Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

bu adamdan gelişme var mı uzun zamandır birşey yazılmıyor hakkında

Tek ihtimalli HALDÜN ÜSTÜNEL'dir kanımca.

O olmasa bile son yazdığı şu mesajıyla kendini ona benzetmeye çalışmış arkadaş ;

Bir an gelecek

Sarı papatyaların arasından

Kırmızı güller yükselecek

O gün her şeyin daha güzel olması için okyanusları aşacağız

Zafer sözcüğü kalkacak tozlu raflardan

Yorgunum bugünlerde

Ne zaman biteceğini bilmesem de bu savaşın

Bitmeyeceğini biliyorum asıl sevdamın

Haydi birazcık daha bekle Galatasarayım

O olmasa bile son yazdığı şu mesajıyla kendini ona benzetmeye çalışmış arkadaş ;

Bir an gelecek

Yorgunum bugünlerde

başkan olcağı günler için verilen savaş olmalı :D

artık ajan gibi olduk işi gücü bıraktık adamın kim olduğunu araştırıyoruz :)

Dün kapalıda ne zman dönüceksin abi sorusuna.

çok az daha dayanın az kaldı .suan gelemiyorum ama geleceğim.. dedi

hemen eve gelip bu yazıya baktım son yazdıgı eksi yazısı buyrun...

bu adam artık haldun üstüneldir bana göre...

Bişeyler yaz abi, "Haldun dönecek" de, "ruh gelecek" de, "bu oyunun kralları gecikmeli de olsa gelecek" de... bişeyler söyle abi; içinde umut olan bişeyler.

Bir an gelecek

Yorgunum bugünlerde

(Tek ihtimali olan insanların hikayesi, Aralık 2010)

Sizin için birkaç dakikada bunu yazabildim. İçimden geldi;)

tekihtimaliolan responded 5 weeks ago

Haldun ustunel oldugu tahmın edılıyodu kesınlesmıs oldu artık..

H.Üstünel olduğunu hiç sanmıyorum..

Tmm H.Üstünel diyosunuzda adam transfer doneminde transferlerlemi urasicak yoksa bize bilgi vermekle mi ??Bence H.Üstünel'lin yakini olabilir ama kendisi olamaz..

Yok artık ya ne alakası var Haldun Üstünel'le.Adamın işi gücü yok İngiltere'de futbolcu avındayken internete girip millete bilgi verecek,yuh.

Ben o dediklerinden sonra ima ettigi herşeyi o yazıda görüce o dedim bu kadar benzerlik imkansız.neden haldun gitiginden beri yazmıyo peki .bu oyuna devam edebilirdi bu adam.

O mudur değşilmidir bilemem ama geri dönse süper olur.

Ben o dediklerinden sonra ima ettigi herşeyi o yazıda görüce o dedim bu kadar benzerlik imkansız.neden haldun gitiginden beri yazmıyo peki .bu oyuna devam edebilirdi bu adam.

Sen ciddisin yani?Arkadaş sadece Haldun Üstünel'i takip eden,yaptıklarını bilen birisi.Daha fazlası olması imkansız.

haldun ustunelmı sacmalamayı işimi yok nette böyle seylerle ugrascak adam ya

Yok e.a Ali Sami.

Bu adam Haldun Üstünel'den baskasi degil. Eksi sözlük'e girdigi bir entryde Haldun Üstünel'in resmi sitede yayınlanan açıklamalarını, resmi siteden 40 dakika önce yazmıştı.

aziz yıldırım'a hak ettiği cevabı vermesi lazım artık.

vermiş de zira:

"galatasaray aleyhinde açıklama yapan başkanlar kervanına antalya ve kayseri’den sonra fenerbahçe kulübü başkanı’nın da katılması ve o’na eşlik eden medyadaki yandaşları hezeyan yüklü yazı ve konuşmaları, aslında galatasaray’ın ne kadar doğru yolda olduğunun göstergesidir..."

"kendisini dünya kulübü olarak görüp, transfer yapmadıklarını söyleyenler ara transferde 4 milyon euro harcadıklarını nasıl açıklayabilirler?"

"gerçek bir dünya markası olan galatasaray’ın ezeli rakibinin başkanının, marka değerini yükseltmek isteyen kulüpler birliğini temsil ederken, bizim icraatlarımızla ilgili yorum yapması hiç de şık durmamaktadır. kulüpler birliği başkanı sayın aziz yıldırım’dan bizim transferlerimizle ilgili yorum yapmasını değil, sahada iki sezondur kasti tekmelerle sakatlanan oyuncularımız için çözüm bulmasını bekliyoruz."
haldun üstünel - ekşi sözlük

Tarih: 09.02.2010

Saat: 16:22

“Galatasaray aleyhinde açıklama yapan başkanlar kervanına Antalya ve Kayseri'den sonra Fenerbahçe Kulübü Başkanı'nın da katılması ve O'na eşlik eden medyadaki yandaşlarının hezeyanla yüklü yazı ve konuşmaları aslında Galatasaray'ın ne kadar doğru yolda olduğunun göstergesidir.

Galatasaray olarak rakiplerimizin icraatlarına hep saygılı olduk. Açıkçası biz bu duruşu sergilerken, rakiplerimizden de aynı saygıyı bekliyoruz. Transferde kimin yanlış yapıp yapmadığı sezon sonunda belli olacak. Biz şampiyonluk kupasını 18. kez havaya kaldıracağımıza inanıyoruz. Kendisini dünya kulübü olarak görüp, transfer yapmadıklarını söyleyenler ara transferde 4 milyon euro harcadıklarını nasıl açıklayabilirler.

Gerçek bir dünya markası olan Galatasaray'ın ezeli rakibinin başkanı, marka değerini yükseltmek isteyen Kulüpler Birliğini temsil ederken, bizim icraatlarımızla ilgili yorum yapması hiç de şık durmamaktadır. Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'dan bizim transferlerimizle ilgili yorum yapmasını değil, sahada iki sezondur kasti tekmelerle sakatlanan oyuncularımız için çözüm bulmasını bekliyoruz.''
Haldun Üstünel Açıklamalarda Bulundu - Galatasaray.org

Saat: 17:01

Bu adam Haldun Üstünel'den baskasi degil. Eksi sözlük'e girdigi bir entryde Haldun Üstünel'in resmi sitede yayınlanan açıklamalarını, resmi siteden 40 dakika önce yazmıştı.

haldun üstünel - ekşi sözlük

Saat: 16:22

Haldun Üstünel Açıklamalarda Bulundu - Galatasaray.org

Saat: 17:01

Sen buradan bu anlamı mı çıkarttın yani:) Yahu adam belli ki resmi siteden birisi ya da oradan birisini tanıyor ki bu yazıya 1 saat önceden ulaşmış.Gerçekten inanamıyorum.Haldun Üstünel'i siz çocuk falan mı sanıyorsunuz:)

Sen buradan bu anlamı mı çıkarttın yani:) Yahu adam belli ki resmi siteden birisi ya da oradan birisini tanıyor ki bu yazıya 1 saat önceden ulaşmış.Gerçekten inanamıyorum.Haldun Üstünel'i siz çocuk falan mı sanıyorsunuz:)

Haldün Üstünel içimizden biri sayın ağabeyim. Nede olsa içimizden yani Tribün'den çıkıp G.Saray yöneticisi olmuş bir adam. Nitekim , bu insanların bu Topic'e bu başlığı açmasının da sebbi bu... Bırakta bu anlamlar çıksın bir zahmet. Hatta ben bile Ekşi'de ki , adamın Haldün Üstünel olduğunu düşünüyorum...

Bende bu gizemli adamın Haldun Üstünel olduğunu düşünüyorum.

Geri
Üst Alt