Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 7.926
- 13
- 1.333
Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?
noluyor burda ya karışmış:SS:
noluyor burda ya karışmış:SS:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazının içeriğini kontrol edelim. TSN çalıntı haber yapmaz. Site sahibini tanıyorum ve çok iyi bir insan. 4 sene siteye girdiğimde bende sizin gibi düşünüyordum. Sallıyorlar diyordum ama takip ettikten sonra anladım ki doğru ve hızlı haberler burada. Tabi herkesin kendi isteği, istemeyen girmez. Ama ben buradan gerçek haberleri sizlere veririm. Bende fanatik Galatasaraylıyım. Takımımın haberlerini öğrenmek benimde hoşuma gider. Ben yine de beklerim herkesi. Çünkü gerçek aile ortamı var.
: Bende fanatik Galatasaraylıyım. Takımımın haberlerini öğrenmek benimde hoşuma gider. Ben yine de beklerim herkesi. Çünkü gerçek aile ortamı var.
Hüff. Saçmalık.
..HERŞEY YALAN İŞTE GERÇEK! G.SARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ İLK KEZ YİNE TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR.. Spor Haberleri | Spor iddaa canlı yayın Türkspor turkspor.net
Bu ne haber özel mi ? Genel mi ? Sıcak mı ? Konulu mu ?
Dalga konusu olmayalım ama ben belirttiğim siteden görüşülen isimleri burada açıklarım. Diğer spor siteleri Krasiç'i , Henry'i, İbra'yı, Roni'yi, Robinho'yu vb. vb. isimleri bir takımımıza getirir. Ve yaptıkları bu haberler sayesinde ayda 100-150 bin dolar para kazanıyorlar. Ne kadar helal olduğu çok tartışılır. Benim dediğim isimlerin hepsi ile Galatasaray görüşüyor olur ve de kaynağım TSN
TSN nedir ya? Saçma sapan sitelerin reklamını yapmayın şurada.
Adnan Sezgin'i pek sevmeyiz

Saydiginiz isimlerden, hatta suan aktif olarak oynayan oyunculardan Hagi'den daha iyi olani var mi?
Evet.. Galatasaray Perrin'in yüksek fiyat çekmesinden sonra GERARD HOULLİER ile masaya oturdu ve her iki taraf büyük ölçüde anlaştı..
Anlaşıldı diyor. Her transfer haberinde böyle şeyler olur. Sitede Adnan Sezgin'i tanıyan arkadaşlar vardır herhalde. Sorsunlar , Gerard Houllier ile görüştünüz, masaya oturdunuz mu diye? Eğer yalan derse bende birşey bilmiyorum şu hayatta. Her anlaşılan adam ile sonuçlanacak değil. Elbet pürüz çıkmıştır. Ama TSN'nin Rijakaard haberinide bul bakalım. Tüm ayrıntıları ile verdi Rijakaard'ı. Jo ve Dos Santos'ta aynı şekilde.
İki taraf anlaştı ama gelmedi. eheÇok komiksin arada bir uğra buralara.
![]()
BABEL G.SARAY'A GELİYOR MU? SERVET MARSİLYA'YA GİTTİ Mİ? Spor Haberleri | Spor iddaa canlı yayın Türkspor turkspor.net
Servet'i de Marsilya'ya vermişsiniz. Helal olsun.Sana açıkca söylüyorum. Turkspor.net kolpa bir sitedir. Bu sitedeki üyelerin yüzde 95'i böyle düşünüyor. Farkında olmamak akıl tutulmasıdır. Bir daha da yok o gelecek , bu gelecek TSN iyidir , aile ortamı var falan deme. Aşk-ı Memnu'daki bir aile ortamı olsa gerek. Körler sağırlar birbirini ağırlar.
Hakaret etmemek şartıyla sakin konuşabiliriz. Seviye düşürmeyelim.
Mesajınızı pek anlamadım ama Hagi bir kral. Cristiano Ronaldo'ya değişmem Hagi'yi...
Bu adam öldü mü kaldı mı? Uzun zamandır ses cımıyor.