- 5 Şubat 2013
- 15.498
- 2.680
- 1.828
Her alanda ezilmeye devam..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İroni yapıyorsun sanırım.İzlemeyenler konuşmasın.Çok iyi oynadığımız maçtı.Son saniyede Ian'ın saçma savunması olmasa yenmiştik.Keşke 1. çıkabilsek gruptan ama zor tabiOliyi deplasmanda nasıl yeneceksin.Bugün Pocius ile Jawai olsa farkla kazanmıştık.100-80 biterdi maç.
Ne ironisi?2. Torba takımına karşı oynuyorsun.Savunmada sıkıntı yaşadık ama hücümlarımız çok iyiydi.İroni yapıyorsun sanırım.
Bir basket takımının hücumu ne kadar iyi olursa olsun ama savunman iyi değilse zaten takım değilsindir.Ne ironisi?2. Torba takımına karşı oynuyorsun.Savunmada sıkıntı yaşadık ama hücümlarımız çok iyiydi.
Önemli olan TOP16'da oynayacağımız maçlar. Bunun en güzel örneğini de geçen sene FBÜ bize sundu. Gittiler CSKA'lı Barcelona'lı gruptan lider çıktılar ama TOP 16'da 8 takımlı grupta 6. oldular. Bence hala transferde geç kalmadığımızı düşünüyorum. Sezonun başı , ligler daha yeni başlamış. Asıl şimdi tam zamanı. Basketbolda oyuncular futboldaki oyunculara nazaran takıma daha geç adapte olurlar (İstisnaları da var tabii). Arroyo maça ne kadar iyi başlasa da bu maçta da son periyodu iyi oynayamadığını gördük. Artık eski winner'liğini kaybediyor bana öyle geldi. Winner'lik kazanılmaz veya kaybedilmez ama Arroyo'da bunu seziyorum. Son periyotta berbat oynadığı ilk maç değil bu sezon. Kızılyıldız maçında da saçmalamıştı. Valencia maçında da öyle. Normalde geçen sene bir çok maçı son periyottaki oyunuyla kazandırmıştı bu sene pek göremedik. Bu durumu yorgunluğuna da bağlıyorum aslında çünkü takımda doğru dürüst bir PG yok , bütün yükü o çekiyor. Bu sebeple Arroyo'yu dinlendirecek , iki oyuncu da oyunda olduğu zaman topu yarı sahaya taşıyacak bir combo guard'a çok ihtiyacımız var. Nolan Smith gibi bir combo guard olacak ama öyle disiplinsiz ve lakayıt değil.
Bir de kesinlikle Center'a (Hem PF hem de C oynarsa daha iyi olur) atletik , savunması iyi , bir de boş topları bir zahmet atacak bir yabancı oyuncu. Bu iki transferle hem ligde hem de Euroleague'de çok ciddi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.
Sneijder yedek başlamasaydı daha rahat alırdık.alba ve isil gitmeseydi alirdik rahat
onlarin yerine gelen oyuncular cöp
Kızılyıldız maçının son çeyreğinde Arroyo hiç oynamadı neredeyse.O maçta saçmalayan Smith'di.Dünkü maçta da son çeyrekte sadece ayağına topunu çarptırma hatası dışında hatası yoktu.Yaptığı son saniyedeki steps mi değil mi tam göremedim.Oradaki attığı 3lükte girmişti aslında.Arroyo hala daha izlemekten zevk aldığım basketçilerden avrupada.
Yaptığın bir yanlış hareket bile pahalıya patlayıp maçı verebiliyor. Mesela Arroyo orada o hatayı yapmasa maçı biz alacaktık. Kızılyıldız maçında da Smith batırdı ama Arroyo'nun da iyi olduğunu söyleyemeyiz o periyot. Valencia maçında fark 25'li sayılardan 5'e kadar indi. Yukarda da dediğim gibi Arroyo'nun yanına bir combo guard kesinlikle lazım. Yoksa yorgun girdiği son periyotlarda daha kötü olacak.
Evet yanına guard kesinlikle lazım.Ama bence Arroyo iyi oynuyor.Şu an avrupanın en iyi oyun kurucularından.Arroyo'ya bir de atletik 5 verirsen o zaman müthiş çoşar.James Gist-Arroyo ikilisini bizde görebilsek keşke.Müthiş alleoplar görürüz.Her hafta top10'un yarısı bizden olur.
Lasme biraz daha 4 numaraya kayıyor ama bize Gist lazım.Ah be keşke Ergin'e diyebilsek şu Gist'i getir diye.Efes'teki Lasme de olabilirdi o da çok iyi bir oyuncu.