Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

:D Yazının içeriğini kontrol edelim. TSN çalıntı haber yapmaz. Site sahibini tanıyorum ve çok iyi bir insan. 4 sene siteye girdiğimde bende sizin gibi düşünüyordum. Sallıyorlar diyordum ama takip ettikten sonra anladım ki doğru ve hızlı haberler burada. Tabi herkesin kendi isteği, istemeyen girmez. Ama ben buradan gerçek haberleri sizlere veririm. Bende fanatik Galatasaraylıyım. Takımımın haberlerini öğrenmek benimde hoşuma gider. Ben yine de beklerim herkesi. Çünkü gerçek aile ortamı var.

Reklam yapma kardeşim..Çok kötü ve dandik bir site reklamını yaptığın site..Sağdan soldan duyup duyup hikaye yazıyorlar üstüne..Fossa bir TSN iki..Bunların reklamını yapmayın burada Allah aşkına..

Evet.. Galatasaray Perrin'in yüksek fiyat çekmesinden sonra GERARD HOULLİER ile masaya oturdu ve her iki taraf büyük ölçüde anlaştı..

Anlaşıldı diyor. Her transfer haberinde böyle şeyler olur. Sitede Adnan Sezgin'i tanıyan arkadaşlar vardır herhalde. Sorsunlar , Gerard Houllier ile görüştünüz, masaya oturdunuz mu diye? Eğer yalan derse bende birşey bilmiyorum şu hayatta. Her anlaşılan adam ile sonuçlanacak değil. Elbet pürüz çıkmıştır. Ama TSN'nin Rijakaard haberinide bul bakalım. Tüm ayrıntıları ile verdi Rijakaard'ı. Jo ve Dos Santos'ta aynı şekilde.

Dalga konusu olmayalım ama ben belirttiğim siteden görüşülen isimleri burada açıklarım. Diğer spor siteleri Krasiç'i , Henry'i, İbra'yı, Roni'yi, Robinho'yu vb. vb. isimleri bir takımımıza getirir. Ve yaptıkları bu haberler sayesinde ayda 100-150 bin dolar para kazanıyorlar. Ne kadar helal olduğu çok tartışılır. Benim dediğim isimlerin hepsi ile Galatasaray görüşüyor olur ve de kaynağım TSN

Saydiginiz isimlerden, hatta suan aktif olarak oynayan oyunculardan Hagi'den daha iyi olani var mi?

Evet.. Galatasaray Perrin'in yüksek fiyat çekmesinden sonra GERARD HOULLİER ile masaya oturdu ve her iki taraf büyük ölçüde anlaştı..

Anlaşıldı diyor. Her transfer haberinde böyle şeyler olur. Sitede Adnan Sezgin'i tanıyan arkadaşlar vardır herhalde. Sorsunlar , Gerard Houllier ile görüştünüz, masaya oturdunuz mu diye? Eğer yalan derse bende birşey bilmiyorum şu hayatta. Her anlaşılan adam ile sonuçlanacak değil. Elbet pürüz çıkmıştır. Ama TSN'nin Rijakaard haberinide bul bakalım. Tüm ayrıntıları ile verdi Rijakaard'ı. Jo ve Dos Santos'ta aynı şekilde.

İki taraf anlaştı ama gelmedi. ehe :D Çok komiksin arada bir uğra buralara. :D

BABEL G.SARAY'A GELİYOR MU? SERVET MARSİLYA'YA GİTTİ Mİ? Spor Haberleri | Spor iddaa canlı yayın Türkspor turkspor.net

Servet'i de Marsilya'ya vermişsiniz. Helal olsun. :D Sana açıkca söylüyorum. Turkspor.net kolpa bir sitedir. Bu sitedeki üyelerin yüzde 95'i böyle düşünüyor. Farkında olmamak akıl tutulmasıdır. Bir daha da yok o gelecek , bu gelecek TSN iyidir , aile ortamı var falan deme. Aşk-ı Memnu'daki bir aile ortamı olsa gerek. Körler sağırlar birbirini ağırlar.

İki taraf anlaştı ama gelmedi. ehe :D Çok komiksin arada bir uğra buralara. :D

BABEL G.SARAY'A GELİYOR MU? SERVET MARSİLYA'YA GİTTİ Mİ? Spor Haberleri | Spor iddaa canlı yayın Türkspor turkspor.net

Servet'i de Marsilya'ya vermişsiniz. Helal olsun. :D Sana açıkca söylüyorum. Turkspor.net kolpa bir sitedir. Bu sitedeki üyelerin yüzde 95'i böyle düşünüyor. Farkında olmamak akıl tutulmasıdır. Bir daha da yok o gelecek , bu gelecek TSN iyidir , aile ortamı var falan deme. Aşk-ı Memnu'daki bir aile ortamı olsa gerek. Körler sağırlar birbirini ağırlar.

Allah'ınızı severseniz yapmayın. Servet transferinin nasıl yattığını bilmiyorsunuz herhalde :)

Fotomaç en kral sitedir.Kimi söyledilerse geldi arkadaş valla helal olsun.

Çok güzel kıvırıyorsun vallahi. :D

Mesajınızı pek anlamadım ama Hagi bir kral. Cristiano Ronaldo'ya değişmem Hagi'yi...

Bingo. O zaman sunuda bilmeniz gerekir ki, Hagi'yi gormus bu taraftarin yalan haberlere, dahasi yalan haberlerdeki futbolculara ac olmasi soz konusu bile olamaz. Forumda daha aktif olup bunu bir kac gun icerisinde idrak etmeniz gayet mumkun. Bu taraftar sadece Hagi'ye doyamamistir, hepsi bu.

Tsn en kolpa sitedir,en son güveneceğim sitelerden biri.Gelip reklamını yapmayın şu sitenin burda.

Yalan haberlere açmışız. Hadi ordan kolpacan. Uçtu M.Akif Güzey.

TSN'nin savunulacak bir tarafı yok. Scoutgs'den veya tek ihtimali olandan bir haber geldikten sonra yaklaşık 3 saat içinde futbolcuyla ilgili güzel bir hikaye yazılıyor..Yok şu fiyatlar konuşuldu, yok x futbolcu tamam-hazırda bekletiliyor benzeri, sonra yayına veriliyor..Zaten bir kelime büyük harflerle yazılmış diğeri küçük harflerle, sürekli bir emo-apaçi karışımı Türkçe'yle harmanlanmış haberler var..Yani neresinden tutsan elinde kalır..Ayrıca burada böyle sitelerin reklamını yapmak yasak..Galatasaray hakkında veya başka bir şey hakkında konuşacaksan konuş ama lütfen bu tip siteleri burada övme..Çünkü ne olduğunu herkes çok iyi biliyor..Sitedeki 17-18 yaşındaki haber yazanlar ise bu işten 100-150 bin euro kazanmak istiyorlarsa boşuna hayal kurmasınlar..Akıllı olsunlar..:)

Bu adam öldü mü kaldı mı? Uzun zamandır ses cımıyor.

Geri
Üst Alt