EL 15/16 Final | CSKA Moskova 101-96 Fenerbahçe | M.S | 15 Mayıs | Lig TV 3

Şu kuşlarda 2 oyuncuya imreniyorum . Şu green yerine datome,lasme'nin de yanına udoh olsa ne pota altımız olurdu .

Sent from my iPhone using Tapatalk

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
66YozgatFB - 16.05.2016 00:26[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: Honeycomb:cLink:0874320

Ribaund bile değil topu tokatlamak yetiyordu
frown.gif
aha geldi dddim şampiyonuz dedim adam tipledi topu... :([/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gözümün önünde oldu resmen aldik dedim topu adam tipledi inanamadim ya cok yazik oldu

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:sad::sad::sad::sad:

hines'e ayıp etmişler,do colo liseli gibi oynadı 2. yarı,cska'da en az ücret alanlardan biriymiş hines çok şaşırtıcı,maliyet/performansa göre Avrupa'nın en verimli basketbolcusudur.

Hakem meselesi nedir ve bu Fenerliler neden hakemlerden ağlıyorlar? Hakemler gayet iyiydi, buna ağlıyorlarsa müsabaka sporlarını bıraksınlar. Biz maçı BTSport'tan izledik, ordaki spiker de bişey söylemedi, Türk spiker galiba insanları yönlendirmiş.

Hakem meselesi nedir ve bu Fenerliler neden hakemlerden ağlıyorlar? Hakemler gayet iyiydi, buna ağlıyorlarsa müsabaka sporlarını bıraksınlar. Biz maçı BTSport'tan izledik, ordaki spiker de bişey söylemedi, Türk spiker galiba insanları yönlendirmiş.
Türk spikerlerin tipik huyu sürekli hakem hakem diye ağlamaları işte. Türkiye liginde kör oluyorsun bu tür maçlarda şov yapıyor holigan gibi. Basketten anlamayan kişiler de bu yüzden tepki gösteriyor.

hakem gayet iyiydi demek fazla fanatiklik olur renktaşlar

şimdi tekrarını izliyorum da son çeyrekte de colonun çalınmayan 1 hatalı yürümesi 1 double dribblingi var bir de udoha yaptığı faul ki 4 faulü vardı o zaman

uzatmada sloukasa yapılan faulün çalınmaması da tüy dikmek oldu hakemler adına

he bize ne o ayrı ama hakem iyiydi diyerek realitenin dışına çıkmayalım

Son düzenleme:
Türk spikerlerin tipik huyu sürekli hakem hakem diye ağlamaları işte. Türkiye liginde kör oluyorsun bu tür maçlarda şov yapıyor holigan gibi. Basketten anlamayan kişiler de bu yüzden tepki gösteriyor.

Sanırım öyle bi etki oluyor, demin haberlerde görünce şaşırdım ne diyor bunlar diye. Biz BT Sport/ESPN'de izledik hakem hiç konuşulmadı bile. Konuşulacak bişeyi de yoktu. Yalnız bu tip propagandaların ülke sporuna faydası değil zararı olur, doğru yapıyorum hakeme eleniyorum sanmaya devam eder insanlar.

şimdi tekrarını izliyorum da son çeyrekte de colonun çalınmayan 1 hatalı yürümesi 1 double dribblingi var bir de udoha yaptığı faul ki 4 faulü vardı o zaman

zamanında yaptıkları adaletsizliklerin,şerefsizliklerin bedelini ödüyolar.başka açıklaması yok gibi...

zamanında yaptıkları adaletsizliklerin,şerefsizliklerin bedelini ödüyolar.başka açıklaması yok gibi...

aslında maçın ilk yarısında yaptıkları hıyarlıkların da bedeli oldu bu çevirmek için epey iyi iş yaptılar ama gerek hakem gerekse son topla kaybettiler

neyse bir daha f4 göremezler umarım yeter 2 sene üst üste

şimdi tekrarını izliyorum da son çeyrekte de colonun çalınmayan 1 hatalı yürümesi 1 double dribblingi var bir de udoha yapılan faul

Maçları artık Türk kanallarında izlememeni tavsiye ederim. Stream mtream artık dünyanın her kanalında maç izleyebiliyorsun, maçları milliyetçi spikerlerden dinlemek zorunda kalmıyorsun. Kulak göze ne gördüğünü söylüyor çünkü, bu bilimsel birşey.

Son düzenleme:
Maçları artık Türk kanallarında izlememeni tavsiye ederim. Stream mtream artık dünyanın her kanalında maç izleyebiliyorsun, maçları milliyetçi spikerlerden dinlemek zorunda kalmıyorsun. Kulak göze ne gördüğünü söylüyor çünkü, bu bilimsel birşey. Medya ve propagandada kullanılan birşey.

ben bundan rahatsız olmuyorum ayrıca hatalı hakem kararı olarak nitelendirdiğim pozisyonları da spikerlerin yorumlarına göre dile getirmiyorum

aynı spikerlerin finaldeki takım biz olsak da aynı tepkileri vereceğinden eminim rahatsız olmamamın sebebi de odur

uzatmanın sonunda bitti diye izlemeyi bırakıp tuvalete gitmiştim şimdi son pozisyonu da gördüm hem de colo çizgiye basmış hem teodosic steps yapmış şimdi bunları çalmayıp ardından faul çalan hakeme iyi mi diyelim , pozisyonu da spikerin sesi kısıkken izledim bu arada

edit: de colo çizgiye basmamış şimdi ligtvdeki tekrarda gördüm ama teodosic pivot ayağını oynatmış yani

Son düzenleme:
ben bundan rahatsız olmuyorum ayrıca hatalı hakem kararı olarak nitelendirdiğim pozisyonları da spikerlerin yorumlarına göre dile getirmiyorum

aynı spikerlerin finaldeki takım biz olsak da aynı tepkileri vereceğinden eminim rahatsız olmamamın sebebi de odur

uzatmanın sonunda bitti diye izlemeyi bırakıp tuvalete gitmiştim şimdi son pozisyonu da gördüm hem de colo çizgiye basmış hem teodosic steps yapmış şimdi bunları çalmayıp ardından faul çalan hakeme iyi mi diyelim , pozisyonu da spikerin sesi kısıkken izledim bu arada

O zaman biz görememişiz ben özür dilerim.

Göreceksiniz.. bu Euroleague'i de king Ergin Ataman ile ilk kez kazanan biz olacağız..

Hakemin yönetimi konusunda haklı da Laboral maçında tekniği çalsa zaten final yoktu. Keza serbest atışlarda 24'e 12'ydi hatta üçüncü çeyrekte bir ara 20'ye 2'ydi.

recep ankaralı sayesinde kazandıkları şampiyonlukları unutmadık beter olun

Ben de böyle düşünüyorum.Fena girecek bunlara.Hele Aziz bir giderse asıl o zaman cümbüş.Sanki kulübün tüm malları Aziz'e ipoteklenmiş.
Büyük iskenderin imparatorluğu gibi parçalanırlar aziz giderse, ferguson sonrası manu gibi olurlar, sonrasında bejeke gibi küçülerek büyürler belkimde Adem Çakar :asd:

Ya bunlar alışmış Turkiye deki hakemlere her pozisyona ağlıyorlar.
Basketbolda hakemlerin futbola göre etkisi daha büyük yani hakemler isteseydi maçı buraya kadar getittirmezdi bile fenerin geri dönüş sırasında yaptığı baskılı savunmaya isteseler faul çalabilirlerdi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu sene almadysa fener bi daha asla alamaz tarihlarin en buyuk firsatini kacirdilar.

Geri
Üst Alt