Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.180
- 25.768
- 2.808
suriye ordusu öso yu vurmuş,bizim ordu topçu atışıyla suriye ordusunu vurmuş,ruslarda bizim askerlerin olduğu binayı vurmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
fukaralıktan şehidin babasının yeleği gömleği aynı. ama ülke gündemi BAŞKANLIK
VALLAHİ FELAKET HESAP SORACAZ SİZLERDEN!
Yazık.Yikanip tekrar giymis olamazli ?
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Yorumsuz.Yikanip tekrar giymis olamazli ?
Yazik? Sonraki yorumumu gormedin ellammmmmmm?Yazık.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hadi kötü bir espri yaptin bari sus bir daha cevap vermeAdami taniyormusun biliyormusun ? Bence senin yazdigin yaziyi adam gorse utanir... Ben bu yuzden cevap verdim yoksa gerisine katiliyorum yazdiklarinin...
arka bahce mi?Arkadaslar Turk ordusu Suriyede Suriyeliler icin savasmiyor... RTE nefretiniz koreltmesin, vatan sevginizin onune gecmesin...
Suriye bizim arka bahcemiz ve bu savasin ulkemize (evimizin icine) sicramamasi icin arka bahcemizde durdurmamiz lagzim... 18-45 yas arasi erkek Suriyelilere bencede oturum moturum verilmemesi lagzim ve cepheye yollanmalari lagzim ancak bizim orada Suriyeliler icin oldugumuzu dusunen/soyleyen NET ard niyetlidir... Kilise bomba duser devlet nerde diye aglarlar, Suriyeye gireriz bu seferde ne isimiz var Suriyede diye aglarlar... Biraz tutarli olsalar diyecegimde adamlarin niyeti baska...
Sehitler icin hepimiz uzuluyoruz ama savasta herzaman bir bedel odenir... Aileleri sevdiklerine Allah guc kuvvet versin sabir versin ama sehitlikten ote mertebede yok, keske bizede olum sehitlikle gelse...
hadi kötü bir espri yaptin bari sus bir daha cevap verme
O zaman ulkene bomba fuze dusunce aglamayacaksin...arka bahce mi?
sinirini güvene alirsin, hic bir taraf ile is yapmassin, ic güvenligini dogru düzgün saglarsin ama kim kimin kucaginda belli olmayan bir yere girmek en hafif degimi ile aptalliktir
ülkeme bomba düsmesine sebeb olanlar ile askerlerimizi cehennemin icine atanlar ayni kisilerO zaman ulkene bomba fuze dusunce aglamayacaksin...