EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 78-76 A.Prokom | 23 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 78-76 A.Prokom | 23 Kasım | Maç Sonucu

off off kalbim halen cok fena atiyor yaa o ne heycandi oyleee yaaa

aslanlarimm benimm duygulandirdiniz ve gururlandirdiniz bizi helal olsun sizee cok seviyorum sizi

Cevap: EL 11/12 D Grubu 6.Maç | Galatasaray MP 78-76 A.Prokom | 23 Kasım | Maç Sonucu

bir baktım 13 sayı fark vardı

bir duş alayım geleyim dedim

Gordon 3 lük yolladı 70-70

sonrası malum

tebrikler

:)

Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL Burda maçın önemli anları var. Hemde taratfar sesi muhteşem çıkıyor.Bu Ntvspor harbi sesi çok kısıyor.

abi o ses kısmayla ilgili değil onu barça maçında farkettim :D

şimdi spiker konuşunca arkadaki mikrofonun sesi azalıyo. mesela spiker biraz :(5-6 saniye) susunca bu sefer arkadaki mikrofondan gelen ses artıyo, sonra spiker yorumcuyla falan konuşuyo bu sefer arkadaki ses tekrar kendi kendine kısılıyo spikerin ses daha gür çıkıyo. her maçta öyle yani sebep ne bilmiyorum ama... :(

febe ye cakiyorlar :asd:

71-65 son 2 dk

genel puan tablosu nerde?

furkan kazan macina kadar yetisirmi? sakatligi ciddi mi=?

Helal olsun size Aslan Parçaları.

mactaydım orta kısım haric bostu ama cok zevkli bir mac oldu.

Adamların her attıgı üclügün girmesi deli etti beni .:)

Skoru 70-70'e getirdigimizde sevincten ne yaptıgımı bilmiyordum herkes cıldırdı müthisti yav .:)

Bu akşam zar-zor yendiğimiz rakibin daha galibiyeti yokmuş.Sınavlardan ötürü maçı izleyemedim ama bu bile bu akşam ki performansımız hakkında genel bir kanı veriyor sanırım.

fülkerin macida uzatmaya gitti

Bu akşam zar-zor yendiğimiz rakibin daha galibiyeti yokmuş.Sınavlardan ötürü maçı izleyemedim ama bu bile bu akşam ki performansımız hakkında genel bir kanı veriyor sanırım.

rakibi küçümsemek :D

Geri
Üst Alt