insanları şaşırtmak, dikkat çekmek falan olsa gerek.

Benim konu yine hortlamış :)

Geçen sene resmi sitenin webmasteri olduğuna dair tahminler vardı ve en mantıklı ihtimalde bu görünüyor.

Transferleri yada transfer çalışmalarını bu kişi önceden bilmek zorunda çünkü ona göre tasarım yapıyor, haber hazırlıyor vs.

Fakat işin birde diğer boyutu varki haldun üstünel gidince kendiside küser gibi geri çekildi ekşiye bile 2 ay girmedi.

Webmaster olsa adnan sezgin ilede irtibatı olacaktı sonuçda.

Ben konuyu açtığım günde haldun üstünel olabilir diyordum şimdide diyorum ama sadece ihtimal dahilinde olduğunu düşünüyorum :)

O yada değil artık haldun üstünel'e nefes kadar yakın birisi olduğu hemen hemen kesin gibi.

Son zamanlarda yazmamasının nedeni belki çok konuşulmasından dolayıdır. Belli ki deşifre olmak istemiyor. Haldun Üstünel'e yakın olup olmadığını bilemem ama kulübe yakın olduğu kesin. Belki kulüpten birileri uyarmıştır o da yazmaya ara vermiştir.

yok mu yeni heberleri..

:cool: up

Geri
Üst Alt