Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki gizemli adam Haldun Üstünel mi ?

Eski bir yazı o tarihini yukarıda yazdım. Gerçekleşmemiş bir transfer haberi.

en son transfer haberi olarak Lugano sezer-ufuk ve Clint dempsey e yazdı. Ben araştırıyorum ama sadece dempseyi buldum başka yok ...

benim alıntı olarak verdiğim yazı 2 gün önce yazılmış (12.08.2009)

İlginç bir saptama fakat o pozisyonda bir insanın bence bunları yazacak vakti sahipmidir o tartışılır:d

Artık takip edildiğini bildiğinden ortaya yem atıyor da olabilir.

Haldun olamaz adamın prensip'i gizlilik büyük ihtimalla bir renkdaş sallamıştır tutmuştur zaten büyük transferler olacağını herkes tahmin ediyordu zaten.

Acikcasi sinir oluyorum su basligi futbol forumunda gordukce, futbolla falan bir alakasi var da ben mi anlayamadim? Kimse kim ya orasini da anlamadim hadi bazi kisilere ilginc gelebilir internet ortaminda efsane yaratmak zevkli olabilir onu bir nebze anliyorum ama futbolla alakasi nedir bu konunun da Metin Oktay Futbol Forumu basligi altinda?

bizim sitemizdede bir çok yorum ve tahminler oldu transfer konusunda olağan birşey diye düşünüyorum.

Haldun üstünelinde kendisini deşifre edeceğine inanmıyorum.

Kendisinin Juninho topicinde yazdığı mesaj. Aman Tanrım!

özhan canaydın'ın galatasaray'a attığı en büyük kazıklardan biridir. transferinin bitmek üzere olduğunu, sırf kendi adı konuşulsun diye medyadaki dostlarına yaymasa, lincoln diye birini hiç tanımayacak, sarı-kırmızı, hatta turuncu formaların sırtına juninho yazdıracaktık. bazı yöneticilerin, "transferler bize haber verilmiyor, siteden öğreniyoruz, ayıptır" gibi sözlerine hiç kulak asmayın. ki bunların başında mehmet helvacı gelir, zira kendisi özhan canaydın'ın, el verdiği adnan polat'a emanetidir. e mecbur, lise oyları. yani kafa o, canaydın kafası. bu kafada adama transfer söylenir mi? söylenirse sonuç juninho'da olduğu gibi olur. o dönem de 'işi bitirenler' belliydi; tıpkı işi batıranların belli olduğu gibi. hatırlayacaksınız, özhan canaydın beyin lincoln transferini nerede açıkladığını.. hatırlayamadınız mı? ben hatırlatayım; çorlu galatasaraylılar derneği açılışı sırasında! dayanamıyor yahu adam, telefon üstüne telefon, telefon üstüne telefon. "söylüyorum çocuklar, bitmedi mi daha, oohooo, bir işi bitiremediniz yahu, valla ben söylüyorum haberiniz olsun, söylim mi?" kulübün 6 yılını kararttı o koltukta.

hiç değilse bir sezon juninho kullansaydı be frikikleri.. pfff...

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 14.08.2009 21:27 ~ 21:29)

itiraf ediyorum o benim :D:D inanan inanır uzatmayın :D:Dbenim oo :D:Dbenden sölemesi :D:D uğraşmayın bu kadar

Kendisinin Juninho topicinde yazdığı mesaj. Aman Tanrım!

özhan canaydın'ın galatasaray'a attığı en büyük kazıklardan biridir. transferinin bitmek üzere olduğunu, sırf kendi adı konuşulsun diye medyadaki dostlarına yaymasa, lincoln diye birini hiç tanımayacak, sarı-kırmızı, hatta turuncu formaların sırtına juninho yazdıracaktık. bazı yöneticilerin, "transferler bize haber verilmiyor, siteden öğreniyoruz, ayıptır" gibi sözlerine hiç kulak asmayın. ki bunların başında mehmet helvacı gelir, zira kendisi özhan canaydın'ın, el verdiği adnan polat'a emanetidir. e mecbur, lise oyları. yani kafa o, canaydın kafası. bu kafada adama transfer söylenir mi? söylenirse sonuç juninho'da olduğu gibi olur. o dönem de 'işi bitirenler' belliydi; tıpkı işi batıranların belli olduğu gibi. hatırlayacaksınız, özhan canaydın beyin lincoln transferini nerede açıkladığını.. hatırlayamadınız mı? ben hatırlatayım; çorlu galatasaraylılar derneği açılışı sırasında! dayanamıyor yahu adam, telefon üstüne telefon, telefon üstüne telefon. "söylüyorum çocuklar, bitmedi mi daha, oohooo, bir işi bitiremediniz yahu, valla ben söylüyorum haberiniz olsun, söylim mi?" kulübün 6 yılını kararttı o koltukta.

hiç değilse bir sezon juninho kullansaydı be frikikleri.. pfff...

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 14.08.2009 21:27 ~ 21:29)

ya yine akşam akşam bozdum ağzımı off canaydın offf, bırak galatasarayı ülkeyi bırakıp gitmen lazımda neyse...

Bu kişinin bütün yazılarına nerden bakılabilir veya bakılıyor mu? Onun ismine tıklasak yazıları görünür mü :)

Bir DEF ve bir Forvet mi alacağız yani? Oh oh.. :D

Ayrıca adama helal olsun kimse artık.Sanırım bu kişi transfer komitesinden..

onu bende aradım bulamadım :D

Evet yapılabiliyor. Sol Frame denilen yerde "hayvan ara" kısmı var. Ona tıklıyorsunuz. Çıkan seçeneklerde konu kısmını boş bırakın yazar kısmına bu arkadaşın nickini yazıyorsunuz ve Ara'ya tıklıyorsunuz. Sonra yazdığı toplam 100'den fazla mesaj karşınıza geliyor sol frame'de.

uzun süredir bir şey yazmamış ama zaten bu transferlerdeki ününden sonra kulağını çekmişler sanırım bir şey yazmıyor o yüzden..zaten açıklama da yapmış ben haldun üstünel değilim genel kurul üyesiyim diye..

Bence GSC'deki üyelerden biri Haldun Üstünel.. :rolleyes:

Twitterde Haldun Üstünel - olduğunu iddia eden şahıs - 24 Ağustosta ilk imza cepte dedi....

Geri
Üst Alt