Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

bende soru gönderdim ama anlamadım cevaplamadı :(

Bu herif kekliyor gençler değişmiş bu herif :D Şubat'ta ki eleman değil bu

Bugün daha üsturuplu. Tavsiyelerimin işe yaradığı kesin. Gelen adamlar belli : Veli, Grella, Mehmet Aurelio,Aykut muhtemelen yolcu giderse kaleci olarak da Hakan Arıkan..

Gelmesi istenen yabancı isimler:

Rijkaard'ın istedikleri Marquez,Grella(o iş tamam), Gio, Stoch, Guti

Yönetimin istedikleri Hamit, Yasin, Selçuk İ, Ceyhun G, tek yıldız transferi olarak da Babel (Liverpoolun Arda teklifinden ötürü)

Bugün daha üsturuplu. Tavsiyelerimin işe yaradığı kesin. Gelen adamlar belli : Veli, Grella, Mehmet Aurelio,Aykut muhtemelen yolcu giderse kaleci olarak da Hakan Arıkan..

Gelmesi istenen yabancı isimler:

Rijkaard'ın istedikleri Marquez,Grella(o iş tamam), Gio, Stoch, Guti

Yönetimin istedikleri Hamit, Yasin, Selçuk İ, Ceyhun G, tek yıldız transferi olarak da Babel (Liverpoolun Arda teklifinden ötürü)

Neresi kesin bu adamların?

haziranda alınacak yabancıdan hayır gelmez demiştin daha mayıstayız ve stoch la bi ilerleme kaydedildi sanırım bu bi tezat değil mi? by perit07

tezat. tez at, kafandan bu düşünceleri:)

STOCH OLAYI YALAN OLDU GALİBA.

Arda'ya resmi teklif falan yokmuş.Aurelio da mı geliyor? Hele Grella nasıl tamam? :s

haziranda alınacak yabancıdan hayır gelmez demiştin daha mayıstayız ve stoch la bi ilerleme kaydedildi sanırım bu bi tezat değil mi? by perit07

Stoch'la ilgili olumlu birşeyler duymak istiyoruz.İlgi var mıdır cidden? Alamasak bile yönetimin politikası değişti demektir bu bile sevindirici olur.

stoch doğru da kaç maçını izlediniz dürüst olun:) ben sabaha kadar anlatayım:)

:rolleyes:Burdada Stoch transferi doğru diyor..

Haziran'da gelenden hayır gelmez düşüncesini tez at kafandan diyor sanki.Yattı gibi bir izlenim edinmedim ben.

yalan oldu falan değil sadece eski dediğimi at kafandan iyi futbolcu gibi bişey diyor aslında gelebileceğini söylüyor bence

peki olursa kaç güne biter bu stoch işi şahsen ben çok istiyorum bu adamı sanki bi ribery ışığı varmış gibi aslında pek izlediğimde yok ama olsun yinede gelsin by perit07

ha-ha süper yorum:)

kaç güne biter? salatalık değil ki bu sulayıp 3 gün beklesen. yakında belli olur nasılsa.

hem bu kadar acele etmeyin yahu. daha haziran, temmuz, ağustos. 3 koca ay var transfer için. elbet birileri gelecek, sabır.

Hım....

Yanlış anons yaptık galiba renktaşlar:D

Formspring deki tekihtimallidenyo fake değilmi arkadaşlar.Bu adam o kadar aktif olsa,ekşi sözlükte daha çok akfif olur.Maşallah burda 250 tane soru soruyoz hepsini cevaplıyor.Fake bence bu adam.Bizi yiyo

Geri
Üst Alt