Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

löw, hiddink, del bosque, aragones. arkalarına teneke bağlanarak gönderildiler. onlar şimdi nerede, türk futbolu nerede? her seferinde aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır.

saydığın adamlar sırasıyla alman, hollandalı, ispanyol ve yine ispanyol. yani medeniyetin yerleşik olduğu ülkelerden geliyorlar. bizimki gibi barbar, şark kurnazı, koskoca eğitim hayatını 2 tane klasik okumadan geçmemiş insanlardan değiller. anlattıkların, karşındakinin anlayacağı kadardır. servet'e ne anlatacaksın? biraz beynini kullan dediğinde topu tutmim diye 2 metreye tepmeye başladı. keza barış'a ne anlatacaksın. rijkaard bu yüzden bu sisteme uymadı diyorum. yoksa diğerlerinin de bi farkı yoktu. elbette hepsi değerli adamlar, her yerde geçerli bu.

ama türkiyede değil. burası böyle maalesef.

bu hoşuma gitti bu serhat gibiler futbolu biliyor bu adamlar bilmiyor futbolu değişik bi milletiz

sol bek? Caner?

çağlar. ama onun fiyatı da uçtu. takas formülü düşündüler. fakat kimse bank asyaya gitmek istemiyor. biraz çıkmazda. olabilir.

her yorumu buraya paylaşacağımıza linkini verelim sorulara yorum yapalım daha mantıklı :D

Steven Gerrard (tekihtimaliolan) | formspring.me

abi sen bu bilgileri nereden alıyorsun.bugün mehmet topal transferini ekşide yazdın 3 saat sonra gerçekleşti...

bilgiyi almıyorum, sadece bildiklerimi yazıyorum. bazı zamanlar bazı şeylerin olması için benim bazı şeyler biliyor olmam gerekiyordur belki. belki de şurda küçük mutlu bir ağaç vardır:)

53 seconds ago

bu ne demek istiyor burda?

yeni sezonda ben yokum, siz bunu okur beni anarsınız; galatasaray'ın yeni forveti, haziran 2010'da sarı-kırmızıyı giyer.

Mustafa Pektemek içinde bunu demiş.

abi sen bu bilgileri nereden alıyorsun.bugün mehmet topal transferini ekşide yazdın 3 saat sonra gerçekleşti...

bilgiyi almıyorum, sadece bildiklerimi yazıyorum. bazı zamanlar bazı şeylerin olması için benim bazı şeyler biliyor olmam gerekiyordur belki. belki de şurda küçük mutlu bir ağaç vardır:)

53 seconds ago

ben bunu çıkardım biraz edebiyat yapmış ama heralde weble uğraşan kişi yani bazı şeylerin olması için derken bu haberin siteye girilmesi olabilir çünkü duyum demiyor bilgi diyor ama şimdi aklıma gelen ayrı bir soru da günler öncesinden nasıl biliyor sorun burda

53 seconds ago

yönetimden biri olduğu kastediyor yada ona çok yakın biri, bilgileri paylaşan.

bizimle bunları paylaştığınız için endi adıma tşekkür ederim umarım bizi yalnız bırakmazsınız

bunu ben sordum ya la :D eyvallah cevap vermiş

bir soru daha sormuştum kaç yıldır Galatasarayla bu kadar derinden ve isabetli yorumlar yapabilecek kadar ilgilisiniz nasıl böyle bir çapınız var diye bir cümle kurdum buna benzer yani :D

ayrıca 28.04.2008 feneri 1-0 yendiğimiz maçtan hemen sonra o sezonu şampiyon kapatacağımızı söyleyip hayırlı olsun bile demiş gerçekten şaşırtıcı

53 seconds ago

şifreli sitenin editörüyüm diyor galiba :) editör yayınladığı için haberi ,haberi ben veriyorum diyor :D editör olmazsa kim verecek haberi :P

Kallström dedim cevap vermedi.Pff:S

Kallström dedim cevap vermedi.Pff:S

Danimarkalı olanı diye uyarsaydın :D

kaç yıldır Galatasarayla ilgileniyorsunuz yani böyle derinden herşeyi isabetli bir şekilde yorumlayabilme gücünüz nedir tanıdık bir yönetim üyesi mi ya da benzer ?_

buna cevap ver bari yaw

"nolcak bu liverpooul'un hali?"

Biride bu soruyu sormuş,hey Allah'ım.Galatasaray ile ilgili sormak varken.

7 göbek istanbulluyum demiş adamın secereden giriyoruz az kaldı buluruz yakında :D

Abi neden kimsin,nereden biliyorsun tarzı sorular sorulur.Kimse kim,adam biliyor işte birşeyler.Takım ile ilgili sorular sorsakta işe yarasa ?

Daha kesin değilmiş Grella.

Gio da şüpheli diyor ben alınmayacağını çıkardım ama DÜnya kupasına bakar yine işte inşallah iyi para ederler ya

Geri
Üst Alt