- 20 Haziran 2011
- 57.775
- 63.193
- 4.533
Kamil abi kusmusun ?Üzüldüm kupanın kaçmasına lakin CSKA deyip geçmeleri skandaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kamil abi kusmusun ?Üzüldüm kupanın kaçmasına lakin CSKA deyip geçmeleri skandaldı
şöyle cevap vereyimKamil abi kusmusun ?
Seneye f4 istanbuldaymış
Fb şampi diyebiliriz
SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
sarper sen zeki adamsın nasıl anlamadınNasıl olamazdık?
sarper sen zeki adamsın nasıl anlamadınolay şu bu mallar sayesinde herşeyin ilkini biz yaşıyoruz 3 yıldız 4 yıldız futbolda ilk Avrupa kupası basketboldaki en büyük kupa ezeli rakibinin sahasında kupa kaldırıp çimlerinde yuvarlanma 4 sene üste üste şampiyon olan ilk takım daha araştırsak eminim pek çok ilk daha vardır ! bu kadar bütçe parasal desteğe rağmen fenevin dişe dokunur bir başarısı yok
ülkenin en başarılı 1 numaralı kulübü biz isek bunu da biraz da feneve borçluyuz haklarını yemeyelim
![]()
Bende buna katilmiyorum o zaman kusura kalma reyizDediğini anladım anlamasına da katılmıyorum,biri teşekkür edecekse Fener bize teşekkür etsin,şampiyonluk yarışından daha en başta kopuyoruz.Eğer Fener gibi sonuna kadar kovalasak Fener'in şu an 12-13 şampiyonluğu mu ne vardı.
Bende buna katilmiyorum o zaman kusura kalma reyiz