Bayım ben kendi fikrimi kendi düşüncemi yazdım sana göre geri zekalı olabilirim bana göre benim doğrularım bu
Benim doğrum benim açımdan gayet basit cehennem olan, kim kimin kucağında belli olmayan ve şu ana kadar bize getirisinin ne olduğu bile belli olmayan bir savaşa girdik, ve devamlı şehit veriyoruz.
Bunun ve ülkemizde yaşanan olayların suçlusuda Esad'ı devirmek için terör örgütlerine destek verenlerdir.
Vatandaşa art niyetli suçlaması yapacağınıza önce vatandaşın can güvenliğini sağlayamayıp uyguladıkları yanlış politikalar yüzünden askerimizi cehennemin ortasına gönderenlerden hesap sorma cesaretini gösterin de belki ondan sonra böyle yav he he gibi içi boş, geri zekalı gibi hakaretler yazan art niyetli olmakla itham edenlere verilecek başka cevaplarım olur
bunu yapmadıkça yok kürt devleti, yok arka bahçe, yok Tayyip bunları sallamak saraylardan ve oturduğumuz yerden çok kolay
Nede olsa ateş düştüğü yeri yakıyor, savunduğunuz adamlar suyu biten tulumbanın suyunu doldurmaya devam ediyorlar