Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

17 yasında u.a formundan bı dogukan vardı o olmasın bu bursalıydı kendısı boyle sacma sapan mesajlar atardı

Biz neyin ne olduğunu biliyoruz zaten. :) Turkspor.net'in de bu sitede pek bir değeri yok. Bunu da bilin..

Küçümsemek gibi olmasın ama şu site belirttiğim sitenin yanında zerre kadar sayılmaz. Hepiniz yalan haberlere açsınız. Gider yalan gazete haberlerini okursunuz, gerçek haberlere göz kaparsınız. Allah ıslah etsin. Yaşlarınız benim civralarımda ama tecrübe sınırınızı biraz aşmalısınız. Ben yine davet ederim sitemize. Ailemiz herkese açık.

Veli Kavlak transferi büyük ihtimal gerçekleşecek.

Semih eğer davayı kazanırsa Galatasaray'a gelecek.

Eğer ban yemezsem sizede olacak transferleri haber veririm.

G.Saray Dernekleri başkanlarıyla beraber bir araya gelip konuşuyoruz. bunu 3 hafta'da bir yapıyoruz. Florya Çiçekçilik'te gerçekleşiyor tabi bu toplantılar...

Yok, Hacı Hüsrev Efendi'nin berberinde Polat ve Sezgin her 3 haftada bir ense traşı oluyor, bu toplantılar orda gerçekleşiyor senin yanlışın var :)

Küçümsemek gibi olmasın ama şu site belirttiğim sitenin yanında zerre kadar sayılmaz. Hepiniz yalan haberlere açsınız. Gider yalan gazete haberlerini okursunuz, gerçek haberlere göz kaparsınız. Allah ıslah etsin. Yaşlarınız benim civralarımda ama tecrübe sınırınızı biraz aşmalısınız. Ben yine davet ederim sitemize. Ailemiz herkese açık.

:f50::f50::f50::f50::m26::m26::m26::m26::biggringift::biggringift::biggringift::uyy::uyy::uyy::yuppi::yuppi::yuppi:

Oh be artık transferlerimizi önceden bilicez:b5::b5:

Dalga konusu olmayalım ama ben belirttiğim siteden görüşülen isimleri burada açıklarım. Diğer spor siteleri Krasiç'i , Henry'i, İbra'yı, Roni'yi, Robinho'yu vb. vb. isimleri bir takımımıza getirir. Ve yaptıkları bu haberler sayesinde ayda 100-150 bin dolar para kazanıyorlar. Ne kadar helal olduğu çok tartışılır. Benim dediğim isimlerin hepsi ile Galatasaray görüşüyor olur ve de kaynağım TSN

Tabi tabii. Yalan haberlere açız siz doyuruyorsunuz çok şükür. Geçmişi açtırmayın. Bugün sizin haberlerinize göre Co Adriaanse takımın başındaydı :)

Ban yemezsiniz umarım. Güzel ayar çekilebilir durumdasınız , dikkat edin Serhat Türkel'e,Kansu Vargün'e yada Hayri Cund'a falan rastlamayın.

Tabi tabii. Yalan haberlere açız siz doyuruyorsunuz çok şükür. Geçmişi açtırmayın. Bugün sizin haberlerinize göre Co Adriaanse takımın başındaydı :)

Ban yemezsiniz umarım. Güzel ayar çekilebilir durumdasınız , dikkat edin Serhat Türkel'e,Kansu Vargün'e yada Hayri Cund'a falan rastlamayın.

Konuşamanızdan seviyenizi belli ettiniz, teşekkürler. Sizin yaptığınız gibi yargısız infaz yaptım ama kusura bakmayın. Ayar çekilmeyi değil de çekmeyi severim. Çekilcek karakterde bir insanda değilim. Şimdi tartışmayı bırakalım ve de ilerleyen zamanlarda TSN kaynaklı vereceğim haberlerden kazanacağım saygınlığı bekleyelim. Yakında güzel transfer haberleri vereceğim merak etmeyin.

Türk Spor Net :D

sa ağalar

boşverin olm tsn tırt bişeye yaramaz

DİKKAT DİKKAT DİKKAT !

Diyerek yazıma başlıyorum.

turkspor.net ÖZEL HABER yazmayan haberlere inanmayacaksınız. Yazının en sonunda turkspor.net ÖZEL HABER yazması gerekiyor! Diğer haberler siteyi doldurmak için diğer sitelerden alınır. Ve de doğru haberler verildiği için haber sayısı diğer siteler gibi çok olmaz.

Tekrar dikkat diyorum.

turkspor.net özel haber yazısını görmediğin habere inanmayabilirsin.

DİKKAT DİKKAT DİKKAT !

turkspor.net ÖZEL HABER yazmayan haberlere inanmayacaksınız. Yazının en sonunda turkspor.net ÖZEL HABER yazması gerekiyor! Diğer haberler siteyi doldurmak için diğer sitelerden alınır. Ve de doğru haberler verildiği için haber sayısı diğer siteler gibi çok olmaz.

Tekrar dikkat diyorum.

niye çalıyosunuz lan adamların haberlerini ayıp degilmi kaynakda vermemişsiniz :asd:

DİKKAT DİKKAT DİKKAT !

Tekrar dikkat diyorum.

Hüff. Saçmalık.

..HERŞEY YALAN İŞTE GERÇEK! G.SARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ İLK KEZ YİNE TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR.. Spor Haberleri | Spor iddaa canlı yayın Türkspor turkspor.net

Bu ne haber özel mi ? Genel mi ? Sıcak mı ? Konulu mu ?

DİKKAT DİKKAT DİKKAT !

Tekrar dikkat diyorum.

Alıntıdır yazılmamış.TSN haberidir bence özel haber olmasına gerek yok

niye çalıyosunuz lan adamların haberlerini ayıp degilmi kaynakda vermemişsiniz :asd:

:D Yazının içeriğini kontrol edelim. TSN çalıntı haber yapmaz. Site sahibini tanıyorum ve çok iyi bir insan. 4 sene siteye girdiğimde bende sizin gibi düşünüyordum. Sallıyorlar diyordum ama takip ettikten sonra anladım ki doğru ve hızlı haberler burada. Tabi herkesin kendi isteği, istemeyen girmez. Ama ben buradan gerçek haberleri sizlere veririm. Bende fanatik Galatasaraylıyım. Takımımın haberlerini öğrenmek benimde hoşuma gider. Ben yine de beklerim herkesi. Çünkü gerçek aile ortamı var.

Geri
Üst Alt