Kendisinin Juninho topicinde yazdığı mesaj. Aman Tanrım!
özhan canaydın'ın galatasaray'a attığı en büyük kazıklardan biridir. transferinin bitmek üzere olduğunu, sırf kendi adı konuşulsun diye medyadaki dostlarına yaymasa, lincoln diye birini hiç tanımayacak, sarı-kırmızı, hatta turuncu formaların sırtına juninho yazdıracaktık. bazı yöneticilerin, "transferler bize haber verilmiyor, siteden öğreniyoruz, ayıptır" gibi sözlerine hiç kulak asmayın. ki bunların başında mehmet helvacı gelir, zira kendisi özhan canaydın'ın, el verdiği adnan polat'a emanetidir. e mecbur, lise oyları. yani kafa o, canaydın kafası. bu kafada adama transfer söylenir mi? söylenirse sonuç juninho'da olduğu gibi olur. o dönem de 'işi bitirenler' belliydi; tıpkı işi batıranların belli olduğu gibi. hatırlayacaksınız, özhan canaydın beyin lincoln transferini nerede açıkladığını.. hatırlayamadınız mı? ben hatırlatayım; çorlu galatasaraylılar derneği açılışı sırasında! dayanamıyor yahu adam, telefon üstüne telefon, telefon üstüne telefon. "söylüyorum çocuklar, bitmedi mi daha, oohooo, bir işi bitiremediniz yahu, valla ben söylüyorum haberiniz olsun, söylim mi?" kulübün 6 yılını kararttı o koltukta.
hiç değilse bir sezon juninho kullansaydı be frikikleri.. pfff...
(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 14.08.2009 21:27 ~ 21:29)