Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Cevap: Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Keita'yı da harcadıysanız gidiniz bir yerlerde tenis falan izleyiniz.

Keita bizim isteksiz oyuncularımıza ders olacak maçlar çıkardı bazen,gol attı,asist yaptı inkar edemem .Ama işleyen bir takımda eksikleri göze batacaktır.Eminim buna.Ben bunu şimdiden gördüm.Hatta hep bir ağızdan Keita'nın gitmesini isteyeceğimiz günler gelecek.Göreceksiniz,yakındır.

Yok o Günler gelmezde.. Seninde Keita Konusunda Bizler gibi Onu çok seveceğin ve Benimsiyeceğin ve gitmesini hiç istemiyeceğin günler gelecek yakındır.:)

Daha çok bilet keser bu medya...

Yarınki manşeti;

Arda-Sabri el ele,hep beraber Liverpool'a

Galatasaray yönetimi ani bir toplantı daha yaptı ve Arda ile Sabri'nin Liverpool'a satışına....

gülüp geçiniz bu haberlere sanki oyuncu göndermekle işler düzelecek hani istikrar için sabır şart diyorduk ne oldu birden !!

Volkan Şen'i yakında Messi'yle falan kıyaslarsınız :D

Allah aşkına bi git arkadaşım Volkan Şen'i Keita'dan iyi oyuncu yaptın sana göre Balon Sercan'da Baros'tan Jo'dan daha iyidir.

Eleştirme seviyen yerlerde.Yazık sana.Keitalar.....

Lyon'dan tabiri caize küfredilerek yollanan,maç seçen,pas atmayan,bencil,olduğu yerde boşuna 2-3 adam geçen adam iyi oynayan bir takımda küfredilerek yollanır bu takımdan.Tamam bu sene bize çok şeyler kattı.Ruhsuzlarımıza mücadele örneği sergiledi bazı maçlarda,goler attı ama,dinleyin yazılarımı okumadan karşıma gelmeyin.İyi bir kadroda iyi bir sistemde Keita takımdan ilk gönderilecek kişi olur.

Ben size Keita'nın neden gönderilmesi gerektiğini de yazdım ama her zamanki gibi okumadan yorumlayan 18 yaş altı çocuklar bir cümle üzerinden yüklenmeye başladınız.

Diyorum ki Sağlam bir Gio,Keita'dan çok daha işe yarar sağ'da.Keita'yı da satar onun yerine 1-2 tane sağlam orta saha alırız diyorum.Dünya kupasından sonra Keita değerlenir iyi paraya satarız diyorum.Malum paramız yok.Volkan bile gelebilir dedim.Zira Keita kadar bencil,sorumsuz değil.İyi bir alternatif olacaktır dedim.

Bekleyin görün Keita bu takımdan küfredile küfredile gidecek.Dediğimi unutmayın.Keitacı,zenci sever Ahmet'e de bütün laflarını yedireceğim.

Yok ya Keita gidecekmişmiş bak bak bak :asd:

Keita hakkındaki tartışmaların basının yaptığı haberler ile ilgili olmadığını düşünüyorum. Eğer öyleyse yanlıştır zaten. Futbolda bazen çok ufak faktörler tüm maçı etkileyebiliyor. Mesela hakemin üzerine oynamak. Hem futbolcunun kendisini, hem de taraftarı gerer. Oynanan oyunun gidişatını tamamen değiştirir ve kontrol edilemez bir hale girer. İşte Keita yapabileceği harika işlere rağmen bu tip yanlışlar yaparak hem maç içinde kendisini etkisiz hale getiriyor hem de takım arkadaşlarının oyununu etkileyebiliyor. Bunun yanında maç deplasmanda ise rakip takıma ve seyirciye ekstra motivasyon yaratmış oluyor. Bunlar dezavantajları iken, olumlu anlamda yaptıklarını ya da yapabileceklerini göz önünde bulundurmamak yanlış olacaktır. Mevkisi için müthiş fiziksel özelliklere sahip bir oyuncu. Rahat olduğunda da yetenekleri ile neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz. Ondan maksimum verim alabilmek için ise takım içindeki rolünün sınırlandırılması gerekiyor. Bu ve bunun gibi sorunları bertaraf edebilecek çözüm ise takım oyunudur. Takım oyunu oynandığında Keita'nın sahada profesyonellik dışı hareketlerde bulunmayacağını iddia etmiyorum, ancak bu olduğu taktirde bu sorunlar minimize edilecektir. Üstüne fazla yük bindirilmemiş, gerek takımın gerekse de onun kendisini yıpratmadığı bir ortamda daha iyi, daha sorunsuz işler yapabilmesi mümkündür.

Keita şu antipatik tavırlarını ve bencilliğini gidermeli. Yoksa çok iyi bir oyuncu.

Eleştirme seviyen yerlerde.Yazık sana.Keitalar.....

Lyon'dan tabiri caize küfredilerek yollanan,maç seçen,pas atmayan,bencil,olduğu yerde boşuna 2-3 adam geçen adam iyi oynayan bir takımda küfredilerek yollanır bu takımdan.Tamam bu sene bize çok şeyler kattı.Ruhsuzlarımıza mücadele örneği sergiledi bazı maçlarda,goler attı ama,dinleyin yazılarımı okumadan karşıma gelmeyin.İyi bir kadroda iyi bir sistemde Keita takımdan ilk gönderilecek kişi olur.

Ben size Keita'nın neden gönderilmesi gerektiğini de yazdım ama her zamanki gibi okumadan yorumlayan 18 yaş altı çocuklar bir cümle üzerinden yüklenmeye başladınız.

Diyorum ki Sağlam bir Gio,Keita'dan çok daha işe yarar sağ'da.Keita'yı da satar onun yerine 1-2 tane sağlam orta saha alırız diyorum.Dünya kupasından sonra Keita değerlenir iyi paraya satarız diyorum.Malum paramız yok.Volkan bile gelebilir dedim.Zira Keita kadar bencil,sorumsuz değil.İyi bir alternatif olacaktır dedim.

Bekleyin görün Keita bu takımdan küfredile küfredile gidecek.Dediğimi unutmayın.Keitacı,zenci sever Ahmet'e de bütün laflarını yedireceğim.

Topu ayağında,çok gevelemesinden dolayı sırıtacağını düşünüyorsun sanırım,ki öyleyse sana hak veriyorum bu konuda.Keita'yı seviyoruz fakat tek pas oynayacak mantaliteye pek sahip değil.

Diyorum ki Sağlam bir Gio,Keita'dan çok daha işe yarar sağ'da.Keita'yı da satar onun yerine 1-2 tane sağlam orta saha alırız diyorum.Dünya kupasından sonra Keita değerlenir iyi paraya satarız diyorum.Malum paramız yok.Volkan bile gelebilir dedim..İyi bir alternatif olacaktır dedim.

.

bak bu söylediklerin müthiş analiz,orta sahaya bi yerden kaynak yaratılmalı,gio forma giriyo doğru, ama bunu da sen diyosun

Ben diyorum.

Volkan bile Keita'dan daha işe yarar diyorum.:o

yapma bunu işte:o,bence kalmalı tabi ayrı:D

Topu ayağında,çok gevelemesinden dolayı sırıtacağını düşünüyorsun sanırım,ki öyleyse sana hak veriyorum bu konuda.Keita'yı seviyoruz fakat tek pas oynayacak mantaliteye pek sahip değil.

Sistemi ileri götürmez bu adam.O bahsedilen pas trafiğini bu adamla yapamayız.Katılıyorum sana.

Geri
Üst Alt