El Bab'da Askerlerimize Saldırı: 5 Askerimiz Şehit Oldu

Bizim sınıra kadar olan olaylara tepkisiz kalalım adamlar Suriye'nin kuzeyinde kürt devletini kursun seyredelim ozaman ondan sonra sıra bize gelmeyecek mi sanıyorsunuz? Suriye politikamız çok yanlıştı ama Fırat Kalkanı harekatına laf etmek asıl aptallıktır

Bizim sınıra kadar olan olaylara tepkisiz kalalım adamlar Suriye'nin kuzeyinde kürt devletini kursun seyredelim ozaman ondan sonra sıra bize gelmeyecek mi sanıyorsunuz? Suriye politikamız çok yanlıştı ama Fırat Kalkanı harekatına laf etmek asıl aptallıktır
iste bak kendin yazmissin yanlis politika bunun sonucu suriyeye girmek zorunda kalmak
Sende simdi suriyeye girdik diye bu dediklerinin olmayacagina inaniyorsun
O kürt devletini öylede kuracaklar böylede basimizda daha adalarina sahip cikamayanlar oldukca
Evet öyle bir aptallik ki beser beser geliyor sehitler masallah

iste bak kendin yazmissin yanlis politika bunun sonucu suriyeye girmek zorunda kalmak
Evet öyle bir aptallik ki beser beser geliyor sehitler masallah
Yanlışlardan dönülmeye başlandı ama asıl hedefleri zaten Suriye'nin kuzeyinde bi kürt devleti kurmaktı buna sessiz kalmak Türkiyeyi bölünmeye götürür

Yanlışlardan dönülmeye başlandı ama asıl hedefleri zaten Suriye'nin kuzeyinde bi kürt devleti kurmaktı buna sessiz kalmak Türkiyeyi bölünmeye götürür
ben su ana kadar hic bir dogru göremiyorum
Daha ordu suriyeye neden girdi, bize ne getirisi var o bile belli degil.
Su anda tek olan ordumuz kimin kim ile savastigi bile belli olmayan bir yerde olmazi
Ne ülke icinde ki saldirilarda azalma var nede operasyonun simdiye kadar ortaya cikmis bir getirisi
Ve bu fikrimde sabitim o kürt devletini öylede böylede gözümüzün icine soka soka kuracaklar

ülkeme bomba düsmesine sebeb olanlar ile askerlerimizi cehennemin icine atanlar ayni kisiler
ülkeye bomba düsünce tabiki ben aglayacagim, ben vatandasim insanim ama bunun olmamasi icin yapilmasi gerekenleri bir önceki mesajda attim
Ne zamandir ordumuz Suriyede o kadar faydali oldu ki ondan sonra Ülkede hic bisey olmadi Masallah
Öyle saraylarda oturup forumda bol keseden atmak kolay hepimiz icin o cehennemin icinde ki askerleri onlarin ailesini anlamamiz imkansiz o yüzden tayyipmis arka bahceymis gec bunlari
Sen önce bilimum terör örgütlerini destekle hic alakasiz bir sekilde Esadi devirmek icin ondan sonra ülkeye bomba düsüyor suriyeye girmemiz gerekiyor hadi lan ordan
Bu dünyada olmasada ahirette bunlarin hesabini veremeyecekler
1419d51bdc922dc624bbe9e6375a453a.jpg

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Iste benim demek istedigimde bu ama artik Ardniyet ariyorum boylelerinde...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Iste benim demek istedigimde bu ama artik Ardniyet ariyorum boylelerinde... Bu kadar geri zekali ve kor olunmaz

Bayım ben kendi fikrimi kendi düşüncemi yazdım sana göre geri zekalı olabilirim bana göre benim doğrularım bu

Benim doğrum benim açımdan gayet basit cehennem olan, kim kimin kucağında belli olmayan ve şu ana kadar bize getirisinin ne olduğu bile belli olmayan bir savaşa girdik, ve devamlı şehit veriyoruz.

Bunun ve ülkemizde yaşanan olayların suçlusuda Esad'ı devirmek için terör örgütlerine destek verenlerdir.

Vatandaşa art niyetli suçlaması yapacağınıza önce vatandaşın can güvenliğini sağlayamayıp uyguladıkları yanlış politikalar yüzünden askerimizi cehennemin ortasına gönderenlerden hesap sorma cesaretini gösterin de belki ondan sonra böyle yav he he gibi içi boş, geri zekalı gibi hakaretler yazan art niyetli olmakla itham edenlere verilecek başka cevaplarım olur

bunu yapmadıkça yok kürt devleti, yok arka bahçe, yok Tayyip bunları sallamak saraylardan ve oturduğumuz yerden çok kolay

Nede olsa ateş düştüğü yeri yakıyor, savunduğunuz adamlar suyu biten tulumbanın suyunu doldurmaya devam ediyorlar

Son düzenleme:
herifteki genişliğe bak tabi ki şehitler olabilirmiş.tabi ölen senin ağabeyin-kardeşin değil söylemesi kolay.zamanında sınırını esad'ı devirsin diye bu teröristlere açıp silah yardımı yapmasaydın şimdiye böyle sorunun olmazdı.

herifteki genişliğe bak tabi ki şehitler olabilirmiş.tabi ölen senin ağabeyin-kardeşin değil söylemesi kolay.zamanında sınırını esad'ı devirsin diye bu teröristlere açıp silah yardımı yapmasaydın şimdiye böyle sorunun olmazdı.
Benim hem halamin oglu hem de dayimin oglu Bab operasyonunda suan ;)
Haberleri sizin gibi sozcuden, halktv den veya nebilim a haberden almiyorum ;)

Umarim ikisinede bisey olmaz ama saydigin haber kaynaklarinin bu konu ile ne alakasi var?
Terör örgütlerine siniri acan bu haber kaynaklarimiydi? Esadi devirmek icin Terör örgütlerine destek olan bu haber kaynaklarimiydi? Afedersin ama Ülkedeki terör olaylari bu haber kaynaklarinin uyguladiklari yanlis politika yüzünden mi oldu? Verebileceginiz bir cevap kalmayinca yav he he, sizin okudugunuz izlediginiz gazeteler kanallar zaten belli gibi sacma sapan ithamlar

Geldin fikrini ortaya koydun eyvallah senin düsüncendir, buna bazilarimiz kendi fikrimizce cevap verdik, söylenebilecekler söylendi ama senin derdin olayi ici bos mesajlar, ithamlar, ve hakaret ile devam ettirmek.

Karsida ki insanin fikrine saygu duymayi ögrenin be kardesim.

Eee bende sana simdi senin izledigin kanallar okudugun gazeteler referandumda hayir diyecekleri terörist vatan haini ilan edenlerin emrinde desem ne olur? Bunu böyle mi devam ettirelim? Nereye varicaz böyle yaparak cok merak ediyorum.

Son düzenleme:

benimde teyzemin oğlu ile bacanağın yeğeni orada.ayrıca a haber gibi haberciliğin 1 numaralı adresine iftira atmanı kınıyorum.

Bayım ben kendi fikrimi kendi düşüncemi yazdım sana göre geri zekalı olabilirim bana göre benim doğrularım bu

Benim doğrum benim açımdan gayet basit cehennem olan, kim kimin kucağında belli olmayan ve şu ana kadar bize getirisinin ne olduğu bile belli olmayan bir savaşa girdik, ve devamlı şehit veriyoruz.

Bunun ve ülkemizde yaşanan olayların suçlusuda Esad'ı devirmek için terör örgütlerine destek verenlerdir.

Vatandaşa art niyetli suçlaması yapacağınıza önce vatandaşın can güvenliğini sağlayamayıp uyguladıkları yanlış politikalar yüzünden askerimizi cehennemin ortasına gönderenlerden hesap sorma cesaretini gösterin de belki ondan sonra böyle yav he he gibi içi boş, geri zekalı gibi hakaretler yazan art niyetli olmakla itham edenlere verilecek başka cevaplarım olur

bunu yapmadıkça yok kürt devleti, yok arka bahçe, yok Tayyip bunları sallamak saraylardan ve oturduğumuz yerden çok kolay

Nede olsa ateş düştüğü yeri yakıyor, savunduğunuz adamlar suyu biten tulumbanın suyunu doldurmaya devam ediyorlar
Girmeden once kilise dusen roketler fuzeler vesaireyi yok sayalim yani? Kac yil siktik disimizi... 2. Dunya savasindan sonraki kurulan dunya duzeni artik catirdiyor... Yeni kurulan dunya duzeninde yerimizi guclu bi sekilde almazsak (guc dengeleri batidan doguya kayiyor) bir kac yil sonra onumuze tepsiyi koyarlar ve asil o zaman gikini cikaramazsin... 1 - 2 adim ileriyi dusun... Adamlar 50 - 100 hatta 1000 yillik plan kuruyor biz uysal koyun gibi hersey evet diyelim oylemi?

Eger biz arka bahcemizde engellemeye baslamazsak olaylari gun gelir salonumuze, yatak odamiza sicrar...

Getirisi yok diyorsun... Taaa okyanus otesinden Abd icin getirisi var, Iran, Ingiltere, Fransa, Rusya hatta Avustralya icin getirisi varda bize yok oylemi?

Girmeden once kilise dusen roketler fuzeler vesaireyi yok sayalim yani? Kac yil siktik disimizi... 2. Dunya savasindan sonraki kurulan dunya duzeni artik catirdiyor... Yeni kurulan dunya duzeninde yerimizi guclu bi sekilde almazsak (guc dengeleri batidan doguya kayiyor) bir kac yil sonra onumuze tepsiyi koyarlar ve asil o zaman gikini cikaramazsin... 1 - 2 adim ileriyi dusun... Adamlar 50 - 100 hatta 1000 yillik plan kuruyor biz uysal koyun gibi hersey evet diyelim oylemi?

Eger biz arka bahcemizde engellemeye baslamazsak olaylari gun gelir salonumuze, yatak odamiza sicrar...

Getirisi yok diyorsun... Taaa okyanus otesinden Abd icin getirisi var, Iran, Ingiltere, Fransa, Rusya hatta Avustralya icin getirisi varda bize yok oylemi?

Ben olmadigini düsünüyorum ve kesin sonucunda degismeyecegini düsünüyorum.
Olan Sehitlerimize olmus olacak.
Saydigin gücler, özellikle ABD ve Rusya sana söz hakki mi verecek saniyorsun?
Nedense Rusya kimseye sormadan Suriye icin Anayasa yaziyor mesela. Yada nedense bir tek rus askeri bile ölmüyor suriyede.
Evet bize bayaga bir söz hakki veriyorlar dogru, biz daha amerikanin malum yerini yalayan irakta bile askerimizi tutamiyoruz.
Rusyanin ucagini indirdik adamlar tek kursun sIkmadan ebemizi aglattilar ebemizi

ulan fıratın dogusu upuzun kürt koridoru o koridorun acılmasında bizimkilerinde katkısı var o zaman niye konusmuyodunuz yakında bizi rakkaya sokacaklar o zaman da diyin sınırın güvenligini koruyoruz da görelim neymiş sınır güvenliğiymiş ya he he

Son düzenleme:
Ben olmadigini düsünüyorum ve kesin sonucunda degismeyecegini düsünüyorum.
Olan Sehitlerimize olmus olacak.
Saydigin gücler, özellikle ABD ve Rusya sana söz hakki mi verecek saniyorsun?
Nedense Rusya kimseye sormadan Suriye icin Anayasa yaziyor mesela. Yada nedense bir tek rus askeri bile ölmüyor suriyede.
Evet bize bayaga bir söz hakki veriyorlar dogru, biz daha amerikanin malum yerini yalayan irakta bile askerimizi tutamiyoruz.
Rusyanin ucagini indirdik adamlar tek kursun sIkmadan ebemizi aglattilar ebemizi
Peki ABD Rusya enayi mi onlar diyor mudur biz neden suriye deyiz ıraktayız diye.
Kendi toprağımızda bekleyerek ülkenin güvenliğini sağlayamazsın

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki ABD Rusya enayi mi onlar diyor mudur biz neden suriye deyiz ıraktayız diye.
Kendi toprağımızda bekleyerek ülkenin güvenliğini sağlayamazsın

rakkaya girince sağlarsın evet cok doğru rakka da bizim sınırda sendeki zeka da müthişmiş emperyaller bize bırakcak elbabı falan sanıyosundur

Son düzenleme:
rakkaya girince sağlarsın evet cok doğru rakka da bizim sınırda sendeki zeka da müthişmiş emperyaller bize bırakcak elbabı falan sanıyosundur
Şimdi hakaret vari konuşma.
Sen kaybetmişsin zaten emperyaller bize bırakır felan diye El-Bab'ı o zaman ülkene girince de ya zaten bu emperyalist ülkeler Ankara'yı İstanbul'u bize bırakmaz mı diyeceksin.
Ve seni uyaryorum kimin zeki oldğunu kimin aptal olduğunu bilemezsin insanların zekasıyla dalga geçme seninle aynı fikirde olmayan insan aptaldır diye düşünmen yanlıştır

suriye ordusu da el bab a 2 km mesafede.adamlarla karşı karşıya kaldığında adamlar ''benim topraklarımdan çık'' dediğinde ne diyecekin? 8 ayda el bab gibi küçücük bir yeri alamamışken onun 10 kat büyüklüğündeki raqqa'ya operasyona bu kadar gönüllü olmak resmen delilik ve enayiliktir.elin conisinin paralı askeri mi olacağız?sınırını güvene almak istiyorsan o ülkenin hükumetiyle iş birliği yapacaksın it sürüsü ösocularla değil.

Geri
Üst Alt