Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Kim o latin golcü beyler bayanlar, bu arkadaş sahalara döndüyse mükemmel haber :asd:

sözlüğe geri döndüğünde ilk işi mesajlarına bakmak oldu; içlerinden biri, son yarım saatini bir hayli meşgul etmeye yetti. garmonbozia'nın yolladığı linkten bahsediyorum:

Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

konunun başlığı aynen şöyle: --ekşi sözlük'teki gizemli adam haldun üstünel mi ?--

kimmiş bu gizemli adam diye bakıyorum, şöyle bir girişle karşılaşıyorum:

--ekşi sözlük'te bir yazar var, nick'i "tek ihtimali olan insanların hikayesi". bu kişi ya galatasaray yönetiminde ya da yönetime çok yakın biri.--

ardından daha önceden yazmış olduğum bazı entry'leri alt alta sıralayıp, sonuçlarıyla ilgili olarak kim olduğum hakkında fikir yürütmüşler. bunlardan en popüler olanı; haldun üstünel kimliğim. onu, 'haldun üstünel'in bir yakını ya da arkadaşı' olmam takip ediyor. yönetici olduğum tahmini de ağır basan seçeneklerden.

hatta bununla ilgili olarak şöyle bir istek almışım: --ya şu entryleri yazan arkadaşa rica etsek de bize colloccini'yi getirse.--

bir de benim çoktan unuttuğum bir entry'de (bkz: #14182833) kullandığım üslup ve rijkaard'dan bahsediyor oluşum dikkat çekmiş, haldun üstünel'in arkadaşı olduğum fikrinin ötesine geçilmekle birlikte, 'osman tanburacı' kimliğine büründürülmüşüm. ben ve osman tanburacı! gerekçe de, benim de, tıpkı onun gibi 'ilginç' yazılar yazıyor olmam ve lugano için '30 senedir galatasaray'da görmek istediğim tek fenerbahçeli' ifadesini kullanmam. yahu son 30 senedeki fenerbahçeli futbolcuları bilmek için 50 yaşında mı olmak gerek? hatta birisi, "yahu bu adam hem sagopa dinliyor hem de age of oynuyor, osman tanburacı olamaz" demiş, ona muhalif olarak da, "osman tanburacı enteresan adamdır, o da sagopa dinler ve age of oynar" diye yorum yapmış.

devamında başka internet sitelerinde yorum yapan kişilerle özdeşleştirilmişim. ama hepsinden öte, tatilde olduğum sürede entry girmiyor oluşumdan mütevellit yazılan şu son yazı, kesinlikle olayın finali olmuş. bunları yazarken bile hâlâ gülüyorum:

--adam 2 haftadır ekşide entry girmedi walla

b.. var gibi paylaşıp gizemin içine ettik.

kim paylaştı lan bunu ?--

hehehehe.. sırf senin için, transferin son gününde john terry'yi yazacağım, ama o da yeni kontrat uzattı be..

Hahaha :D :D :asd:

Amma heycan meraklısıyız ya bişeyler atılmaya kalmasın ortaya hemen gaze geliyoruz sonra yönetim şöyle böyle sakin biraz.

ne yazdı tam olrak ?

Bende bilmiyorum, nöbette birisi Drogba gelmeyecek, onun yerine kimseyi tatmin etmeyecek bir genç oyuncu gelecek dedi diye yazmışlar. Sonrasında ise burda birisi latin bir golcüden bahsetti 30 yaşında, real izliyormuş. Bilmiyorum kim geliyor, kim gidiyor :D

Amma heycan meraklısıyız ya bişeyler atılmaya kalmasın ortaya hemen gaze geliyoruz sonra yönetim şöyle böyle sakin biraz.

2006dan beri nöbet tutarım, bu herif kadar heyecan veren başka duyumcu yok. Bu konuda da ciddiyim, genelde 10 gün önceden söylerdi herşeyi :asd: Ama şimdi başkan olayın büyüsünü direk kafadan bozuyor :D

Bazıları her şeyi duyum olarak algılamaya alışmış.Bir kere ben o duyum kelimesinden bile tiksinir hale geldim 2 yılda, o taraklarda bezim olmaz yani.Sadece tuhaf bir entry olduğu için koydum buraya.Adamdaki vizyon mu dersiniz,tamamen tesadüf mü dersiniz artık her neyse enteresan bir durum.

Bu sene hasta olduk bu takım yüzünden.Bizi kurtaracak kişi Dr.Ogba.

ne dedi bu adam . kimmiş gelecek

Şu adamın Şeref Aydın olduğunu düşünen bir ben varım heralde?Cidden başka ihtimal gelmiyor.

kendisini öneren milan baros'tu. olur ya olmaz bilemem, ancak 1 numarada o var.

savunmanın ihtiyacı o muydu? gelince göreceğiz.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 24.12.2009 16:26 ~ 16:29)

Ujfalusi başlığına da bunu yazmış...

En iyi duyumcu kesinlikle bu adamdı ama artık yazmıyor.

Geri
Üst Alt