Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

Ben Uefa'da ki bu turu geçmeden transfer beklemiyorum açıkçası!

Ama ofansif anlamda mı yoksa defansif anlamda mı iyi?

Tabiki full defansif anlamda bakarsan illa ki onlar bir adım öndedirler ama ofansif anmalda onlar Elano'nun eline su bile dökemezler. Hali hazırda bize hucumu defansından daha iyi olan ve defans yapmasınıda bilen bir orta saha lazım.

Bknz : Elano

haberler ingiltere kaynaklıysa ilgilendiğimiz futbolcunu menajeri sızdırmıs olamaz mı ?

İşin ucunda Haldun Üstünel gibi bu işin piri var o yüzden meraklanacak birşey yok.

Bu saatten sonra Elano'dan aşağısı kesmez millet coştu baksana. :)

Elano harika bir oyuncu bende isterim ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum maliyetli bir oyuncu çünkü sponsor firmaların desteğiyle 7.5 milyon € ödenir mi neden olmasın Keita olayı gibi olabilir,3'ünü kulüp öder,geri kalan kısmı ülker öder seneye de formanın her yerinde ülker yazar olur biter!

Tabiki full defansif anlamda bakarsan illa ki onlar bir adım öndedirler ama ofansif anmalda onlar Elano'nun eline su bile dökemezler. Hali hazırda bize hucumu defansından daha iyi olan ve defans yapmasınıda bilen bir orta saha lazım.

Bknz : Elano

Hadi hayırlısı.Fakat ortada dolaşan rakamlar pek bize uygun bir futbolcuymuş gibi durmuyor;)

Ya BBC öyle bir haber gecse nete coktan düserdi . Birileri canı sıkılıyor atraksiyon olsun diye o uA'daki abi Allah bilir fenerlidir .

Bi arkadaşımda Kanalturk'de alt yazı geçti 7.5 milyon pounda anlaşmışız diyor elano ile...!!! ne kadar yalan ne kadar doğru bilemem

Beyler ben açıkcası Keirrison un Benfica ya kiralanmasına çok üzüldüm!Sadece Baros la geçmez bir sezon,Baros ne kadar gönlümüzde taht kurmuş olsada!Bence bize forvet te lazım;)

Bi arkadaşımda Kanalturk'de alt yazı geçti 7.5 milyon pounda anlaşmışız diyor elano ile...!!! ne kadar yalan ne kadar doğru bilemem

7.5 milyon pound:2aloh1:Yaklaşık 15 milyon dolar:DOlacak iş değil!Kiralanır bu adam en fazla olcağı bu;)

Elano'yu 15 M euroya bırakırlar mı rakı masasında bile o fiyata gitmez o adam ya neden bahsediyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt