Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Cevap: Ekşi Sözlük'teki Gizemli Adam Kim?

Kompany başlığına entry girmiş

ben bu entry'yi yazana kadar 14 haftanın geride kaldığı premier lig'de m.city formasıyla sadece 3 maçta 112 dakika sahne alabildi. ada'ya gelirken hedeflerinden biri, yedek kulübesinde oturmak değildi elbette.

peki bundan bize ne? elbette bizi ilgilendiren bir konu değil. ama olmuştur ya, belki rijkaard 23 yaşındaki bu genci beğenmiştir, ideal stoperi olarak görüyordur, jaques liechtenstein'la londra'da görüşen yöneticiler falan vardır.

farazi konuşuyoruz tabii ki. ama sağlam futbolcu.. teknik de.. e bi' de zenci.. daha n'olsun?

Adnan Polat dünya kupasindan da futbolcu izledigimizi, bu turnuvanin galatasaray düzeyinde oldugunu söyledi. Sizden istedikleri öneri ya da yorum oldu mu?

Tabii ki hayır. Ama sizin beğendikleriniz de vardır o listede.

Dünde yazmis birseyler.

aynaya baktığında kimi görüyorsun haldun üstüneli olabilirmi?yada isim ver kimi görüyorsun?

inanmazsın, kendimi.

milletle fena makara yapiyosun dimi? Guzel tarz

Evet.

Hacım ordaysan bi ses ver

Ğğğğğ.

Komik adam ya.:asd::haha:

Dostum kulagina gelen olabilecek transferler hakkinda bir ipucu versen onunla ugrassak olabilir mi?

Henry.

Yazilip cizilen bir sürü haber var, duydugun en gercekci transfer söylentisi ne su anda? Saygilar...

Ben söylentilere pek takılmam, onları duymam. Duyarsam, olmuştur. Hadi kuru sıkı atmayalım, en azından olmak üzeredir.

Bunlar ilginç işte.

Bu adam 2 yıldır Henry diyor :D

Bu sene gelecek olm, bak De Jong dedim diğer konuda. Bir de Henry konusu açılmış ayrılıyor diye bu sefer de Henry diyorum.:D

yalçın dümere haber ulaşmıştır bile yarın medya kafede anlatır henry transferi sabaha karşı 5'de bitecek diye:D

henry iyi oyuncu , hayırlı olsun..

Her transfer sorusuna Henry diye cevap veriyor adam kafalıyor yahu.Henry'le menryle alakamız yok bizim

Haldun abinin neden pasifize edildiğini o da bilmiyor.Ama devre dışı bırakıldığı doğruluyor.Adnan Sezgin transferimizi yapıyor:D Allah yardımcımız olsun:D

Ben niye hiç Henry'li mesajını göremiyorum? Nerede yazıyor şimdi?

Henry'i alip 4-4-2 oynamak var aslinda.

-----------------Sinan Bolat---------------

Sabri--------Neill-------------Marquez---------Hakan(Caglar)

Keita------------Elano-------------Selcuk(Trabzonspor)---------Arda

-----------------Henry--------------Baros--------------------------

Galatasaray kimi alacak bu yıl diye sor,muhtemelen Henry cevabını alırsın.

Adam geyik yapıyor millet nasıl bunu ciddiye alıyor anlamıyorum.Şu siteye girip yazdıklarınızı okusa neresiyle güleceğini şaşırır.Dalga geçiyor onu bile ciddiye alanlar çıkıyor

çok paran mı var abi? nedir durumun..

parayla oynuyorum. mesela az önce 1 euro ile yazı tura oynadık.

Makaraya bak

van bommel diyorum

Ben de two bommels diyorum madem.

:asd:

Geri
Üst Alt