EL 15/16 Final | CSKA Moskova 101-96 Fenerbahçe | M.S | 15 Mayıs | Lig TV 3

Kaç yaşındasın kardeş? Sen kaç tane kaybedilmiş final gördün merak ettim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vesely bu akşam kaçırdığı faul atışlarını geliştirmek için bile olsa NBA 'e gitmeli.
Hazır NBA takımları uzunlara saldıracak iken kesinlikle bir takıma kapak atmalı.
Aksi halde sıradan bir uzun olarak avrupada kalır.
Yeteneksiz hidayet ve okurun bile 70 milyon kazandığı yerde vesely çok ekmek yer.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Yeteneksiz Hidayet ve Mehmet Okur biraz iddialı olmuş :)

Nba şartlarına göre öyle sayılırlar.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Önemli olan kimin ne bayrağı koyduğu değil.
feneve kimin koyduğudur...

Önemli olan kimin ne bayrağı koyduğu değil.
feneve kimin koyduğudur...
helal olsun polarcı kardeşim

tekrar hatırlatalım

Animated-Flag-Russia_2.gif

Fb bu sene de şampiyon olamadıysa bir daha hiç olamazlar. Seneye format değişiyor. Takımlar daha çok asılacak. F4'de Maccabi'nin, Real'in, Barça'nın, Pao'nun, Oly'nin olmadığı F4 mü olur ? Kuban, Laboral gibi takımlar F4'e çıktı daha 1-2 sene önce Eurocup oynuyordu bu takımlar :D

Fb bu sene de şampiyon olamadıysa bir daha hiç olamazlar. Seneye format değişiyor. Takımlar daha çok asılacak. F4'de Maccabi'nin, Real'in, Barça'nın, Pao'nun, Oly'nin olmadığı F4 mü olur ? Kuban, Laboral gibi takımlar F4'e çıktı daha 1-2 sene önce Eurocup oynuyordu bu takımlar :D

iyi diyosun da yasin .. normalde f4 te .. REAL .. BARCA ..CSKA zaten banko olur genelde .. reali fener eledi .. barca yı cska nın rakibi eledi .. hani bu sene süpriz oldu bence .. bide eurocup deyip gecmeyelim seneye bizde f4 için adayız açık ara

ahahahahahhaha looserbahçe ahahhahahahahah adamlar final gördüğü zaman hemen dağılıyorlar

Bunlar suçu gene bize atar liseli dinazor masonlar tutmuştur bu hakemleri diye

helal olsun polarcı kardeşim

tekrar hatırlatalım

Animated-Flag-Russia_2.gif

Aynı takımı tuttuğumuzu hatırlatırım renkdaş gönül bağım var uA ile milyon kere söyledimki şu yada bu vesile ile eskisi gibi gidemiyorum maçlara bana bu şekilde hitap etmezsen memnun olurum koymuşlar feneve bir maçı alıyordu salaklar sonra final oynadıklarını hatırlayıp kaybettiler normal maç olsa kazanabilirlerdi ama final olunca babayı aldılar

iyi diyosun da yasin .. normalde f4 te .. REAL .. BARCA ..CSKA zaten banko olur genelde .. reali fener eledi .. barca yı cska nın rakibi eledi .. hani bu sene süpriz oldu bence .. bide eurocup deyip gecmeyelim seneye bizde f4 için adayız açık ara

Dediğim gibi pek asılmadılar. Zaten Yunan takımları ülkelerindeki kriz yüzünden bütçe düşürdüler. Real, Barça zar zor çıktı gruptan. Kuban, Laboral hakkıyla çıktı ona bir şey demiyorum ama feci düştü Avrupa basketbolunun kalitesi. Bir ara NBA'yle aradaki farkı kapatıyorlardı son 2-3 sene iyice fark açıldı. D Ligi'nde bile oynayamayan adamlar geliyor burda kral oluyor.

Bence bunların final depresyonları Bayrağı soktuğumuz maç başladı zaten o yıllardan sonra inanılmaz fark attık bunlara , benim hatırladığım fener bizden üstündü şampiyonluk sayıların da 96 dan sonra en az 10 tane kupa aldık bu ezikler hiçbir finalde başarılı olamadılar şikecileri mala bağlayan sayın souness i da buradan anmış olalım :)

Bence bunların final depresyonları Bayrağı soktuğumuz maç başladı zaten o yıllardan sonra inanılmaz fark attık bunlara , benim hatırladığım fener bizden üstündü şampiyonluk sayıların da 96 dan sonra en az 10 tane kupa aldık bu ezikler hiçbir finalde başarılı olamadılar şikecileri mala bağlayan sayın souness i da buradan anmış olalım :)
sahalarında TR kupası kaldırdık(1996),bayrak diktik,şampiyon olduk.insan istiyo ki GS yeniden böyle güçlü bi takım olsun milanlara falan koysun,fenerden sıkıldım artık.

Geri
Üst Alt