- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.354
- 5.998
Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?
Bence UĞUR BULUT.
Bence UĞUR BULUT.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haldun Üstünel'i siz çocuk falan mı sanıyorsunuz![]()
Sadece çocuklar mı Internet ortamında takılır? Yoksa Ekşisözlük'un kullanıcı kitlesi çocuklardan mı oluşuyor?
Sadece çocuklar mı Internet ortamında takılır? Yoksa Ekşisözlük'un kullanıcı kitlesi çocuklardan mı oluşuyor?
Bence UĞUR BULUT.
Hayır.Ama sadece çocuklar ya da fazla boş zamanı olanlar Formspring açıp milletin transfer dedikodularına oturup cevap yazarlar.
Bana bunu da açıklattırdınız ya ne desem boş...
Flood olacak ama bunu ayrı yazmak istedim.
Hayri F. Cund'un anlatmak istediği mantıken düşününce doğru gibi görünüyor aslında ama tekihtimalli en son 1.5 ay önce bir soruya cevap vermiş ondan önceki tüm cevapları 4 ay önceye ait.
Cumhurbaşkanımızın bile twitter hesabı var oradan yorum yapıyor haldun üstünelin ekşiye yada arada bir Formspring'e girip yorum yapması hiç anormal olmaz.
Benim bu konuda kişisel deneyiyimde mevcut çokda hoşbir anı konu açlmıken kısaca ondanda bahsedeyim.
99 senesinde mırc'da kiminle tanıştım dersiniz ?
Serhan Kurtulmuş
Bu ismi çoğunuz bilirsiniz o efsane sezonlarımızdaki kulüp doktorumuz.
Adam akşam 9'dan gecenin 3'üne kadar benimle chat yapmıştı ben böyle bir adamın benimle saatlerce chat yapacağına inanmadım için kendisiyle geyik yaptım o da hem tanışmak hemde kanıtlamak için beni ertesi gün kulübe çağırdı ve 1 hafta sonra oynanacak dortmund deplasmanında 2-0 kazandığımız o efsane maça davet etti.
Tabi ben tesislerde kendisi tarafından kapıda karşılanınca ... olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşamıştım
Bunu niye anlatıyorum kimliği her ne olursa olsun sanal ortamda herkes karşımıza çıkabilir
sabahlara kadar sizinle başı boş aylaklar gibi chat yapabilir belkide forumumuzda ne ünlü şahsiyetler var mesaj yağmuruna tutulmamak yada görüşlerini özgürce ifade edebilmek için farklı kimliklerle takılıyor bunun aksini kim iddaa edebilirki ?
Ali Kırca Başkanımıza çoğu galatasaray forumunu güncel takip ettiğini söylemişti, onunda burada kaydı olmadığını yada bu topik içerisinde mesajının bulunmadığını kesin olarak kanıtlayabilecek birisi varmı ?
Serhan Kurtulmuş 1. dereceden akrabam olurGalatasarayda doktorluk yaptı ama o kadar ünlü olduğunu bilmiyordum
O da normal sıradan bi insan nihayetinde
![]()
Benim konu yine hortlamış
Geçen sene resmi sitenin webmasteri olduğuna dair tahminler vardı ve en mantıklı ihtimalde bu görünüyor.
Transferleri yada transfer çalışmalarını bu kişi önceden bilmek zorunda çünkü ona göre tasarım yapıyor, haber hazırlıyor vs.
Fakat işin birde diğer boyutu varki haldun üstünel gidince kendiside küser gibi geri çekildi ekşiye bile 2 ay girmedi.
Webmaster olsa adnan sezgin ilede irtibatı olacaktı sonuçda.
Ben konuyu açtığım günde haldun üstünel olabilir diyordum şimdide diyorum ama sadece ihtimal dahilinde olduğunu düşünüyorum
O yada değil artık haldun üstünel'e nefes kadar yakın birisi olduğu hemen hemen kesin gibi.