EL 15/16 Final | CSKA Moskova 101-96 Fenerbahçe | M.S | 15 Mayıs | Lig TV 3

Rus bayrağını dalgalandırmayı vatan hainliği görmek saçmalık.
Asıl vatan hainliği sözde Fenerbahçeli Cumhuriyeti diyenler.

Bu yüzden ben bunları Türk takımı olarak saymıyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son pozisyonda ilk baş teodosic steps-ikincide de colo oda stepsmiş büyük hata sonuçta çalsa champ değişirdi,yalnız bogdanovic daha 2 ay önce Türkiye kupası final maçında son saniye 3lüğünü böyle yere topu vurmayıp fazla adımla kupayı kazandırmıştı Murat ağabeyimizin pırıl pırıl hakemlerimize hiçte sesii çıkmayıp olay hemen kapatılıp fenere verdiler kupayı,etme bulma dünyası..

Son düzenleme:
:asd: adam ceza yememiş lan :asd:

Basketball'dan pek anlamam, ama 20 sayı farkı koruyamamak nasıl oluyor futbol tabirinde? 3-0 dan maçı çevirmek gibi mi? 20 sayı çok da az bir fark gibi durmuyor.

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler. Birde Yahya Kemal Beyatlı'nın, Münir Nurettin üstat tarafından bestelenen şiiri var; ''Aheste çek kürekleri mehtap uyanmasın.'' Ne güzel şarkıdır yahu o. Neyse işin özü şu; Fenerbahçe camiası o kadar çok ''ah'' aldı ki, bu ahlar aheste aheste burunlarından fitil fitil geliyor. Kurulu düzen içerisinde pek çok branşta çok can yaktılar. Basketbolda Ülker birleşmesi sonucu elde ettikleri beleş EL lisansı da buna dahil. Lakin halen akıllanmadılar. Hala birilerinin canlarını masa başında yakmaya çalıştıkça başlarına çorap ördüklerinin farkında değiller.

Bu kadar ahın sonu elbette vah olacak. Fenerbahçemizin seri ikinciliklerinin arkasında yatan temel faktör budur. Esasen bir Türk takımının bu şekilde kupayı kaybetmesini istemezdim. Fakat bu şekilde o kadar çok maç kazandılar ki, sap dönüyor keser dönüyor gün geliyor hesap dönüyor. Babek'in ve Javor'un yaşattıklarını siz yıllardır bu ülkede başka renklere gönül veren bir çok insana yaşattınız. Milletin psikolojisini bozdunuz. Hurmaların tırmalaması kanunu keskin bir şaşmazlıkla işler. İşte bunu unuttunuz.

Son düzenleme:
daha kötüsünü yaşayacaklar,her türlü pisliği hakediyo köpek sürüsü

beyler bizde turk telekomla birlesek... formamizi nike yapsin

seneye f4 de cska koyup finalde fenere koyar geceriz. aliriz euroligi esamesi okunmaz artik.

Bunca yıldır Avrupa'da üst düzey maçlar izliyoruz bir kulüp başkanının sahaya girdiğini hiç hatırlamam

Adam ülkeyi her alanda rezil etmeyi başarıyor, sonra diyorlar ki neden Rusları tutuyorsunuz. Lan düşünsene bu herif(Aziz) seni temsil ediyor, hangi tarafı seçersin? :asd22:

hahahhaaha :) kupayı alamayacaklarını biliyordum :) kupada bunlara çakarsak ölmüş bitmiş halimizle bile 2 kupayla hezimete uğratacaz bunları :) iyiki varsın fenev :) sen olmasaydın biz asla 1 numara olamazdık :) :)

ne geceydi ama :)

cok sükür bir sezonu gülerek ve mutlu olarak kapattık. umarım kupada bir aksilik cıkmaz.

fenevvv yine rezil olmayı başardınnn ah aziz vah azizz dillere düştün yine

Seneye f4 istanbuldaymış
Fb şampi diyebiliriz

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Bunca yıldır Avrupa'da üst düzey maçlar izliyoruz bir kulüp başkanının sahaya girdiğini hiç hatırlamam

Adam ülkeyi her alanda rezil etmeyi başarıyor, sonra diyorlar ki neden Rusları tutuyorsunuz. Lan düşünsene bu herif(Aziz) seni temsil ediyor, hangi tarafı seçersin? :asd22:

Empati kurdum şimdi de, ben olsam ben de girerdim sanırım. Futbola, baskete o kadar yatırım yapmışsın, elde var sıfır. Zor bir durum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt