Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Kevin prince boateng'i 4 milyon 200 bin euro'ya bitirdiğimizi idda etmiş birde sanırsam SPORTS kanalı. Güyaa Boateng'in MENAJER'i demiş. '' Boateng için G.Saray ile 4 milyon 200 bin euro'ya anlaşmış bulunmaktayız '' diye.

https://www.tsnspor.blogspot.com

Kevin prince boateng'i 4 milyon 200 bin euro'ya bitirdiğimizi idda etmiş birde sanırsam SPORTS kanalı. Güyaa Boateng'in MENAJER'i demiş. '' Boateng için G.Saray ile 4 milyon 200 bin euro'ya anlaşmış bulunmaktayız '' diye.

https://www.tsnspor.blogspot.com

inşallah:)ödenen parada az yani o adam için yine transfer başarısı olur o paraya gelirse o adam

Nerde yazmış tek ihtimalli ?

Tek ihtimalli fiyat yazmazki

Arkadaş yanlış başlığa yazmış,Tek ihtimalliyle ilgili bir şey değil.SPORTS adlı bir kanal söylemiş bu transfer olayını

Tek ihtimalli kayıp

Bu eurosports 2 kaynaklı boateng haberi meselesi Yalçın Dümer ve onun gibilerin sazanlığını ortaya çıkaran bir uydurmadır.

Tek ihtimalli , haldun üstünel istifa ettikten sonra ne forumspring'e ne , bloguna ne de ekşi sözlük'e birşey yazmıyor. Bence buda onun haldün üstünel olduğunu gösteriyor...

Gitti Doğukan Yalur geldi Doğuş Yalur :D:D

Ama yaşı bir anda 7 yaş büyümüş :asd:

nerde bu adam yahu

nerde bu adam yahu

Anlaşılan yönetimle bir yakınlığı yok tek yakınlığı haldun üstünelle onuda başkandan bile daha iyi tanıdığı 2 ay önce haldun üstünele yazdığı entryden belli zaten.

galatasaray'da futbolun patronluğunu adnan sezgin'e devrederken, son bombası miroslav stoch olacak gibi görünüyor; 10 sene sonrasının potansiyel galatasaray başkanı, sinirlendiğinde 'içimizden biri' olan ve her insan gibi yanlış işler yapabilen, son yıllarda türk futbolunda görev almış en üst leveldeki yönetici. kendisi yorgun olsa da, henüz yapacakları bitmiş olamaz.

elbet bir gün buluşacağız.

Şimdi ortadan kaybolunca gizemi dahada artı adamın :D

İnşallah yeniden çıkar ortaya.

birde bloglarda dolaşan şehir efsaneleri var bir isim atıyorlar ortaya sora gelmiyor birkaç isim daha atıyorlar kaynak yönetim yazıyorlar , bekleki gelsin o isimler , bence hiçbir isim için ümitlenmemek lazım son yıllarda sağ gösterip sol vurmak gelenek haline geldi bizim yönetimde

haldun üstünel, arkadaşım.. skibbe'ye en baştan karşıydın biliyorum. burada yazdıklarımı okuyacağını da biliyorum. artık bu görev senindir arkadaşım. skibbe iyidir, dosttur, candır, canciştir tamam, ama biz hayır kurumu yönetmiyoruz biliyorsun. ben de iyi biriyim, teknik direktör yapıyor musun? haydi arkadaşım. bak mancini çiftliğinde jogging yapıyor. bizim adamımız orada arkadaşım. bunu sen de biliyorsun. senin bunu bildiğini, mancini ile görüştüğünü ben de biliyorum. hadi arkadaşım. bu işi sen yaparsın. galatasaray'ın hocası mancini'dir. bu takımı mancini kadıköy'e götürür.

aman diyeyim arkadaşım. rijkaard falan. sakın, lütfen, bak sakııın... zaten oğlu hasta. amerika'da tedavi oluyor. aklı da orada kalır. burada ne medyayla başa çıkabilir ne de taraftarla. sen mancini'yi getir arkadaşım.

mancini..

galatasaray teknik direktörü...

bu arada bir dip not: hayat ne kadar enteresan, değil mi? feldkamp türkiye'ye tatile geldi. 1 hafta bodrum'da, 1 hafta polat otel'de kaldı. kalli evine döndü, 3 gün sonra skibbe'nin yardımcıları kovuldu. hayat işte. tesadüflerle dolu!

öyle değil mi arkadaşım?

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 11.10.2008 20:24)

yahu adam gibi bi hacker bulun ip adreslerini cart curt hepsini cıkarsın evini bile tespit edersiniz kim oldugu da ortaya cıkar bu kadar kasmanın alemi yok.

@ Tunç Çavaş,

Liseli alert.

mantık yürütüyorum kayboldu diyoruz ama bu adam ekşide her konuda entry giriyor sadece spor hakkında entry girmiyorki.

ekşiye bakıyorumda 1 aydır hiç bir konuya entry girmemiş öncedende böyle 1 ay kaybolduğu olmuştu sonra tatildeydim demişti.

bence ortadan kaybolmasının haldun üstünelin ayrılmasıyla bir ilgisi yok %99 tatil yapıyor

tatildeykende internete girebilir pekala ama maillerini kontrol etmek dışında internetde çok takılacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt