El Bab'da Askerlerimize Saldırı: 5 Askerimiz Şehit Oldu

Peki ABD Rusya enayi mi onlar diyor mudur biz neden suriye deyiz ıraktayız diye.
Kendi toprağımızda bekleyerek ülkenin güvenliğini sağlayamazsın

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zaten orada ki bu oyunu yazip oynatan bu yazdigin ve yazdigim iki ülke
Benim fikrim bu, uyguladiklari yanlis politika yüzünden ordumuzu cehenneme gönderdiler

suriye ordusu da el bab a 2 km mesafede.adamlarla karşı karşıya kaldığında adamlar ''benim topraklarımdan çık'' dediğinde ne diyecekin? 8 ayda el bab gibi küçücük bir yeri alamamışken onun 10 kat büyüklüğündeki raqqa'ya operasyona bu kadar gönüllü olmak resmen delilik ve enayiliktir.elin conisinin paralı askeri mi olacağız?sınırını güvene almak istiyorsan o ülkenin hükumetiyle iş birliği yapacaksın it sürüsü ösocularla değil.

anlamıyolar işte sonra da hakaret etme diyolar

Ben olmadigini düsünüyorum ve kesin sonucunda degismeyecegini düsünüyorum.
Olan Sehitlerimize olmus olacak.
Saydigin gücler, özellikle ABD ve Rusya sana söz hakki mi verecek saniyorsun?
Nedense Rusya kimseye sormadan Suriye icin Anayasa yaziyor mesela. Yada nedense bir tek rus askeri bile ölmüyor suriyede.
Evet bize bayaga bir söz hakki veriyorlar dogru, biz daha amerikanin malum yerini yalayan irakta bile askerimizi tutamiyoruz.
Rusyanin ucagini indirdik adamlar tek kursun sIkmadan ebemizi aglattilar ebemizi
Ebemizimi aglattilar? Turist yollamamak Îlemi veya sebze almayarakmi? Anlamadim, bi aciklarsan sevinirim...

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Ebemizimi aglattilar? Turist yollamamak Îlemi veya sebze almayarakmi? Anlamadim, bi aciklarsan sevinirim...

Senin sadece Turist olarak baktigin konudan bir sürü insan ekmek yiyor.
Git bakalim Güneye orda calisan insanlara sor ne durumdalar
1200 kisilik otel 300 kisiyi agirliyordu normalde 900-1000 kisiyi agirlamasi gerektigi bir dönemde.
Bazi oteller hic acip calismadilar bile, bir sürü insan ya isten cikarildi yada misafir sayisi asiri derecede düstügü icin 12 saat asgari ücrete calisan adam isinden oldu.
Git sor bakalim o Ihracat yapanlara, ihracati yapan adamlara mahsülünü satan ciftciye ne durumdalar
Bunlar hep yanlis politikanin ürünü, bir sürü isci, ciftci, aileleleri, olan bütün bu kesime oluyor askere polise oluyor.
Onun disinda adamlardan resmen özür diledik, hakliyiz dedik ama özür diledik, hic bosuna öyle resmi olarak özür dilenmedi falan deme.
Neyin nasil oldugu belli.
Ayrica sen yanlis politikalar yüzünden yürütülmek zorunda kalinan firat kalkani operasyonunu, yanlis politikalari uygulayanlar kendi ceplerinden mi ödüyor saniyorsun?
Milletin cebinden ödeniyor bayim milletin!
siz pipiniz elinizde oturdugunuz yerden vatan millet sakarya diye bunlara sebeb olanlarin gazi ile böyle fikirler yazmaya devam edin nede olsa hersey tozpembe

Son düzenleme:
Git sor bakalim o Ihracat yapanlara, ihracati yapan adamlara mahsülünü satan ciftciye ne durumdalar
Onun disinda adamlardan resmen özür diledik, hakliyiz dedik ama özür diledik, hic bosuna öyle resmi olarak özür dilenmedi falan deme.

küflü makarnadan beyni sulanmışlar anlamaz kardeş.dün emri ben verdim beeeennn diyenler ne oldu da putin abi elini ayağını öpeyim affet bizi fetöcüler vurmuş uçağı kıvamına geldi.

Hiç işte r'daş saçmalıyorlar... Doğrudan döviz girdisi sağlayan turizm hiç önemli değil, cari açığa falan da hiç etkisi yok zaten tamamen önemsiz yani. Sebze örneği vererek tam anlamıyla köşeye sıkıştırmışsın :hat: oysa yüksek teknoloji mallarımıza ambargo koyamadılar, neden ? Çünkü alternatifi yok. Sıkıyoduysa ürettiğimiz yüksek teknoloji çip'lere ambargo uygulasalardı, yemedi tabi...

Bir kaç gün önce "biz PKKyi terör örgütü olarak görmüyoruz" dediler, şimdi de "kazayla" askerlerimizi vurdular.

Sonumuz hayırlı olsun

Bir kaç gün önce "biz PKKyi terör örgütü olarak görmüyoruz" dediler, şimdi de "kazayla" askerlerimizi vurdular.

Sonumuz hayırlı olsun
Neyse degistirelim fazla ileri gitmeyelim
Böyle ülkeler oldukca kürt devleti kurulamaz falan bunu benim külahima anlatsinlar

Son düzenleme:
1200 kisilik otel 300 kisiyi agirliyordu normalde 900-1000 kisiyi agirlamasi gerektigi bir dönemde.
Bazi oteller hic acip calismadilar bile, bir sürü insan ya isten cikarildi yada misafir sayisi asiri derecede düstügü icin 12 saat asgari ücrete calisan adam isinden oldu.
Bunlar hep yanlis politikanin ürünü, bir sürü isci, ciftci, aileleleri, olan bütün bu kesime oluyor askere polise oluyor.
Ayrica sen yanlis politikalar yüzünden yürütülmek zorunda kalinan firat kalkani operasyonunu, yanlis politikalari uygulayanlar kendi ceplerinden mi ödüyor saniyorsun?
Milletin cebinden ödeniyor bayim milletin!
siz pipiniz elinizde oturdugunuz yerden vatan millet sakarya diye bunlara sebeb olanlarin gazi ile böyle fikirler yazmaya devam edin nede olsa hersey tozpembe
Senin eben issizlik maasinin oldu halde bu kadar kolaymi agliyor?

"İşten çıkmadan önceki 120 gün prim ödeyip çalışmak da gerekiyor. Bununla birlikte son 3 yıl içinde en az 600 gün süreyle işsizlik sigortası primi Ödemiş olmak. Yani sigortalı olarak çalışmış olma şartı da var".

Benim ebem 'tezek' bile yakariz yemisim gazini diyor... Ebeler arasinda fark var demek ;)

Bu arada senin deyiminle Rusyanin ebesine birsey olmadimi yani?
Krizde olan bi ulkede domatesin kilosu 10 lirayi gectiydi hey gidi yavrum hey... Onlar bile senin eben kadar aglamamistir herhalde ;)

Not: Ozurmu diledik? Pilotun ailesine bassagligi diledik Rusyanin kendisinden olay Île alakali ozur dilemedik...

Son düzenleme:
Senin eben issizlik maasinin oldu halde bu kadar kolaymi agliyor?

"İşten çıkmadan önceki 120 gün prim ödeyip çalışmak da gerekiyor. Bununla birlikte son 3 yıl içinde en az 600 gün süreyle işsizlik sigortası primi Ödemiş olmak. Yani sigortalı olarak çalışmış olma şartı da var".

Benim ebem 'tezek' bile yakariz yemisim gazini diyor... Ebeler arasinda fark var demek ;)

Bu arada senin deyiminle Rusyanin ebesine birsey olmadimi yani?
Krizde olan bi ulkede domatesin kilosu 10 lirayi gectiydi hey gidi yavrum hey... Onlar bile senin eben kadar aglamamistir herhalde ;)

Not: Ozurmu diledik? Pilotun ailesine bassagligi diledik Rusyanin kendisinden olay Île alakali ozur dilemedik...

Dogru kardesim her noktada haklisin böyle devam edin
bir laf vardir karsindaki insana sabaha kadar ne anlatirsan anlat karsinda ki insan anlamak istedigini anlar
adam bana alti ay ödenen issizlik parasindan bahsediyor, düsün sezonluk calisan isciler hakkinda issizlik parasindan bahsediyor, rusyanin durumundan bahsediyor ki bana ne rusyanin durumdan.
Hey Allahim sen ülkemizi, askerlerimizi herseye ragmen koru.

Son düzenleme:
küflü makarnadan beyni sulanmışlar anlamaz kardeş.dün emri ben verdim beeeennn diyenler ne oldu da putin abi elini ayağını öpeyim affet bizi fetöcüler vurmuş uçağı kıvamına geldi.
d1e1ba0211b09793a339ae88c53625a4.jpg

6abfcca1b9b3f8a0600eae126872b76e.jpg

90 yildir magaradaydin ellammmm

Hiç işte r'daş saçmalıyorlar... Doğrudan döviz girdisi sağlayan turizm hiç önemli değil, cari açığa falan da hiç etkisi yok zaten tamamen önemsiz yani. Sebze örneği vererek tam anlamıyla köşeye sıkıştırmışsın :hat: oysa yüksek teknoloji mallarımıza ambargo koyamadılar, neden ? Çünkü alternatifi yok. Sıkıyoduysa ürettiğimiz yüksek teknoloji çip'lere ambargo uygulasalardı, yemedi tabi...
e1dcc87b51b0183ffcfbd74cdc47b6c2.jpg

Demek ostiyorumda olmuyor iste :hat:

d1e1ba0211b09793a339ae88c53625a4.jpg

6abfcca1b9b3f8a0600eae126872b76e.jpg

90 yildir magaradaydin ellammmm

su resmini gönderdigin adam en azindan Ayseyi tatile yurttaslarimizi zulümden kurtarmak icin cikardi gereken ne varsa yapmadan da geri cekmedi.
Öyle emri ben verdim, vurduk yine vururuz, ondan sonra putine mektuplar falan.

su resmini gönderdigin adam en azindan Ayseyi tatile yurttaslarimizi zulümden kurtarmak icin cikardi gereken ne varsa yapmadan da geri cekmedi.
Öyle emri ben verdim, vurduk yine vururuz, ondan sonra putine mektuplar falan.
O mu cikardi Erbakanmi ? Orasida bi muamma

Geri
Üst Alt