Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

10 m€'yu daha geçen sene 2 oyuncuya ayrı ayrı verdik yaklaşık olarak. Koymuyor o paralar bize.:)

zaten 10m€ yu lafın gelişi dedim o fiyata zaten vermezler velevki aldık senelik parasını ödeyemeyiz :D ama ardayı verelim üstede 5 m€ alalım fena olmaz hani..şaka bir tarafa bu adamlar sadece hayalimizde kalır

benim hayalimdeki orta sahada cambiasso ama inter 35 m€ bile satmaz

De jong offf müthiş olur bee ama imkansız ötesi oda.

Arkadaşlar adamın son yazısında şifre yok, olta var :)

Hem kolpacı medyaya hem de forumlara olta atmış bakalım kimler düşecek diye..

Dediği gibi gelmesin Türkiye'ye zaten diyor.. Biz taraftar olarak çok istiyoruz ama bencede 2-3 sene daha gelmesin. Eğer bu yıl Şampiyonlar Liginde final oynayacak olmasaydı halen isterdim ama şu an istediği takıma gider Avrupa'da bize gelmesi yanlış olur..

zaten 10m€ yu lafın gelişi dedim o fiyata zaten vermezler velevki aldık senelik parasını ödeyemeyiz :D ama ardayı verelim üstede 5 m€ alalım fena olmaz hani..şaka bir tarafa bu adamlar sadece hayalimizde kalır

Abartmayın yahu, yıllık ücreti 6,5 diye bundan sonra gittiği her kulüpte daha fazla alacak diye birşey yok, zaten kimse de ne o 6,5'u ne de daha fazlasını verir. Bu adama yıllık verilebilecek maksimum ücret 3 milyon euro olur. İngiltere'deki vergi mergi işlerini falan düşününce zaten yıllık o civarda cebine kalıyordur herhalde.:) Biz de veririz 3,5 -ki herkese verir olduk o parayı zaten- çok bir kaybımız olmaz. Üstüne bir de 7-10 arası bir bonservis ücreti, tamamdır. Gözünüzde çok büyütüyorsunuz fiyatları, bunun bir de taksitlendirme yöntemi var, ki çok uyguladığımız bir yöntem.

Ben kalkıpta Emana'ya 3-4 civarı, Hamit'e yıllık 3-4 civarı vereceğime, bu fiyatların üstüne az daha koyar De Jong'u alırım.:)

İsterse 30'a alsın. Onların zarar etme gibi bir kaygıları yokki. Ireland var bir defa orada, Hamsik'i de aldılar. Daha nice isimleri düşünüyorlar oraya, De Jong gözden düşer. :)

hamsik'i ne zaman aldılar? kesinleşti mi yoksa sen mi tahmin ediyosun? aldılarsa kaça aldılar?

Hamsik sevdiğim orta sahalardandır, az bulunan box-to-box stili bir oyuncudur ve stilinin dünyadaki en iyi örneklerindendir (lampardın olduğu bi kategoride en iyi olamaz zaten :D)

anasını sattırıcaksınız bütün box to boxların ya adam akıllı oynasınlar box mox çirkefleştirmesinler

:D

elano box to box diye geldi ne box ne to nede yine box.elano hangi kategroide.

Bence hiçte komik değil,adam bilmiyorum haberim yok diyor,şimdiye kadar net birşey söyleyipte yalan olduğunu görmedim...Kendinizi kandırmayın,asıl komik duruma düşen siz oluyorsunuz,adamın bildiği birşeyler var,savurmuyor yani...Bunu şimdiye kadar anlamak için ortalama bir insan beynine sahip olmak kafi...

Yahu, transfer bilmek için, yönetimin yanında olmak lazım, adam Rijkaardın kalıp kalmayacağını bilmezken, Mehmet Batdal gelmez derken tam tersine çıkması zaten adamın kolpa olduğunun göstergesi.

Yahu, transfer bilmek için, yönetimin yanında olmak lazım, adam Rijkaardın kalıp kalmayacağını bilmezken, Mehmet Batdal gelmez derken tam tersine çıkması zaten adamın kolpa olduğunun göstergesi.

peki keita,elano,jo,pektemek,yasin vs?hala bu adama kolpa diyenler var ya inanilmaz.

Scoutgs pektemek ve yasin haberini veren, Elanoya da bildiğim kadarıyla gelmeden önce Galatasarayda görmek istediğim bir futbolcu entrysi girmişti. Jo haberi medyaya düşmüştü ayrıca gelmeden önce. Keita olayını hatırlamıyorum tek..

Son hafta yazdıklarıyla g.t olma durumunu ne yapacaz peki?

De Jong u 1 Milyon ken Hollanda dan alacaktik Hamburg ten önce...

Bu gizli adamın linkini atabilen birinin olabiliritesi var mı?

Scoutgs pektemek ve yasin haberini veren, Elanoya da bildiğim kadarıyla gelmeden önce Galatasarayda görmek istediğim bir futbolcu entrysi girmişti. Jo haberi medyaya düşmüştü ayrıca gelmeden önce. Keita olayını hatırlamıyorum tek..

Son hafta yazdıklarıyla g.t olma durumunu ne yapacaz peki?

Jo'yu ara transfer sezonu başlamadan, Yasin'i de ara transfer sezonunda yazmıştı. ;)

peki keita,elano,jo,pektemek,yasin vs?hala bu adama kolpa diyenler var ya inanilmaz.

Ayrica Topal'in Valencia transferini resmi olarak gerceklesmesini saatler öncesinden biliyordu, hatta söyle yazmisti eksi sözlükte:

"264.sanırım valencia'ya transferi bugün, hatta birkaç saat içinde resmiyet kazanacak."

de jong nerden çıktı ya ? alabileceğimizi mi sanıyosunuz :D

Geri
Üst Alt