EL 14/15 Sezonu H:7 | Valencia Basket 78-71 Galatasaray LH | M.S | 28 Kasım

Biz Furkan varken bile uzun alınmalı diyorduk. Şimdi 2 tane uzun alınması gerek. Bir tanesi aralara kaçan , Arroyo'nun alley-oop paslarını değerlendiren , atletik bir pivot + bir de hücum opsiyonu fazla P&R'leri iyi , biraz da savunması olan bir beyaz oyuncu.

Bu 2 oyuncu dışında bir de combo guard ile yine çok iyi yerlerde oluruz. Daha Micov gelecek takıma.

Unics Kazan elenirse atletik pivot için D'or Fischer olabilir.

Şu maça bari Gordon'u yetiştirseydik yahu.Ayrıca kısalardan potaya giden adam yok, hücumlarımız çok tıkanıyor.

Delircem ya, bu kadar kötü oynayan takıma ikram ediyoruz, şut dışında olayları yok, hücumda serbest atış bile sokamıyor guardlarımız. 5 dakika bildiğimiz GALATASRAY olsak 5-6 sayı öne fırlayacaz.

Ergin hocayı ilk kez bu kadar ısteksiz gördüm kafasında neler dönüyor acaba.

Valenci kısaları penetre edip içeriyi dağıtıyo ve pas akışını hızlı yaparak boş oyuncuyu buluyo bu şekilde üçlük attılar sürekli.bu penetrelere izin vermemeliyiz.onu geçtim içeri sürekli gömüldüğümüzden dolayı penetre ettikleri zaman dış oyuncuları bomboş kaldığı için rahat üçlük atış buldular.Kızılyıldız maçında marjanovic'e yapmamız gerekeni bu maçta yapıyoruz işin ilginç yanı bu.valencia pota altında uzunlardan hiç sayı bulamadığı için sürekli dış atışlara yoğunlaşıyo.buna muhakkak çözüm üretmemiz lazım.Arroyo da fena sıçıyo bugün onu da belirtelim.hiç giremedi maça.

Şu takım savunma ribaundu almayı ne zaman öğrenecek acaba çok merak ediyorum.hep 2.3. hücum şansı vererek kazanamazsın bi maçı.

Yok abi sinirden kapattım, ya vallahi Partizan bunların 4 gömlek üstü takım ama serbest atış bile atamıyon, kısalar berbat durumda kimse çembere bakmıyor, Arroyo oynamayınca takım komple lesh.

Periyot sonlarini bizden berbat oynayanini tanimiyorum.

Ergin hocayı ilk kez bu kadar ısteksiz gördüm kafasında neler dönüyor acaba.
Koç, oldum olası öyledir zaten. Kafasına koyduğu bir maç varsa öncesinde hangi mac olursa olsun pek kasmaz(Geçen sezon Kuban deplasmanından önce dış sahadaki FB derbisi). Haftaya Laboral macımız tamam mı devam mı gibi birşey muhtemelen koçunda planı o maçtır. Bu maçta böyle bir senaryo bekliyordum.

Erceg 5 numara, Pocius 4 numara oynuyo. Eldekilerle anca bu kadar

En azindan 7 sayidan az yenilin. Hala söylüyorum 1-2 oynayan Penetreci savunmasi ortalama üstü ve iyi defansif atlet uzun olmadigi sürece işimiz zor.

Seri yemek için dogmuşuz. Toz şeker gibi dagiliyoruz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt