Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Elano Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun...

Gümbür Gümbür geliyoruz.... Haldun abi öpücem seni... Tebrikler Haldun Üstünel e...

-------------Leo Franco------------

Uğur-------Servet---Emre------Hakan

----------------Topal-----------------

--------Linderoth-----Elano----------

Keita---------------------------Arda

-------------Baros------------------
Çok güzel bir kadro..Yanlız bu takıma defans oyuncusu şart..Defansdaki adamlara bakın ilerideki adamlar bakın;)

YUH diyorum..

Elano lan bu .. vay anasını.. vay canına.. yok artık..

ne kaldı başka..

Forza ve Antu çıldırdı.

Artık bu kadroya iyi bir defans oyuncusu şart !!

bencede şart şöyle defansın her bölgesinde oynayabilen bir coloccini muhteşem olur:D hadi haldun baba yap bi güzellik daha noktayı koyalım!!!

Hakikaten lazım bir Coloccini, gelsin 2. çocuğumun adını Haldun koyabilirim. İlkine koyamam onun adı belli.

Elano orta sahanın her yerinde oynayabilen bir oyuncu. Forvet arkası, sağ ve sol. Hatta forvet bile oynayabiliyor.

Galatasaray’ın oyun versiyonlarını ve kadro derinliğini inanılmaz artıran bir transfer oldu bu. Mesela şimdi Linderoth’u rahatlıkla sağ bek pozisyonuna atabilir Rijkaard, ya da Arda Turan’ı sola. Veya Keita’yı merkez forvete, Kewell’u da sağ kanada. (Ve bunları bir maç içinde yapabilir, iki oyuncu değişikliğiyle. Müthiş bir zenginlik bu ve seçme şansı.)

Melih abiden alıntı.

Forza'da ''koşan,mücadele eden ve 10 numara özelliğine sahip.yani bizim aradığımız 10.5 numara.'' gibi birşey vardı.:d

şu anda yeni kalktım,içime doğmuş gibi bilgisayarı açtım ve elano haberini gördüm...Sevinçten ağlıyorum! Vallahi gözümden yaş geldi.. Teşekkürler Haldun Üstünel!! Teşekkürler herkese!!!

Birşey sorucam, üşengeçliğimden araştırmadım. Elano hangi ayağını ya da ayaklarını kullanıyor?

Abdullah TAŞAN' Alıntı:
Koray Sarıoğlu' Alıntı:

Milan istiyor diye haberler vardı ama bize gelirse söz hem fanatik hem habertürk gazetesini bir seferlik alacam:D

Ooo bu katkıyı görseler, bu transfere sponsor olurlardı kesin.:)

Elano ile ilgili duyumlar ayyuka çıktı, hadi bakalım. :) Çok başarılı bir transfer olur.

2 gün önceki mesajım bu. Bu arada Koray; sözleri tutma zamanı... :):p:D

2008_07_22_galatasaray_idman_haldun_ustunel.JPG
nazar.jpg

oo Elano harbiden baba transfer.Elano'da konfederasyon kupasında oynamıştı Santos'la birlikte.Hayırlı olsun sizin için.Benim içinde .................... :o

Helal be Haldun, helal be 007.

2 sene önce bir Brezilya maçı izlerken demiştim ki ''ulan keşke böyle bir futbolcumuz olsa...''

2 sene sonra bugün, artık Elano bizde !

Bence Kewell yedek kalacak.Yoksa Arda-keita-elano-kewell bunlardan biri yedek kalmali o da keweldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt